Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovestomi

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „A Maplész és a Telenor között kialakításra került új konstrukció eredményeképpen a dolgozói hívószámok Lakossági számlás tarifacsomagba kerültek átvezetésre. Fenti módosítás következtében ezen új előfizetői szerződésekre vonatkozik a magas forgalmi…..
Völgy 25-31 A Blog használata 2010.09.29 11:16:00
A blog további  bejegyzéseit azok a tulajdonosok olvashatják  akik megadnak a közös képviselőnknek egy olyan  email címet amelyen keresztül tagként  regisztrálhatnak. Üdvözlettel a blog szerkesztője.Közös képviselő..
 Az ülés első napirendi pontjaként az Ügyvivő Testület tájékoztatta a Választmányt az ÜT választás hivatalos eredményéről. A leadott 3400 szavazatból 2610-t kaptak az RMFSz jelöltjei, ez 80%. A választott 9 ÜT tag mindegyike, és az első póttag is az RMFSz jelöltjeiből…..
RMFSz hírek Üt választás 2009.05.05 12:41:00
ÜT választással kapcsolatban az a rossz hír, hogy egy szakszervezet reprezentativitása a választáson indított jelöltjei által megszerezett szavazatokon múlik.A tét nem kicsi! Például a Kollektív Szerződést, és kollektív érvényű…..
Kovestomi 2009.05.07 09:18:39
@HFeri: Tisztelt Urak!
Nem ismerem az üzemi tanács választás teljes jogi hátterét, de abban biztos vagyok, hogy minnél jobban sikerül megosztani bármilyen erővonalak mentén az ACE munkavállalóit annál nehezebben tudunk sikereket elérni. Ezért talán ha javasolhatnán a vitás kérdéseket jó lenne megbeszélni egymás között mielőtt még sikerül helyrehozhatatlan károkat okozni nekünk. Egy társaság minél megosztottab annál könnyebben berfolyásolható és bírható rá egységes fellépésre (Divide et impera).
RMFSz hírek Történetek 2009.04.19 01:19:00
Egy újabb szösszenet a rémhír alkotóktól: külön megállapodás milánóról. Persze nincs ilyen. Álláspontunk a szokásos: KSz szerint.  ..