Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugyó Miklós

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2010-es Bódi Sylvi naptár minek van? ..
Én már a kanyarodó sávból az egyenesen haladók közé bepofátlankodókat is rettentően tudom utálni, amit Northumberland írt és fotózott le nektek, az még ennél is nagyobb bunkóság. A csatolt kép története elé néhány szóban szeretném vázolni, hogy nem igazán tartom jónak…..
Hugyó Miklós 2009.12.27 15:49:14
Felemás eredmény született a múlt héten átadott Szabadság híd biciklis tesztjén. A hidat egyrészről ugyanis jól kerékpározhatónak találtuk az összes létező burkolaton végiggurulva. A járda sima, nem ráz, és nem mutatja a Lánchíd szindrómát, azaz elég széles ahhoz, hogy…..
Na, és az vajon miért van, hogy Marcalit csak elmosódott foltokban lehet látni, míg Szegeden minden egyes utcát és házat könnyen ki lehet venni, ha a Google Maps-en nézzük? - veti fel a kényes kérdést SzigMa. És esélyt sem hagyva a menekülésre már üti is le a saját magának…..
Hugyó Miklós 2009.05.12 19:28:21
Úgy áll a helyzet, hogy jobbnál jobb képeket kapunk, de ezek eléggé lány centrikusak. Pedig a srácok sem harapnak, ha lekapják őket. Úgyhogy most kaptok egyből négyet. Szóval itt a 4. pasi szett, haladunk a vége felé, gerjed a tömeg, csattognak az egerek, a szavazógép…..
Hugyó Miklós 2009.04.29 11:23:35
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Folytatódik a nagy női válogatás! Itt a második női fotó- szett, alatta pedig a szavazás. Válasszátok meg, szerintetek ki a legsikkesebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Holnap jön a második pasiforduló. Értékeljétek a stílust, a harmóniát a…..
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
Hugyó Miklós 2009.04.23 11:54:27
Mókás címmel válaszolt Hagyó Miklós a parkolási rendelet az EMPAMO által kiemelt, máshol nem reklámozott "autósbarát" részeire. Sajnálatos, hogy azon kívül, hogy elmondja, mindenhova meghívtak minden civil szervezetet, és több módosításuk bekerül a tervezetbe,…..
Hugyó Miklós 2009.04.23 11:47:39