Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albertd6

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
A Cyanogenmod.org-on tegnap váratlan bejelentés látott napvilágot: Steve Kondik, azaz Cyanogen közhírré tette, hogy a CM stáb kemény magjával és több befektető közreműködésével 7 millió dolláros tőkével megalapították a Cyanogen Inc.-et, azaz a nyílt forráskód bajnoka és…..
Aláírta egy éves szerződését, további egy éves hosszabbítási opcióval a HSC Csíkszereda régi-új szlovák játékosa Jozef Hruby. Elköszönt viszont a cseh Vaclav Novak, akit a klub vezetősége visszavár, amennyiben nem talál magának csapatot. Augusztusban a HSC Csíkszereda…..
Már Érsekújváron készül a HSC Csíkszereda csapat a jégkorong MOL Liga elődöntőjének harmadik összecsapására. A csíki csapat az első idegenbeli mérkőzésen el szeretné dönteni a továbbjutás sorsát.  Idegenben, a HC Érsekújvár otthonában lép pályára a HSC…..
albertd6 2013.03.06 20:07:00
A HSC Csíkszereda sajtóközleménye A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.  A HSC Csíkszereda…..
Hajrá Sport Club Reflexiók 2013.02.04 09:24:17
…először a tegnapi meccsről. A számunkra kedvezőtlen végeredmény ellenére elégedett voltam a játékkal, az akarással, a hajtással, no meg a szurkolással is. Csak az a fránya emberelőnyös játék, meg azok a fránya potyagólok…Mert tegnap este mindkét kapott gól az volt az én…..
Hosszas huzavona után új légiós érkezik Csíkszeredába. Több sikertelen tárgyalás után a csíki csapat vezetősége illetve támogatói megállapodásra jutottak a 33 esztendős cseh Jan Fadrnyval. A cseh játékos center poszton bevethető (1,84 méter magas, 89 kilós), a cseh harmadik…..
albertd6 2013.01.31 15:59:13
albertd6 2013.01.31 16:06:44
@icsaba: Köszi,jó lenne a Miskolcnak beköszönni egy góllal:)
Darvas Attila helyzetjelentése Miskolcról Hosszú, 11 órás buszozás után csütörtök délután megérkezett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Miskolcra. Az érkezés után az edzők már jégre vezényelték a fiúkat, akiknek a buszos utazást követően jól jött egy kis…..
Hajrá Sport Club Kurkó kiszáll 2009.05.19 10:41:00
 Közleményben jelentette be távozását Kurkó János György, a HC Csíkszereda főtámogatója. A csapat honlapján megjelent és a sajtónak is elküldött dokumentumban megjegyzi: Tisztelt jégkorong kedvelők!  Hadd osszam meg  Önökkel néhány gondolatomat,…..
Nyájas olvasóink feszt kérdezik: lesz-e szervezett magyarmeccs-nézés azoknak, akik nem utaznak Svájcba. Felhívtunk számos szóba jöhető sportkocsmát, nagyjából egyforma válaszokat kaptunk mindenhonnan: extrával nem készülnek, ha játszik a válogatott, képernyőkön lesz, a…..