Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exchange_student (törölt)

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire költenél 200 millió forintot? Megoldaná az életed, ugye? Lám, a világ olyan sokszínű, hogy van, akinek még egy adventi naptárra sem elég. Azt hittem mohó vagyok, amikor gyerekként napokra előre kiettem a csokikat a naptár ablakai mögül. De zavarban vagyok, mikor szavakat…..
Exchange_student (törölt) 2010.09.22 15:51:50
http://index.hu/kulfold/usa/2010/09/20/obama_unja_a_banant/ Ha valaki esetleg ismeri az elérhetőségét, akkor szóljon az öreg bokszosnak, hogy eljutott hozzám az üzenete, együttérzek vele és a következőt üzenem neki: Dear Mr President! I don't feel like working either,  I am…..
Bizonyos nézetek szerint a hangos buliknak a pusztában a helyük, de semmiképpen nem a belvárosban, ahol a pihenéshez való jog a dolgozó polgárok sajátja. Annyi bizonyos, hogy az első illegál partik szervezőit nem a budapesti kerületek csendrendeletei motiválták, hogy rendezvényeiket…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
(az előző bejegyzés folytatása) 2006. augusztus végén hagytuk abba. Ekkora már az egyházé volt az épület, és összegyűlt 850 millió forint a felújításra és a berendezésre...
Exchange_student (törölt) 2010.08.06 11:46:16
Vajon mit mondtak nekik?    A Bárka akkor még a régi Bárka volt, szegedi csehó, ha belépés után jobbra fordultál, és szegedi kisétterem, ha balra, mert csak úgy inni jobbról lehetett, abrakolni balról. Pincér nénik szolgátak fel és ki, kisszoknyában, takaros, fodros…..
"Mindennemű kommentet mellőzve elküldenék Neked egy fotót, amit a minap készítettem a házunk bejáratánál. Néhány lakó nagyon kellemesen elcseverészett a rögtönzött chat-fórumon. Én nagyot mosolyogtam ezen az egészen. Nagy az Isten állatkertje! Remélem Nektek is tetszik…..
driftgarázs projekt:Z - csonkolás 2010.07.05 23:45:00
Szebben nem tudom megfogalmazni, darabolom az autót. Az eleje a lemezek alatt emlékeztetni is alig fog az eredetire és méretei tekintetében is komoly változtatásokat kell eszközölni. Miután megjöttek a szükséges SX darabok, máris elkezdtem a méretezést. Nem szokásom egyszerre…..
Hétfőn mentünk és, valahogy természetesen jött, de húztam neki. Linket lehagytam már az elején, aztán megpróbáltam. És ment. Az első két kilométeren (vagy ahogy mostanában szoktam mondani: kityón) tartottam a 6 perc alatti tempót, aztán sikerült a bravúr a harmadik, majd a…..
Exchange_student (törölt) 2010.06.29 10:22:00
Egy esélyed lehet. ha ismered a HR est. Ha lehet közelebbről is (15-20 cm). Egy cégnél mikor jelentkeztem Műszaki ellenőrnek hozzájuk mert felháborított az a kontár munka amit az alvállalkozóik csináltak (csinálnak) a villanyórákban csak bólogattak mint kutya a hátsó ablakban.…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Aki csak pár ezer kilométert autózik egy évben több dologban is szerencsés. Nem csak a kevesebb költségre gondolok, vagyis elsősorban nem arra, de persze a végén oda lyukadok ki. Aki keveset autózik néhány hibát a tavaszi téli átálláskor még időben észrevehet. Ez most nekem…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Sziasztok! Mi van a Metál Lady lába között? - kérdezte levélben Bisztő Gyalla, a rossz viccek Hieronymus Bosch-a, és az alábbi képpel válaszolt saját magának. Mit is reagálhatnánk erre a durva inzultusra? Egy megbízható forrásból hallott sztori jut eszünkbe a világversenyt…..
Exchange_student (törölt) 2010.05.17 11:41:15
Exchange_student (törölt) 2010.05.17 13:30:30
Bár már néhány blog felkapta a szarozós TASZ videót, a Zugügyvéd is kiposztolja, főként, hogy először ez a blog kezdett foglakozni az üggyel, és a Zugügyvéd, mint védő is érintett. Íme a felülvizsgálati kérelem: A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága részére a…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Futóblog A 28 is megvolt 2010.04.06 10:19:02
Trénerem, Szabó Gabi a radikális megoldások híve, nekem legalábbis azt mondta, a maratonra készülés lényege, hogy a szervezetünk tudomására hozzuk: valami hasonlót akarunk tőle a nem is olyan távoli jövőben. Fussam tehát körbe a Velencei-tavat, ha egy mód van rá. Mód pedig…..
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
Azt már mindenki tudja, hogy a Metallica fellép a Puskás Ferenc Stadionban május 14-én, azt viszont csak nemrég jelentették be, hogy kik melegítenek James Hetfieldék felvezetéseként. A zenekar weboldala szerint Budapesten (illetve az összes májusi állomáson, kivéve Izraelben) a…..
Rubens Barrichello szerint az idén 270 helyett 245 milliméter széles első abroncsok jócskán csökkentik az előzési lehetőséget.”Követed a másikat, és az alulkormányzottság levisz a pályáról. Hacsak nem vagy egy másodperccel gyorsabb, nem tudsz előzni, mert elúszik a kocsi…..
Exchange_student (törölt) 2010.03.26 14:50:42
@frankó néró: Bazzerg!!!

Te elloptad a nevemet!

Change please!!!

Tenx!
Forrás:http://news.turner.com/article_display.cfm?article_id=5054A CNN Anderson Cooper 360 tényfeltáró műsora egy héten át naponta fog foglalkozni a szcientológia egyház felső vezetésében uralkodó állapotokkal. A címe: Scientology - History of Violence, és a David Miscavige-hez…..
Exchange_student (törölt) 2010.03.25 13:44:49