Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yatzo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zene, sár, szemét, tömeg, marihuána, szex. Csak képek.....
Yatzo 2014.10.09 13:04:12
@fairlane: vagy csak azokat fotózták, akik nem voltak elhízva.
1946. Merle Larson II. vh-s veterán pilóta és ex-légibohóc próbálja beindítani a Piper J3 motorját Concord (Kalifornia felett), a másik gépen barátnője izgulta végig a sikeres akciót...
Képek egy 1986-ban megjelent könyvből: A Renault R25 fedélzeti számítógépe az autópályanavigációt megkönnyítő földi URH adókról (balra)és az utastér klímáról (jobbra) ad tájékoztatást...
Yatzo 2014.09.19 08:05:21
@nandras01: Elmondanád még egyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni?
A Titanicról és belsejéről készült fekete-fehér képeknek egy orosz szerkesztő, Anton Logvinyenkó adott színt, az eredeti fotókat használta fel, és a modern technika segítségével új életet lehelt az 1912-ben készített képekbe...
Yatzo 2014.09.05 09:09:07
@KAMA3: Nem tudja. A ruhák színét biztosan. Csak valami olyan színt próbál odarakni, ami passzolhat. (Én is szoktam régi fotókat újraszínezni.)
Bár lelkes szerkesztő gárdánk Budapesten túl is butikszemmel jár s kel, római vakációja során olyat látott, ami még akkor is kiverte a két-két lecsukódó szép szemét, amikor történetesen hulla fáradtan vonszolta magát félálomban, negyvenfokos tikkasztó hőségben a nap…..
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
Yatzo 2012.04.16 12:07:19
@Twix: Szívemből szóltál. Köszönöm.
@megado: Most olvasd el mit írtál. Egy kis segítség.
1. "Bizonyára Tieston meg a többi tuccogós, 0 zenei értékkel rendelkező utolsó buzi dídzséjn"

2.Mit tettél le az asztalra??? Mit tudsz felmutatni?? El tudod mondani magadról, hogy több százezrek dicsérik a munkádat és rajonganak érted???? Dehogy tudod, mert egy jelentéktelen kis senki vagy, aki pizzazabálás közben zsíros kézzel idehányja ezt az értékelhetetlen szar bejegyzést, és eszetlen nagy királynak érzi magát, hogy ő most aztán jól megmondta a tutit!

Feltűnt valami? Igen? Ügyes.
Nem? Ülj, le hülyegyerek, egyes.

Természetesen rühellem Tiesto-t, nem kérdés, de kicsit ironikus az irományod. Majom.
Az elmúlt időszakban - a svájci frank drámai árfolyam-emelkedését követően - több olyan vélemény fogalmazódott meg, amely szerint az árfolyam változásaival a bankok extraporiftra tesznek szert. Ezen véleményeket egyes politikai elemzők is átvették, s a miniszterelnök is…..
Yatzo 2011.08.29 13:45:46
Azért a sok okosnak akik, folyton lehülyézik az embereket, akik CHF hitelt vettek fel, annyit mondhatnék, hogy bekaphatjátok?
Nagy arccal mondják, hogy de ebből meg abból a mutatóból látszott, hogy ez lesz meg amaz. Kapjátok be. Ti láttátok.
Én nem, mert nekem nem ez a szakmám. Azért lehet, hogy én is tudnék olyan dolgot mondani, ami nekem halál evidens, de neked a leghalványabb
fogalmad sincs róla, hogy miért van ez és én is rábeszélhetnélek olyanra, amivel később én jobban járok, te meg rosszabbul.(Programozó vagyok.)
De nagy valószínűséggel Ti voltatok azok, akik rábeszéltetek arra, hogy ne forint alapú hitelt vegyek fel,
hanem CHF alapút. Valószínű, hogy nektek életetekben nem kellett kölcsönt felvennetek, mert apu fizetett mindent és a 18. szülinapra
kocsit meg lakást kaptatok. Nincs ezzel semmi bajom, mert van akinek ez jutott. De nem kellene lenézni azt, akinek ez nem adatott meg.
Nem azért vettem fel hitelt, mert jó ötletnek tünt eladósodni 20 évre, hanem mert családot szerettem volna alapítani és azt albérletben
nem a legkényelmesebb. Arról nem is beszélve, hogy akkor kb. annyit fizettünk az albérletért amennyi a saját ház törlesztőrészlete lett volna.
Tehát teljesen LOGIKUS lépés volt egy saját ház vásárlása akkor. És igen, kalkuláltunk árfolyamváltozással is. Úgy gondoltuk, hogy ha nő is a törlesztőrészlet (egy normál mértékű max. 10-20%-os emelkedéssel kalkuláltunk), azt is nyugodtan tudjuk fizetni.
Szó sem volt arról, hogy a törlesztőrészlet kb. duplájára nőhet! Arra sem gondoltunk, hogy a bank halál nyugodtan emel kamatot minden adandó alkalommal.
Szóval le lehet szállni a magas lóról és elkezdeni egy kicsit gondolkozni, hogy itt emberi sorsokról van szó nem, néhány birkáról a legelőn.
Ja, se kocsim, se plazmatévém, se egyéb "nélkülözhetetlen" vagyontárgyam, amit hitelre vettem volna. Dolgozok rendesen és még otthon is néha, mégis nehezemre esik kijönni a fizetésemből, mert az áldott jó bankok minden lehető bőrt lenyúznak rólam. (Azt a rabló-zsaroló módszert, amit a hitel aláírása előtt alkalmaztak már nem is részletezem.) Tudom, hogy egy bank nem a máltai szeretetszolgálat és nem ad ingyen hitelt.
De amit jelenleg művel az az uzsora fogalma és felháborító, hogy a kormány ehhez csak asszisztál.
Még egy dolog, senki ne mondja nekem, hogy a bankok azóta is CHF alapon újítják meg a hitelt amit hozzám helyeztek ki.
Ha igen nem normálisak, ha nem akkor pedig becsapnak. Egyik sem jó, főleg a második.

Üdv, Jocó
Rengeteg félrefordítás volt már a Top Gearből, és tartok tőle, lesz is még. Mennyiségben is és minőségben is egyre jobban kezdi utolérni a Jóbarátok és a CSI fordításának szintjét, ami pedig nem kis dolog.Kezdjük Kovácsné nehezen megbocsátható beküldésével (milyen…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Angol cím: You may now kiss the...uh...guy who receives Magyar cím: És most csokold meg a...izé...te meleg vagy? Leírás: A polgármester be akarja tiltani a melegházasságot, csak azért, hogy elterelje az adóügyekről a figyelmet. Brian azonban nem hagyja annyiban, és meleg…..