Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Werus

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
werus First 2011.05.05 17:58:04
 csak megpróbálom... hátha tetszik... kalandozom.....
A címben összefoglalt ötlethez nem nagyon tudok sokat hozzátenni, de azt hiszem nem is kell. A babazászló annyira magától értetődő dolog lenne a gyászlobogó mellett, hogy nem is értem, eddig miért nem jutott senkinek eszébe.Ahogy egy gyászzászló pár pillanatra rossz kedvűvé tud…..
Életem egyik legszebb karácsonya volt, mikor egyszerre három hőn áhított ajándék is ott várt a fa alatt: egy igazi, élő kiskutya - aki több mint 14 évet élt velünk -, egy bicikli és egy kvarcjáték. Utóbbiról már azt sem tudom, melyik volt, de nagy dolognak számított…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
csox Szaloncukor 23+1 2010.12.15 13:07:00
 Összejöttünk, hogy az idei szaloncukor-kínálat egy részét teszteljük: összesen huszonháromfélét kóstoltunk végig, aztán egy asztal alatt megbújó csomagból előkerült a huszonnegyedik. Jobban bírtuk, mint hittem volna.  Próbáltunk lehetőleg kimért szaloncukrot…..
Becsben Bécsben Báloztunk 2010.01.24 18:02:00
Múlt hétvégén elmentünk a bank által rendezett bálba!Azt kell mondjam, hogy: ejha, megadták a módját... válság ide, vagy oda, nem semmi pompa és fényűzés volt. A bécsi tanácsház dísztermeiben volt a happening, volt nyitótánc, nyitóbeszédek (a legnagyobb kutyák is ott…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Becsben Bécsben Update 2009.09.20 19:29:00
Hát, ez a hét a munkáról szólt, szinte csak és kizárólag... még tegnap ill. ma is dolgoznom kellett valamennyit, hívogattak Romániából a budget miatt - szegényeknek most volt az első leadási határidejük... tegnap reggel felhívott a románokért felelős country manager, hogy…..
Becsben Bécsben Sztornó 2009.08.11 12:50:00
Kész vagyok. Schumi visszamondta a visszatérését... merthogy fáj a nyaka... hogy csessze meg... már teljesen beleéltem magam, hogy ismét látni fogom a pályán... pedig tuti levert volna mindenkit... ejnye...Iszonyú csalódott vagyok most... ezért írok, így munka közben, hátha…..
Werus 2009.08.13 09:19:45
Szia Gábor!

Eszembe jutottál, mikor hallottam :(
Itt a magyar nyelvű interjú, ha érdekel:
www.rtlhirek.hu/video/66024
Én is sajnálom, kíváncsi lettem volna, hogy mit tud Schumi ilyen helyzetben kihozni magából a versenypályán... De talán ha meggyógyul, még lesz rá esély :)

W.
Becsben Bécsben Tagetik Tikk 2009.06.26 21:10:18
Ismét eltelt egy hét, és igaz, hogy már majdnem egy hónapja dolgozom az új helyen, ez volt az első teljes hét, amikor 5 napból tényleg 5 napot dolgoztam is... így kell tudni élni... múlt héten három napos Hyperion Planning tréningen vettem részt, előtte meg szabin voltam, meg…..
Becsben Bécsben Húsvéti pihi 2009.04.20 20:19:00
Sziasztok, A Húsvétot tradicionálisan szüleimnél töltjük Hajóson, ez idén sem volt máshogy. Szombaton Zsófival kirándultunk egy nagyot, elmentünk a Duna-Dráva nemzeti parkba, Pörbölybe! Ez az első falu Bajától nyugatra, és különlegessége, hogy van egy ökoturisztikai…..
Werus 2009.04.23 10:36:28
Szia Gábor!

Hú, nem is tudom, hol kezdjem :)
Ma eszembe jutott, hogy ránézek a blogodra, hátha írtál valamit a régi kezdő bejegyzések óta, és lám :) Olvastam vagy háromnegyed órán át :) de jó volt. Sok érdekeset tudtam meg megint :)
Próbálok időrendiségében reagálni az olvasottakra.
A tavalyi F1 végét én is pont ugyanígy néztem... Hogy nem hiszem el. Ráadásul Hamiltonnak szurkoltam, és már tök csalódott voltam, mikor Timo Glocknak köszönhetően világbajnok lett a srác :)
Tök ügyi vagy Photoshop tekintetében :) Nem semmi egyébként, hogy hogy lehet egy homályos képből (adott esetben Zsófi a naplementében :)) egy sokkal jobbat csinálni.
Haaaaaaaaaaattttttaaaalmmmmmassssssss gratula Zsónak a sminkmesteri "végzettséghez" :) Nem semmik a képek, amiket láttam :)
A baratikor.com-on nálam nem játssza le a zenéket, de majd próbálkozom még :)
És természetesen Neked is gratula az új munkádhoz!
(Emlékszem, mikor 2006 őszén félve mondtad meg nekem, hogy mizújs a bécsi állással :) Örülök, hogy minden összejött:)) (Ja, és szuper az új telkód :)
Na, azért pár szóban írok magamról is:
Ugye a céget 2008. februárjában hagytam ott, most még egy darabig nem dolgozom. Feladat ugyanis ezt a pániksz@rt felszámolni, ami szépen lassan sikerül is. Most gyógyszert egyáltalán nem szedek, néha gyötörnek kisebb-nagyobb rohamok, de igyekszem. Új lakásba költöztünk, csak két utcányira (
4.bp.blogspot.com/_r2sWtCJm5A8/SagPphODxwI/AAAAAAAAAcM/FGxEi2lEq5Q/s1600-h/k%C3%B6lt%C3%B6z%C3%A9s.JPG - teherautóval persze kerülni kellett). Történt ugyanis, hogy felújították az eredeti kérót, ahol a Marci nagypapája lakott, ergo visszaköltözhettünk. Itt van pár kép (rapidshare.com/files/224721144/lak_s.zip.html), még Marci csinálta az üres lakásról. Van még pár doboz, de azért előbb-utóbb minden a helyére kerül. (Most jutott eszembe, hogy beadtam az adóbevallásomat, és szerencsére az APEH hozzám fog vágni egy kis pénzt, úgyhogy pár új bútor bele fog férni :))
Az utóbbi időben belemélyedtem az egyszerűbb honlapszerkesztésbe, van pár oldal, amit "átdizájnoltam". Ha érdekel, megírom a címüket. Meg a blogomét is, ahol (majdnem) minden napról van valami beszámolófélécske.
Annyira sokminden jutott eszembe, de már a felére nem emlékszem :(...

Röviden és hirtelen ennyit, majd még jelentkezem.

Jó munkát és további szép napokat!

Werus