Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UTakeMe

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyám és apám a nyolcvanas évek elején döntöttek úgy, hogy megveszik az OTP-től a lakásukat, és nem tanácsiban próbálják kihúzni. Azt gondolták, hogy a magántulajdon akkor is magántulajdon, ezért sokszor annyit fizettek havonta, mint a szomszéd: a szomszédnak jobb kocsija…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
UTakeMe 2011.06.02 09:37:21
@genyamagyar: A Gyurcsány éra alatt jártam egyetemre, mellette dolgoztam, rengeteg embert ismertem meg. Számomra nagyszerű évek voltak, jól éreztem magam. Azért nem vagyok negatív, mert a saját boldogságomat nem az aktuális közhangulat befolyásolja, ha így lenne, lehetne itt akármilyen kormány, akkor is nyomorultul érezném magam, mert itt mindig a negatív hang a leghangosabb. Tehát a Gyurcsány éráról annyit, hogy én személy szerint akkor is jól éreztem magam, és most is. Az a különbség, hogy míg akkor csak az én életem pályáját láttam felfelé ívelőnek, most már a hazámét is annak látom.
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Meghalt az egyes számú közellenség. Lelőtték. Pontosabban kivégezték. Ha igazak a hírek, nem védekezett, még fegyver sem volt nála. Az embervadászok hosszú kutatás után rátaláltak, lerohanták és a helyszínen felkoncolták. Az atlanti világ ünnepel.  Meghalt az egyes…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
UTakeMe 2011.04.06 17:05:31
@barumka: LOL
@Alec: Igen, én is olvastam valahol, hogy mindenki ismert szinte mindenkit, a legtöbben már próbálkoztak a médiában (Olivér - VIVA, Éva - Bár.2., Laci valami realityhez edzette az embereket stb.) Egyébként a média világa és a prostitúció (sajnos) nem áll túl messze egymástól.
Éva legalább nem próbálja tisztalelkű szűzként eladni magát, ezért mindenki pont leszarja, hogy pózolt-e meztelenül.
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
UTakeMe 2011.04.04 22:00:11
@fran7: Igazad van, nem is tartom Évát egy jellemóriásnak, de az lényegében mindegy, miért nincs benne ennyi rosszindulat - a lényeg, hogy például Gigi, vagy Béci mélyen rosszindulatú és gonosz - legalábbis abból, amit eddig láttam ez jön le. Hogy lehet olyat mondani valakinek, hogy gyűlöllek? És nem indulatosan, hanem olyan nyugodtan, ami már-már vérfagyasztó. Éva is mondd ocsmányságokat, de indulatból, ettől nem lesz szalonképes, de nem is félelmetes...Számomra a Rácz testvérek rémisztőek...A többiek akármilyenek is, nem ilyen gonoszak.
UTakeMe 2011.04.04 22:02:19
@UTakeMe: mondd=mond.
UTakeMe 2011.04.04 23:11:18
@Ancilla: Nem , azt az adást tényleg nem láttam. Ezért is írtam, hogy abból, amit eddig láttam nekem ez jön le. De sajnos amikor megítéljük ezeket az embereket, csak arra támaszkodhatunk, amit látunk - illetve amit a szerkesztők látni engednek. Ki tudja, talán minden VV4 szereplő színész és baromi jól hozza a ráosztott szerepet... :D Mi meg megkajáljuk. De engem nagyon érdekel az emberi jellem, ezért is nézem, még akkor is ha "megcsinált" az egész.
Subba Való Világ: Loller Roller 2011.04.04 14:04:00
VIA SZKEPTIKUS..
UTakeMe 2011.04.04 18:51:14
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
UTakeMe 2011.04.01 09:48:25
@Éden Robi: Tyű, nekem ez így reggel túl komplex volt. Az öf. viszont ismét zseniális volt. Sixx, nem kéne valamiféle juttatást kérned a Viasattól? Szeritnem az emberek fele csak a a hogyvoltok miatt nézi. Nagyon várom a következőt...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Vajon nyilatkozna-e VV Alekosz a magánynyugdíj-pénztári tagsága fenntartásáról, ha tudna róla, hogy megteheti? És ha igen, miként?Amikor a Big Brother első magyar szériája indult, sok jogász a személyiségi jogok védelmében tiltakozott a műsor ellen. Született is Lenkovics…..
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
UTakeMe 2009.09.14 17:37:57
Ebben a posztban néhàny ötletet szeretnék adni ahhoz, hogy hogyan és hol lehet viszonylag olcsobban megùszni az étkezést;vagy hol lehet finomat enni, ajànlva pàr jobb helyet a teljesség igénye nélkül. Persze mindenkinek màs az izlése, igy elôfordul hogy ami nekem izlik, az…..
Homárné már rendelt egyszer a brands.hu-ról utánvéttel mindenféle konyhai csetreszeket, akkor minden rendben ment. Ferencnek viszont nem, ő előre utalt, egyik megrendelt cipője pedig elfogyott, de a pénzét jó ideje nem kapja vissza. Sőt, egy adott ponton önkényesen belenyúltak a…..
-Mondta olvasónknak az egyik mozgólépcsőnél álló biztonsági őr. Az utas jegyet akart venni, de nem tudott, ezért a jegyeket és bérleteket ellenőrző őr azt tanácsolta nekik, hogy blicceljenek nyugodtan. Olvasónk nem érti, hogy miért állnak őrök a metrónál, ha leengedik a…..
Esküvőkre, legénybúcsúkra vagy szülinapokra ajánljuk Pálóczi Antal adását. Igazi bulis figura! HÖLGYFOLT és SZŐRSZERKEZET, végállomás!Nudista strandonSzeretnéd, hogy megkívánjalak?  Növessz buja ősi kellemet!  Érett nővé érjél meg megint!  Ne maradj…..
A képeken látható, amint a tokiói Edogawa állatkert pókmajma táncol. A pókmajom hosszú, fokódzkodásra alkalmas farokkal rendelkező emlős állat. Farkát szinte ötödik kézként használja a közlekedésben. A hányaveti járású állat a dél-amerikai erdők lakója...
UTakeMe 2009.08.14 09:35:40
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..