Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissmaci (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
kissmaci (törölt) 2010.10.20 14:44:02
@Netkalóz: annyira nem vagyok benne, hogy ezek közül ez a kis videó volt amit láttam..lábrázást kapok ezektől..csúcsom a dzsungeles-celebes..összesen kb 25 percével:)
Most itt a nettárs belinkelt egy videót..nézem..mondom magamnak: ez meg ki..és ki az a csóka..aztán leesett, hogy ez valamelyik t.kutató műsor zsűritagja lehet, aki kitett egy hazai tehetséget....hogy mik vannak? Csak ámulok...A Geszti, meg az öreg jeges-rokker megvan azért...:)
kissmaci (törölt) 2010.10.20 14:47:54
@Afizetor: sajna a miénk szánalmas..nézz minőséget a kategóriából:)
www.youtube.com/watch?v=HOtht9-6jRU&feature=related
kissmaci (törölt) 2010.10.20 14:51:16
@Netkalóz: egy részről szerintem igen. A másik részről pedig azt hiszem, hogy a rendezőink hiszik azt, hogy nézettséget produkálnak ezek.

Hofit idézve: "..már akkor senki volt, amikor még volt valaki."
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
kissmaci (törölt) 2010.06.17 19:01:15
@IIsten: Maximálisan egyetértek.

Van ezen a VB-n még elég probléma, ami rámutat arra, hogy jobban meg kellene vizsgálni a VILÁGBAJNOKSÁG leendő színhelyeit.
Belekeverni "A" sportesemény élvezésébe a politikát(ilyen durván), nem semmi. Kár ezért a bejegyzésért.
Remélem a sakktornán, vagy teniszmeccsen is megjelenik, ez a kis cukiság.
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
kissmaci (törölt) 2010.05.14 20:08:06
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Mindig van lejjebb! :)
Share | A kérdés persze úgy is elhangozhat, ahogy a címben szerepel, meg persze így is: Mennyibe kerül nekem az, hogy: egy szakember segít összefoglalni/rendszerezni/formába önteni/kitalálni álmaim otthonát? idôt, energiát, és ezzel pénzt spórolva megmutatja nekem, honnan szerezzem be a…..
kissmaci (törölt) 2010.05.05 19:54:25
Azt meséljél a gyereknek ebből az igen ízléses, szép kivitelezésű, sok képpel illusztrált könyvből, nem?..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
kissmaci (törölt) 2010.02.05 08:07:43
@petya.bacsi: Most komolyan..el nem tudok képzelni olyan hibát, amiért repülne valaki. Csak akkor van mozgás, ha valamelyik pártérdek sérül:)
kissmaci (törölt) 2010.02.05 08:09:33
@travelnyuszi: atomot nekik
kissmaci (törölt) 2010.02.05 08:10:02
@travelnyuszi: atomot nekik
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
kissmaci (törölt) 2009.09.08 13:58:32
@Bozot: hahaha..kis pénz kis foci?

rossz duma. ha lenne ennyi pénzem, én nem f*st csinálnék.
itt az a baj, hogy a producer nem azt mondja,hogy nincs pénz, ezért sz*r, hanem azt mondja: szép munka volt!

amúgy, a gázsikat is kielemezhetnéd:)
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..