Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grongo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..
grongo 2007.08.23 13:53:37
A Homár a maga részéről eddig talán 2x menekült meg az Autóklub segítségével, de az biztos, amit naiv ügyfelünk ír, vagyishogy tagsági nélkül olcsóbbra jön ki a mentés, hiszen nyilván nem "olyan" számlát adnak róla... Autóklubos sztorim van, ma esett…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..
A Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai törvényesen, de szakszerűtlenül, a belső szabályokat több ponton megsértve jártak el, amikor felkeresték a Magyar Nemzet című lap két újságíróját otthonukban, és arról faggatták őket, miért jártak Szilvássy György épülőfélben…..