Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcfia

1 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
fastfood Bolognai Spagetti 2010.09.06 20:12:00
 Ami tulajdonképpen Bolognában nem is létezett sose, mint azt az imént megtudtam. Mindegy, nem is az lett volna a lényeg hogy ételtörténeti leckét vegyek. Inkább csak valami kevésbé macerásat akartam főzni, ami a nagytöbbségnek bejön és folyós nem pedig kopogós. Abból…..
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
arcfia 2009.10.19 01:21:33
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
arcfia 2009.10.13 18:08:57
arcfia 2009.10.13 18:09:39
@arcfia:
megjött :)
arcfia 2009.10.13 18:51:45
@Obular:
Ehhez ahogy leírtam én is csatlakozom, kiváncsi lennék, hogyan magyarázod meg!
Miért ezt kell nyomni?
Miért nem lehet szembenézni a tényekkel, ez a bringás elszarta!
SOKAN elszarják, többen mint a gyalogosok! SOKKAL!!!
Naponta közlekedem a városban egyre több a bringás, de félelmetes, hogy ez a CM es hisztéria sem abba az irányba tolta el a fejlődést, hogy akkor most jobban odafigyel mindenki a bringásokra, több út, több anyámkínja, hanem:
a bringások a mellüket döngetik, hogy MI milyen faszák vagyunk, nekünk mindent lehet, mert mi keróval vagyunk.
Ez azért elég beteg így...
A szabályokat be kell tartani!
A kreszt PLÁNE!!!
Többet ártasz a blogoddal,az ilyen cikkekkel, mit gondolnád!
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
arcfia 2009.07.17 11:30:04
@Denny Crane: Ez egyértelmű, szavakkal semmire nem mész, nekem is jópár ilyen tapasztalatom volt, buta embernek hiába mondod. Viszont jelentős hatása lehet, ha te mondod elsőnek, és úgy mondod, ahogy kell.
Parasztkodni, izomkodni, nincs értelme, ez nem opció.
Számomra az érthetetlen, hogy amikor az ellenőr ELSŐ felszólításra nem adta vissza az árvaságát igazoló (szerintem) közokiratot, személyit, lakcímkártyát, abban a pillanatban 112. EZ LOPÁS, magánál akarta tartani, nem akarta visszaadni. Nem okoskodni, magyarázkodni, bejelented, és hozzáteszed, hogy erőszakosan viselkedik. Ennyi, innentől máshogy ment volna a dolog. Szerintem egy átlag magyar, egy átlag pestinek, és pláne egy negyed éves jogásznak kellene tudnia ezt, ezzel az élettapasztalattal rendelkeznie kellene. Naponta olvasható 1000 helyen, az ellenőrök túlkapásai. Naponta felhívják a figyelmedet, hogy NEM ADOD ÁT a bérletedet, diákodat.
Azt megértem ha egy elvont figura beleesik ebbe a csapdába, de egy 4ed éves jogász?
Jómagam most végeztem a 4ed évet.
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
Olvasónknak soha nem gyakorolt számítógépes programmal, két új telephellyel, segítség és betanulási idő és hiba nélkül kell dolgoznia.Egy piacvezető energia cég logisztikusa vagyok, 52 éves .Három fordulós pályázaton választottak ki több jelentkező közül 2 éve.Az akkori…..
arcfia 2009.06.15 13:09:08
@zoorka: A felmondás az (írásbeli!) felmondó nyilatkozatnak a szerződő félnek való átaással válik hatályossá. Tehát ha elrohansz aznap rögtön orvoshoz, mire kézbesítési vélelem belép már rééégesrég beteg vagy.
arcfia 2009.06.15 13:31:45
@epresfánk:
Na erre azért vannak kifinomultabb módszerek, de az is tény hogy nem MK-kal kelek fekszem.
És nem azt mondtam, hogy a 4fős boltban kell ezzel szívózni, hanem ebben az adott esetben, Gáborunk legyen észnél, és ha látja, érzi a vég közelségét, tegye ezt, vagy ne.
arcfia 2009.06.15 13:34:58
@zoorka: Ebben az esetben azonban nem erről van szó, hiszen, nem angolul kell tudnia, hanem egy programot kezelnie, és az ahhoz fűzött túlzott elvárásról. Tudná kezelni, ha megmutatná neki valaki. De így...
A te példád nem éppen jó ide.
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
Nem, nem unjuk még a Battlestar Galactica-fanvideók bemutatását, egyrészt azért, mert kurvára hiányzik a sorozat, másrészt meg aki képes négy évadot úgy öszevágni négy percben, hogy a végeredményben minden epizódból szerepel egy-egy jelenet, és még a ritmusa is stimmel, az…..
arcfia 2009.06.02 19:08:59
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Kémekről és hírszerzőkről szóló minisorozatunk nem lehet teljes a zsidó állam egyik legsikeresebb gumitalpújáról szóló poszt nélkül. Ez a pali a hatvanas évek első felében olyan dolgokat vitt véghez a Közel-Keleten, amelyeket Torontótól Párizson keresztül Moszkváig azóta…..
UPDATE 2014.06.28.: A napló közlése folytatódik - az I. Világháború hátországának napi eseményeit követhetjük nyomon a napló révén: nap mint nap olvashatjuk, mi történt 100 nappal ezelőtt - a naplóíró szemszögéből. Az első bejegyzés: itt (Ferenc Ferdinánd…..
ölöm é bódottá namegintitt 2009.03.15 21:56:28
B@sszameg!Újra itt. Megint ez a szar gyomorszorító érzés, azt hittem az előző után végleg elfelejthetem ezt a blogot, és azt a csomót a hasamban. De nem. Az élet ujra próbára tesz. Mikormár azt hiszed végre boldog maradsz életed végéig, BUMM beb@sz a vérfasz a seggedbe. :) KB…..
Heti 4 napot dolgozik reggeltől estig. Majd pénteken elmegy kb. du. 2- kor, hazaér hajnali kb. 5- kor. Szombaton ugyanez. Vasárnap alszik ameddig tud, majd elintézi amit a héten kellett volna. A kép innen Sziasztok! Gondoltam én is fogom a klaviatúrámat és megírom az én hosszú…..
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..
Tavaly év végén áttörést sikerült elérni az önkényuralmi jelképes divatcikkek, közöttük az All Star cipők, sarló-kalapácsos vagy éppen horogkeresztes emblémás divatpólók és más kiegészítő termékek bírói megítélésével kapcsolatban. Az új gyakorlat folytán talán…..
arcfia 2009.01.26 16:57:42
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
arcfia 2009.01.24 20:17:18
@VicGilson: Angliában volt egy eset. Durvább mint ez, egy 8 és egy 10 éves gyerek egy bevásárlóközpontban a babakocsiból kivett egy asszem 3 éves gyereket.
Kivitték a vasuti sinekhez.
Sinekre tették.
Megvárták a vonatot.
Látni akarták hogyan hal meg valaki.
Ezután az eset után nincs alsó korhatár angliában, az eset körülményeire tekintettel mérlegelik a vétőképességet.
Szép új világ a miénk.
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
Emiatt érdemes a Magyar Turizmus Zrt. hírlevelét járatni, ma például arról számoltak be, hogy egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és…..
arcfia 2009.01.20 10:16:11
@cerealkilla: Tök igazad van, szerintem a nagytöbbség inkább arra gondol, lehetne sokkal szebb is a város, többet ki lehetne hozni belőle mint most, ha pl nem lenne tele kutyaszarral, meg nem vernék végig a várost a portyázó szélsőjobb vagy cigány hordák, mikor hogy.