Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerella

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tejturmix Somlói galuska 2018.07.14 14:30:20
Szerintem a cím önmagáért beszél. Többen - jogosan - kértétek, hogy hozzak egy szuper somlói galuska receptet és végre itt van. Nem állítom, hogy 100%-ban eredeti somlói galuska receptről beszélünk, de én így készítem és szerintem eszméletlenül finom.  egy 40x40 cm-es mély tepsihez A…..
A 100 ezer résztvevős szombat esti kormányellenes tüntetés számos, érdekes jelenségre rámutatott, ezek közül válogattunk ki párat. ..
szerella 2018.04.16 15:05:47
@inreallife: sok igazság van abban amit irtál
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
szerella 2018.04.10 15:11:12
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Soros bukott??
Na ne viccelj!
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
szerella 2018.04.06 13:51:01
A fürdőszoba megtervezésének fontos lépése a burkolatok kiválasztása. Természetesen lényeges a megjelenés, a design is, de ennél sokkal alapvetőbb az, hogy hova és milyen burkolat kerüljön. Ebben a bejegyzésben most a legáltalánosabbra, a csempére koncentrálunk, és ezen belül is a falakra. Mit…..
szerella 2018.02.25 14:11:41
@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte: Én csak azt nem értem hogy miért gondolják a kommentelők hogy megengedhetik maguknak a kioktató és lekezelő stilust. Vagy a frusztrációját vezeti le a neten a másikba belerúgással?
És ez független attól hogy igazuk van-e vagy sem. Ha nem értesz egyet valakivel attól még emberszámba illene venni.
A stilus maga az ember ugye ahogy szokták mondani.
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
szerella 2018.01.24 14:18:50
@haXXor: Ha képmutatás akkor minek jársz ide, ami NEM közmédia.
szerella 2018.01.24 14:23:35
@Bravehearth: A jobboldalnak? Ez ugye csak vicc akart lenni. Valójában a neked édes médiára gondoltál.
  A svájci Wallis kanton 1300 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Albinen településéről azt kell tudni, hogy ha megállsz a falu főterén, akkor mögötted hegyek, melletted hegyek, előtted pedig, meglepő módon szintén hegyek lesznek. Olyan környék ez, ahol csupán egy kőhajításra van Svájc…..
Úgy veszem észre, hogy mostanában egyre több embernek romlik olyan mértékben a látása, hogy szükségessé válik vagy a szemüveg vagy a kontaktlencse használata. A választást befolyásolja, hogy alkalmasak vagyunk-e kontaktlencse viselésére vagy olyan munkakörben dolgozunk, ahol praktikusabb lehet. De…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
szerella 2017.07.18 18:24:58
@zokogjatok: 2010 előtt a Fidesz is pontosan ugyanezt csinálta. Minden szarba belekötött, semmi se volt jó neki. És milyen sokra vitte ezzel a mentalitással! Ez a három csávó se csinál mást csak az úgynevezett ellenséget fikázza. Igy megy ez mindenhol.
 A vizes világbajnokság július 14.-én indul. Ez alkalomból néhány napja bemutatták azokat  a formaruhákat, amelyeket a hoszteszek fognak viselni az események alatt. A VB fő grafikai elemei visszaköszönnek a ruhákon, illetve a színválasztás ami még illik a rendezvényhez. Íme itt van a négy fazon-a…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a fránya hőségben nem szívesen állok a tűzhelynél és főzök lekvárt, így okos módot keresve alkottam inkább tűzhely használat nélkül mennyei  "lekváromat" :) Mindössze egy turmixgépre van hozzá szükséged az alapanyagokon kívül, és az egész kész van 10…..
Amikor a boltban megvesszük a törülközőket, még selymesek és puhák, de már az első néhány mosás után érződik a különbség. Minden alkalommal egyre durvább lesz, hiába adunk öblítőt a mosószerhez. Ezzel a filléres trükkel viszont újjászülethetnek a törülközők. Mutatjuk, hogy csináld. Válogasd szét…..
Ma egy ultramodern svéd családi házba látogatunk el, ami Per Öberg építész tervei alapján készült 2016-ban. Nekem személy szerint a konyha tetszik a legjobban, de a terasz kiülős része is irigylésre méltó. Modernsége ellenére szinte egybeolvad a ház, az őt körülvevő természettel, erdővel. Most éppen…..
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
Ha tetszik, ha nem, spurcikáim, bő egy hete megérkezett téltábornok Magyarországra. Az elmúlt napokban be is vetett mindent az öreg: a hajnali fagyokat, már napközben is mínuszok követték, de volt ónos eső, hullott jégdara, és többfelé láthattunk havazást is. És nem kell…..
szerella 2016.11.18 13:49:48
„Jó lenne, ha mindenki tenné a dolgát: a politikusok, a közgazdászok, a rendőrök, a titkosszolgák. És az egyházak. Ki-ki a magáét. Mi nem mondhatunk mást, mint amit Jézus tanított.” Fabiny Tamás evangélikus püspök írása. Néhány hete egy rémisztő videó került fel a világhálóra. Egy magyar sofőr…..
szerella 2016.04.04 10:54:29
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
szerella 2016.02.10 15:46:40
@Everyl: nem kellett szidni mert minden ellenzéki megmozdulásról részletes beszámoló volt a köztévén. Minden egyes kukaboritás benne volt.
Most eltagadják még a több ezres tüntetéseket is.
Depeche Mode – Delta Machine(Columbia/Sony Music) Nehéz feladat az új Depeche Mode-lemezről írni, hiszen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a basildoni electro pop úttörők pályafutásának legellentmondásosabb albuma. Az első, ami egy-két hallgatás után eszembe jutott róla, hogy…..
hacsaknem Dumagógia? 2013.03.25 00:25:56
Hogy végre láthatóan is elkezdődödött a Bajnai Gordon köré épülő Együtt2014 Mozgalom kampánya, legalább annyira jó hír, mint amennyire nem. Bár ha komolyan gondolták, amit egy ideje gondolnak, akkor mostmár tényleg halaszthatatlanul időszerű volt valami látványosabbat lépni.…..
szerella 2013.03.25 13:24:53
@Kacsura: Egyetértek.
De úgy látom amig a Fidesz létezik addig itt változás nem lesz. Marad a gyülölködés sajnos. Már Orwell is rég megirta, a kommunisták is sikerrel alkalmazták, a gyülölködés mindig kifizetődő. Úgy látszik ebben az országban ez sok ember számára elsődleges hivószó.
Nézem Török Zsoltot az Egyenes Beszédben, arra panaszkodik Kálmán Olgának a szerencsétlen, eszem azt a szívfacsaróan panaszos hangját, hogy a Fidesz legújabb aláírásgyűjtése nem szolgál más célt, mint a Kubatov-lista frissítését, vagyis egy választói adatbázis építését.…..
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..
  Szerződéskötésre kötelezné Hoffmann Rózsa a részben vagy egészben az állam által finanszírozott képzésre felvételt nyert hallgatókat. A felsőoktatásban ingyenesen tanuló diákok az aláírással abba egyeznének bele, hogy tanulmányaik befejezte után húsz éven…..
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..