Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigetlakó

9 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan készítsünk könnyen átlátható honlapot? A szöveg háttere és a betűk színe: A szöveg háttere és betűi legyenek nagyon eltérő színűek. A fekete alapon fehér a legjobb. Itt nem az e lényeg, hogy dizájnos legyen, hanem hogy nagyon könnyen el tudja olvasni a…..
Hogyan állítsuk össze a honlapunk szövegét? Grafikus tömb: Design. Feladata az, hogy a látogatókat látványosan odacsalogassa, megragadja figyelmüket, amint megpillantják. Azt is csinálhatod, hogy eleinte nem használsz grafikai elemeket, ezt egy későbbi fejlesztéssel…..
Hogyan olvas weblapot az internetező?   Weblapon az internetezők nem kezdik el az elején és nem olvassák folyamatosan a szöveget. Nem olvasnak, hanem pásztáznak. A weboldaloldal tetején kezdik az olvasást és végigfuttatják a tekintetüket az oldalon (jobbról balra, fentről le,…..
Internetes alapfogalmak Érdemes tisztában lenned az Internet világában néhány alapfogalommal, hogy egy nyelven tudjunk beszélni. Ilyenek a weblap, weboldal, honlap, webcím, könyvtár, alkönyvtár, mappa, almappa, email-cím, linkek. - Honlap, webhely,   weblap és weboldal: Egy…..
Hűségkártyák, pontgyüjtö kártyák a benzinkúttakon    Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés a töltőállomás- hálózatok és partnereik által kidolgozott törzsvásárlói rendszer segítségét felhasználni családi költségein csökkentésére. MOL…..
Cicanapló Tavaszias 2010.03.26 10:20:00
Íme elő-húsvéti, tavaszias fotóink. Főszerepben a két gézengúzzal, akiket nagyon érdekelt a téma, amikor hozzákészültem egy kis virág-fotózáshoz. De alig voltak hajlandók megállni egy pillanatra (különösen Naokóval gyűlt meg a bajom...), és sajnos rendes közös képet nem…..
Testimese Szőke nő 2019.03.25 09:00:00
Ő az igazi 'szőke nő'. Róla mintázták. Hihetetlen a csaj. Titkárnő. Magas, hosszú combok, nagy kibuggyanó cicik, kellemes pofi. Affektálva beszél, de úgy hogy egyszerűen nem tudod, hogy sírj, vagy röhögj rajta. Azt mondja beszélnünk kell. Meg kell beszélnünk, hogy ez most mi…..
A 21. század legújabb kérdése nem az hogy milyen ruhában stílusos egy férfi, hanem az hogy milyen kiegészítőtől válik igazán stílusossá egy férfi?Megy a harc a klasszikus táskák, övek, nyakkendők, napszemüvegek és sálak területén, azonban ezenkívül más területeken is…..
szigetlakó 2010.03.26 22:31:59
Képzeljen el egy hat hónapos egzotikus utazást párjával, ahol kéz a kézben sétálnak a fehér homokos tengerparton, pálmafák alatt koktélokat szürcsölgetnek, és mindezért még fizetnek is önnek. Hogy ez csak egy álom...? Nem! Egy ír utazási cégnek (Runaway Bride and Groom) köszönhetően akár valósággá…..
szigetlakó 2010.03.26 22:27:07
Ismerje meg, most az Ön biztonsága kényelme érdekében: internetes fizetés, internetkártya, bankkártya, virtuális kártya internetes vásárlás!     Az internetkártya egy olyan bankkártya, amivel kizárólag az…..
Internetes kifejezések: Érdemes tisztában lenned az Internet világában néhány alapfogalommal, hogy egy nyelven tudjunk beszélni. Ilyenek a weblap, weboldal, honlap, webcím, könyvtár, alkönyvtár, mappa, almappa, email-cím, linkek. Honlap, webhely, weblap és weboldal: Egy vagy több…..
  Internetes fizetésre leginkább alkalmas, ismert dombor nyomott bank kártyáink, a Master Card, a Visa Classic és az American Express. Az interneten fizessünk bankkártyával vagy ne? Az emberek egy jó része fél megadni az Interneten a bankkártya számát. Valóban megbízhatatlan…..
    Törzsvásárló, törzsvásárlói rendszer, törzsvásárló kártya, pontgyűjtés. Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés egy jól kidolgozott törzsvásárlói rendszer segítségét felhasználni családi költségein csökkentésére. Érdekeli, hogyan…..
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok tiszteletben…..
"Nyolc millióért keresték Szalainé utódját, de nem találtákA külföldi és magyar tulajdonban levő Accord Group Kft.-nek az volt a feladata, hogy 2007-ben megtalálja a százmilliós végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Eleonóra humánigazgató utódját. A cég…..
Filmdroid Horrorfilmek 2010-ben 2009.12.12 15:54:00
Tengernyi horrorfilm érkezik jövőre, lesz jó néhány remake és folytatás is. Amihez van előzetes vagy poszter azt csatolom és az amerikai bemutató dátumát adtam meg (ha már kitűzték). Az alábbi összeállításban nem szerepel 2010 összes horror,a ez csak egy válogatás, de azért…..
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
Vajon Bede Márton olvasta Dolák-Saly Róbert 2002-ben megjelent Madáretető című könyvét, különös tekintettel a 114. oldalra?..
szigetlakó 2009.12.12 23:14:27
Akkor most hogyan is tegyünk pozitív első benyomást újdonsült ismerősünkre, az interjúztatónkra, a randinkra?Az előző posztban tisztáztuk, hogy az első benyomás rendkívül meghatározó és kritikus élmény, mely alapján bekerülünk a "jók" és a "rosszak"…..
Soha nem gondoltam volna, hogy életem eddigi legfinomabb töpörtyűjét pont az RTL Klub egyik panorámás tárgyalójában fogom elfogyasztani a csatorna programigazgatójának társaságában. Hogyan készült? - teszi fel a sokakat érdeklő kérdést kedvenc Discovery sorozatom, és meg is…..
Olvasóink jól tudják, hogy nem szoktuk őket saját nyavalyáinkkal és problémáinkkal fárasztani. Mai posztunkban azonban kénytelenek vagyunk kivételt tenni, mert véleményünk szerint a frankfurti nemzetközi repülőtéren három héttel ezelőtt megélt események igenis megérdemlik,…..
Végetértek a mézeshetek. Kezdődnek a gondokkal teli hétköznapok, egy kapcsolat igazi próbatételei. Megtörtént első összezördülésünk Lindával.  Aki nem tudná, Linda a nemrég vásárolt autónk, egy Ford Fusion. Közeledik a tél, ilyenkor a gondos autós - amennyiben továbbra…..
Nem szándékom elvenni a "Csak a szépre" blog kenyerét, de korábbi elhatározásomnak megfelelően időről-időre átmegyek turistába, hogy úgy lássam a várost, mintha először járnék benne. Ez egyrészt jó szórakozás, másrészt általában meggyőz arról, hogy…..
szigetlakó 2009.12.12 22:54:05
Varánusz Arctalan tükör 2009.12.12 13:30:00
Az (kereskedelmi) internet előtti időkben, fidonet, os2net idején is gondot okozott az anonimitás hitének jelensége, ami napjainkra, a mindenhová eljutó internetnek köszönhetően mindennapi problémák forrásává vált. Sokan úgy vélik a neten mindent lehet, viselkedhetünk bárhogyan,…..
Figyelitek, hogy a végén hogyan fizet bankkártyával a lány? :-)  ..