Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DHOPW42

36 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
DHOPW42 2016.08.17 10:05:19
@szepipiktor: Én csak azt mondtam, hogy ha nehezedre esik megérteni, hogy miért problémás ez a kivitelezés a Viasat 3-tól, akkor nincs szöveg- és kontextusértelmezési készséged, ezt pedig úgy foglaltam össze az agresszív ellenvéleményekre való reagálás végett, hogy ostoba.
Mint mi is megírtuk, nagyon nem jött ki egymással az angol Top Gear két új műsorvezetője, Chris Evans és Matt LeBlanc. A  Jóbarátok Joey-ja állítólag azért rágott be ennyire Evansra, mert az nagyon durván bánik minden kollégájával, ezért LeBlanc már közölte, csak akkor hajlandó tovább vezetni a…..
DHOPW42 2016.07.06 22:28:09
@kaleksz: Mint mondták, grúziai, a Middle East Specialben építette Clarkson a kocsit. Amúgy pont azt néztem, hogy vicces, hogy LeBlanc a régi műsorvezetők klasszikus kocsijai előtt pózol :D (ráadásul a másik is Clarkson kocsija a rendőrautós challenge-ből... összeesküvés much?)
A Comedy Central április 28-án mutatja meg a Family Guy 13. évadát, és ha már így alakult, a négy főszereplőt játszó szinkronszínésszel forgattak pár, élőszereplős műsorpromót, feldolgozva a Family Guy eddigi legemlékezetesebb, leghumorosabb jeleneteit. Na, ebből lett a…..
DHOPW42 2016.04.23 11:44:00
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
DHOPW42 2015.12.21 09:59:28
@touristique: Talán azért, mert az adásrendezők mondták rá Harvey fülére, hogy szar eredményt mondott be? Érted, az adásrendezők előbb tudták, hogy ki a győztes, mint Harvey - mivel neki külön szólni kellett. Miért lenne megrendezett? :D
Október 15-én jön az Észbontók második évada a Viasat3 műsorára. Ugye ez az a műsor, amiben két csapat verseng egymással abban, hogy melyikük tudja eltalálni, milyen választ fognak adni a vicces agyhalottak hótt egyszerű kérdésekre. Ilyen szereplőkre számíthatuk: ..
1975. szeptember 19-én sugározta először a brit BBC2 tévécsatorna Fawlty Towers címmel a Waczak Szállót, főszerepben az angol humor nagyágyújával, John Cleese-zel. A „angol riviérán", egy devonshire-i városban, Torquayben lévő hotel mindennapjairól szóló szériát ő maga…..
DHOPW42 2015.09.23 15:41:53
@retrovírus: Lehet valaki ennél sznobgecibb? :D Szerintem meg tud férni egymás mellett az, hogy valaki eredeti nyelven nézi, de mégis Waczaknak hívja a sorozatot, vagy az, hogy felirattal nézi (az emberek 99%-ára igaz ez, úgy tippelem), és emiatt hívja úgy. Ez az arrogáns felsőbbrendűség elképesztően idegesítő.
Puzsér Róbert, a megélhetési celebségnek látványosan hadat üzenő megélhetési celeb kedden káromkodással teli Facebook-bejegyzésben ment neki egykori kenyéradó gazdájának, az RTL Klubnak, nem sokkal azután, hogy a csatornán véget ért a többek között pont az…..
DHOPW42 2015.08.19 16:45:36
A Batmanes interjú volt a legszánalmasabb interjú, amit valaha tévében leadtak, és én akkor mondjuk nagyon sokáig undorral néztem Puzsérra, aztán volt időszak, amikor leesett, hogy ő azért normális ember normális véleménnyel, de ezek a mostani dolgai megint arra világítottak rá, hogy szerintem ő egy nagyon frusztrált, nagyon ideges, nagyon vagdalkozó jellemű ember, és nem jó értelemben. És nagyon fura, hogy itt sokan Puzsérnak adnak igazat, merthogy "mit vár el egy undorító celebreality készítője etikusságot", meg nemtom, de szerintem ez tipikusan jellemző a magyar közönségekre, főleg a fiatalokra, hogy rommáoltják a kereskedelmi tévézést, miközben nem látják, hogy ez is csak egy üzlet. Szóval sokan agymosást meg az európai értékek romlását meg összeesküvés-elméleteket látnak mindig az RTL meg a TV2 műsorai mögé, és szerintem ez az, ami nagyon rosszfajta túlreagálása a dolognak. És Puzsér is pontosan ezt csinálja, még akkor is, ha sokszor tényleg értelmes véleményt fogalmaz meg különböző témákban, de összességében egy annyira zavart, frusztrált figura, aki ráadásul tényleg teljesen kettős, mert egyrészt ő is telibeoltja a kereskedelmi tévézést, és másrészt kábé csakis a kereskedelmi tévézésen keresztül ismerjük az elmúlt pár évben. És ez nem etikusság, szimplán csak nem képes helyén kezelni önmagát: ő is kereskedelmi tévés lett, és pont. Kurvára ne vállaljon el semmilyen RTL-es meg TV2-s műsort soha, és akkor utána nem kell ilyen fasságokat mondania, hogy jaj trash műsor így trash műsor úgy, miután ő maga is a részese volt. És nem is ez az első kereskedelmi tévés megjelenése.

Szóval igenis szerintem a Szelfi producerének vagy kijének a véleménye teljesen korrekt, nem is az a baj, hogy utólag kritizál valamit amiben részt vett, mert ezt bárki megteheti, szóval senki sem vitatja ezt el tőle, csak ez mégis mennyire ássa alá a személyiségét meg a karakterét? Mert szerintem nagyon. Képtelen ellenállni az opportunizmusnak Puzsér, pedig pont ezt az aspektusát fikázza folyamatosan a kereskedelmi médiának. Ezért sem tud Puzsér egy 100%-ig szimpatikus, egyenes karakter lenni a szememben.

Na meg az a Batman interjú...
Az IGN-en debütált és már nálunk is látható a Fekete mise első szinkronizált előzetese, melyben Johnny Depp a legfélelmetesebb, legkeresettebb és legádázabb amerikai gengszter, Nagy Ervin pedig a magyar hangja. Szeptembertől a hazai mozikban. ..
DHOPW42 2015.06.13 11:09:02
aeon flux trailer: the visit (2015) 2015.04.24 08:34:00
"Everyday it's a gettin' closer, going faster than a roller coaster" dalolja Buddy Holly a film első trailerének elején, és bizony M. Night Shyamalan karrierjének tükrében nagyon is helytálló a dalválasztás. A minap debütált poszternél ismertetett történet tökéletesen passzol a…..
DHOPW42 2015.04.26 21:05:32
@REMY: Ezzel nem annyira értek egyet, a Cloverfieldnél (függetlenül attól hogy kinek mennyire jön be, csakis a koncepcióra gondolva) szerintem kifejezetten jó volt és fontos volt. Mindig is megborzongtam, ha globális, vagy akár kozmikus, totálisan az ember felett álló eseményeket teljesen személyes szemszögből tapasztalunk, ehhez persze nem kell a kézikamera megoldás minden esetben, de egy ilyen Cloverfield szintű filmnél szerintem igen is van létjogosultsága.
"Chewie, hazatértünk." Mi is, srácok, mi is. (Izgalmunkban sikerült kétszer is kiraknunk, de hogy Géza kommentje se vesszen el: Ugye nem várja senki, hogy ide most bármilyen épkézláb mondatot le tudok írni? "We're home." A rohadt mindenit!) ..
DHOPW42 2015.04.18 11:06:21
@iopi: Hát nem tudom, azért a Sithek bosszújában is naggggyon sokszor kilóg a lóláb. Az előzmény trilógiából mindenképp a leghangulatosabb epizód, de nekem olyan szinten megöli egy csomó dolog... az alakítások, az, hogy Anakin átalakulása mennyire el van kapkodva, és van egy rakás elég kínos jelenet (nekem az egyik leginkább ilyen az Palpatine letartóztatása, meg kábé onnantól Mace Windu haláláig).
Itt a beígért 5 másodperc, avagy a film (szó szerint) kirakata. Ne tessék pislogni. Confirmed 4.20.15 #BatmanvSuperman @IMAX special teaser screening events. Limited space. RSVP http://t.co/TasYGlJGig https://t.co/fnxFIERUlv — ZackSnyder (@ZackSnyder) April 16, 2015 ..
DHOPW42 2015.04.16 10:46:56
@kaamir: Gondolom ugyanaz, aki Michael Baynek.
DHOPW42 2015.04.16 10:51:53
@doggfather: Én tudom :D Ezért is írtam. Ilyen a filmipar, mondjuk őszinte leszek, én inkább beülök egy Zack Snyder filmre, mert az legalább tényleg látványos, míg a Bay filmek nálam már ezt a szintet sem érik el :D
Nagyjából mindent tudunk, amit tudni kell, már csak egy kis mozgóképes ízelítő hiányzott a második évadból. Most ezt is kipipálhatjuk. Parancsoljatok... ..
DHOPW42 2015.04.10 14:50:38
@Németh Barna: Pontosan... nem is az HBO-tól várom ezt, hanem általában a jó filmektől. De valóban, akármilyen HBO sorozatra is gondolok (Wire, valaki?), sosem arról a vásári forgatókönyvírásról szóltak, hogy majd a végén kifut valamire, akármire is! Mármint kifut, de nem egyértelműen, bele az arcodba. Hanem véget érnek történetként, de nem valami Lostos csavarral vagy szokásos kereskedelmi adós cliffhangerrel... nekem amúgy volt csavar a TD első évadának végében, méghozzá McConaughey alakítása az utolsó jelenetben. Annál nagyobb csavar nem kellett ennek a sorozatnak szerintem.
DHOPW42 2015.04.10 15:38:18
@Gallion: Mondjuk, hogy őszinte legyek, szerintem írás szempontjából a Game of Thrones a legkommerszebb HBO-sorozatok egyike.
DHOPW42 2015.04.10 15:49:11
@Gallion: Nem, természetesen nem. Én a 3. évadnál abbahagytam, mert nem tudtam már igazán élvezni. Túlzottan sablonos volt (a dramaturgia), nagyon kiszámítható és erőltetett (ismétlem, nem a sztori, hanem a dramaturgia, a párbeszédek, az emberi egymásnak feszülések). Ez persze csak én vagyok, de nem meglepő ezek után, hogy a Game of Thrones leginkább a nagy csavarjairól híresült el.
A narráció és az aláfestő zene kissé más, líraibb hangulatot szolgáltatnak az eddig látott részletekhez képest, de ez egyáltalán nem rossz, és a képek... A KÉPEK!!! Szóval értitek: a képek mindent visznek. ..
DHOPW42 2015.04.01 13:19:15
@Bence Gerhardt: kétdé kétdé kétdé.

Én még mindig azon agresszív konzervatívok közé tartozok, akik úgy tartják, hogy a 3D eddig még egyetlen egy filmnek nem tett jót. Akik azt mondják, hogy a Gravity-nél például működött, azt is csak azért tudom elfogadni, mert ott a kép 90%-a fekete volt (lásd: univerzum). Viszont itt erről szó sincs, a kép minden pixele színes és vad és tarka, és én ezt semmiképp sem cseszném szét egy fals térhatással.
aeon flux empire awards 2015 2015.03.29 21:15:00
Mint minden évben, a britek legnagyobb filmmagazinja idén is mindentől és mindenkitől tisztes távolban tartotta meg saját kis díjátadó ceremóniáját, melynek nyerteseit most is az olvasótábor szavazta meg. Íme a nyertesek... Legjobb film: InterstellarLegjobb brit film: Kingsman -…..
A decemberről júliusra előrehozott legújabb Mission: Impossible-kaland hosszabb trailere majd csak holnap debütál, addig is azonban itt van egy kis ízelítő abból, amikor Tom Cruise megmérkőzik az anti-IMF-fel. ..
Az HBO várva várt sorozatának második évadja már elég sok leplet lerántott magáról. Egy ideje megvannak a főszereplők, körvonalazódott a történet, sőt, már az első forgatási fotók is befutottak. Most viszont már azt is tudjuk, hogy az alapvetően komor hangvételű szériát…..
- SPOILERMENTES -  Plankton épp aktuális aljas tervét próbálja kivitelezni, természetesen Bikinifenék első számú McGuffinjának, a herkentyűburger titkos receptjének megszerzése érdekében, ám a Kockanadrággal vívott ádáz küzdelemben a – mint később kiderül, szó szerint…..
DHOPW42 2015.02.12 19:25:02
DHOPW42 2015.02.12 19:25:39
@Zalaba_Ferenc: Ez nem volt túl jó poén, de spongyát rá.
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..