Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajokespasik

3031 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A barátnő bejelenti, hogy egy darabig nem tudnak találkozni, családi okok miatt, mire a pasi fejében a legrosszabb forgatókönyvek kezdenek futni. Még azt is felajánlotta, hogyha anyagi nehézségek állnak a háttérben, szívesen ad kölcsön… Levélírónk ezen kicsit kibukott, mert…..
                       „Nem tudtam, melyiknek kéne szólnom, hogy ez egy kicsit nevetséges, és ne találkozzanak, mert nekem kínos„ – A pasi mindig is jól kijött a barátnő anyukájával, és a viszony a szakítás után is megmaradt. Hogy a muter magányát megtöri valaki, végül is jó dolog, de inkább lett…..
                       Levélírónk nem hiszi, hogy az önismereti csoportok olyan sokat alakítanának bárkin is. Vagy vannak pozitív példák? Amikor arról kérdezi egyik ismerősét, megéri-e, ő azt feleli, hogy „hát, ja... lehet…”. De a „lehet” kicsit karcsú válasz, amennyiben az a csoport nem ingyenes.…..
                       Mi értelme annak, amikor egy házaspár abban egyezik meg, hogy külön költöznek, de nem válnak el? Mert ha egy középkorú párt veszünk, biztos nem mondanak le a nemi életről, ám mennyire tisztességes ekkora lezáratlanság az új emberekkel szemben ?                          …..
                       „Egy valamit szeretnék elkerülni: hogy olyasvalakivel hozzon össze a sors, aki tapad, és megfulladok mellette” - A pasi nem csak elvált, de sértődékeny is, viszont hol szerelmet vall, hol meg játszmázik. Érdemes Jó jel / Rossz jel-táblázatot vezetni az első randi előtt?      …..
                        Ha a kapcsolatból családalapítás lesz, és ha a páros nem szokta meg előtte, hogy jobb pár dolgot együtt csinálni, a szakadék csak tágulni fog, és amíg a nőt leköti a gyereknevelés, a pasi szépen kibújik minden alól. És egy idő után még maguk is elhiszik, hogy ez így a…..
                       Levélírónk, az eddigi tapasztalatai miatt, igyekszik figyelni a jelekre, de olyan nőbe még nem botlott, aki mindenben ennyire tökéletes lett volna. Azonban a múlt tapasztalatait nem feledve úgy érzi, hogyha valami túl jó, az gyanakvásra is okot adó.                      …..
                       „Más rendes nő biztos örült volna egy ilyen meglepinek, de én ott álltam, a lakásban rumli, a konyhában káoszállapot, semmivel nem tudtam megkínálni” – Legtöbbünk úgy van vele, hogy szeret fogadóképesnek tűnni, ha jön valaki, de ha az illető váratlanul állít be, még a lakás…..
                       Mitől lehet az, hogy olykor a barátnő rendkívül lelkes az összeköltözés gondolatára, máskor meg teljesen elzárkózik? Ha Posztolónk nagyon gyanakvó típus lenne, arra gondolna, hogy a köztük lévő távolság akkora, hogy beférkőzött egy harmadik fél is.                      …..
                       „Miért törvényszerű, hogy az exekkel együtt a közös barátok is ugranak? Nem ők mondták kifejezetten, hogy távozzak, hanem valahogy így láttam jónak„ – Ez a kapcsolat már rég le van zárva, viszont Levélírónk továbbra sem érti, miért kell jó barátságoknak is megszakadnia egy…..
                       ...ám ennek ellenére a barátnő mégse kapott sok viszonzást. Posztolónk utólag bánja a figyelmetlenségeit, és ha megbocsátásra nem is számíthat, legalább annyit szeretne elérni, hogy ne rossz emlékként rögzüljön.                                  Fedezd fel és használd!…..
                        „Volt kölcsönkérés is, amik még mindig nincsenek megadva, tehát nem én voltam a dolgok elrontója” – Mások kapcsolataiba nem szép beleszólni, de amikor azt látod, hogy egy jó barátod folyamatosan ugyanabba a csapdába esik, azért érdemes némi tanáccsal ellátni: a saját…..
                       Ha a csajodnak egy öreg alkesz a legjobb haverja, az elég rossz jel, de ha amiatt szakít veled, mert a fickó sorozatos sértegetéseit megelégelve, egyszer visszadumáltál neki, abban az esetben te jártál jól.                                   Fedezd fel és használd!…..
                       Az exbarátnő a szakítás után rájött, hogy végül is nem vesztett semmit, inkább csak nyert, mégis megfordult a fejében, hogy puszta jóindulatból megírná az új csajnak, mire készüljön a pasival kapcsolatban.                                   Fedezd fel és használd! Érezted…..
                       Posztolónk már kifele tartana ebből a kapcsolatból, mert párja lassan teljesen lelakja már őt. A pasi még próbálkozik, sőt, új oldalait is megmutatja, de egyik sem a romantikus fajta, pedig ha legalább egy az lenne, a tériszonya sem zavarná annyira a barátnőt.            …..
                       „Alapból fontos nekem, hogy jól megértsük egymást, és ne csak egy barátság extrákkal kapcsolatban legyünk” - Mennyit ismerhetünk meg a másikból pár hónap alatt? A csaj költözködik, de már hónapok óta, emiatt sok programot mond le.                                  Fedezd…..
                       A pasi folyamatosan azt éreztette a barátnővel, hogy unja már, ám amikor az szakított vele, elkezdett olyan kedves lenni, mint még soha. De mit vár az újrakezdéstől? Miért nem érzi a szakítást felszabadulásnak, ha végig erre hajtott? Talán attól tart, nem talál még egy ilyen…..
                       „Az ilyen emberek nem tudják, lehet nem is értik, mekkora sebet ejtenek a másikon az ilyen tisztességtelen játékokkal” - Minden maga volt a tökély, majd jött a meglepetés. Vagy inkább a hideg zuhany. Posztolónk a vallomás után jött rá, hogy azért volt minden olyan tökéletes,…..
                       A barátnő hamarosan külföldre menne, a jelenlegi párkapcsolata pedig másodlagos számára. Az idegen környezet hamar törölheti a hűséget, ezért Posztolónk nem tud együtt örülni vele. Itt hagynak egy szerelmes férfit, aki nem tudja, látja-e még párját, így kétségek közt várja az…..
                       „Címlaplány nem melózik estig, gyakran vasárnap is, nem kell főznie, mosnia, valaki ezeket megteszi helyette. Semmi más dolga nincs, csak szépnek lenni és kímélni magát” – Egy dögös nő mindig zsákbamacska, de az általános tanulságok többnyire megegyeznek: a pasi teper érte,…..
                       Posztolónk már régóta készül a feleségszerepre, ami most egyre inkább távolodni látszik tőle. Ráadásul a párja gyerekfronton is vacillálni látszik, holott korábban ő kezdte el mondogatni, hogy szeretne egyszer utódot... Mi ez a hullámzás egy negyvenes férfinál? És miben…..
                       „Sok az elvált ember körülötte, és ő is elkezdte mondogatni, hogy „az eljegyzés a vég kezdete”, meg ilyeneket” – A pasinak új célt és személyiséget adtak az új kollégák, aminek a barátnője látja kárát, aki ugyan örül, hogy párja végre révbe ért, annak viszont nem, hogy azóta…..
                       A csaj sem az ágyban, sem a konyhában nem mozog otthonosan. Posztolónk adott neki bőven időt, kitartott mellette, teret is hagyott neki, de mindezzel talán ő rontotta el a dolgokat, mert így azt éreztette párjával, hogy nem kell elvárásokhoz igazodnia.                …..
                       „Megjegyzi egy nálam fiatalabb nőre, hogy „jó a kémiája”, és nem ivott annyit, hogy ne tudja, hogy ezt a kifejezést hogyan alkalmazzák helyesen.” - Ha a pasi fura, vészjósló, gyakran fenyegető tanmeséket rögtönöz neked a semmiből, talán ideje továbbállni.                …..
                       Ha az első randin a csaj kirakja az asztalra a mobilját, és aközben, hogy veled is beszél, félig szemmel tartja, az egy esetleges fontossági sorrendre enged következtetni. Mert tény, hogy a mobil delejező ereje általános jelenség ma már. De nem mindenkinél.               …..