Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajokespasik

2979 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk előre aggódik egy majdani esetleges válás miatt, mert nem akar úgy járni, mint az egyik ismerőse, akit a neje kirakott a közös házból, és gyakorlatilag 46 évesen a nulláról kell újrakezdenie mindent.                                  Fedezd fel és használd!…..
                       „Egy esküvő nem olyan, hogy ne tudott volna már róla hónapokkal ezelőtt, így szólhatott volna, legalább erről” – Könnyű lenne a döntés, ha a pasi mindig ilyen lenne, de vannak jó pillanatai is, így Levélírónk nem lát még mindebben szakító okot, ...végül is párja csak…..
Posztolónk haverja sok bölcsességet tud a nőkről, de amikor az ő szívét rabolják el, és butaságokat csinál, ezek valahogy érvényüket vesztik nála. Tanulság: jó tanácsot mindig könnyebb másoknak adni, mint magunknak megfogadni.   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
                       „Zavarna, ha megtörténne, de meg is értem az igényét. Mindig arra gondolnék, hogy hol és kivel van” – Viszont a tiltásnak több buktatója is lehet, mert ha már szóba került, ám mégsem engedik meg egy pasinak, hogy mással is lefeküdjön, addig fog ficánkolni benne a gondolat,…..
                       Ha valaki a magányt választja, az lehet tudatos döntés, de akár a szerencsétlen véletlenek összjátéka is. Levélírónknál a varázs hamar elszivárog, így tisztában van vele, hogy nála jobb partik is léteznek.                                  Fedezd fel és használd! Érezted…..
                        „Én sem úgy éreztem, hogy neki ez csak egyfajta kötelező tornagyakorlat lenne, és alig várja, hogy hazamenjen” – Az első együttlét óta bő egy hónap telt el, és azóta Posztolónk képtelen ágyba csalogatni barátnőjét, mindössze csak pizzázókig jut el vele.                …..
                       A játszmázások új dimenzióját tárja fel nekünk Levélírónk, kinek a barátnője finoman felépített jeleneteket rendez számára, hogy az akaratát, elvárásait érvényesíthesse, vagy éppen átformálja velük pasija életmódját.                                  Fedezd fel és…..
                       A pasi foglalt, mégse látja egyéb akadályát annak, hogy elárulja érzéseit az egyik barátnőjének, akit ezzel meglehetősen kellemetlen helyzetbe is hozott, mert ő eddig csak barátként tekintett rá. Ilyen vallomások után maradhatnak még barátok?                            …..
                       „Bajlódtam vele, hogy megcsináljam a kedvencét. Annyit tudott utána mondani, hogy ehető volt.” - A pasinak meglehetősen fanyar humora van, de Posztolónk nem emiatt szereti. Komolyabb súrlódások nincsenek, mégis nehéz eldönteni, melyik gesztusa a bántóbb. Mindenesetre senkinek…..
                       Ha a barátnőd vigaszra számít tőled, és kiborulsz, mert többször el kell mondanod ugyanazt, az valóban fárasztó. Levélírónk még nem talált annál jobb módszert a sehova se vezető hisztikre sem, mint azt, hogy olyankor hirtelen eszébe jut valami tennivaló, és magára hagyja…..
                       „Az anyja Tomikának szólítja, ami nem olyan nagy baj, viszont az összes haverja is. Szerintem azt a felnőttet becézik, akit nem vesznek komolyan” – Levélírónk úgy érzi, hogy egy házasság már nem sokat változtatna a jelen helyzeten, olyannyira, hogy még egy anyós is állandóan…..
                       A keresgélés során előbb-utóbb mindenki eljut ehhez a kérdéshez: tényleg nem létezik olyan ember, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok? Posztolónk már nem akar lemondani semmiről, és az igényeit se tudja már lejjebb vinni, csak hogy megtartson valakit, mégse kívánja feladni a…..
                        „Míg egy anya 0-24-ben „dolgozik” otthon, a hét minden napján, egy apának ebből mennyi jutna ki általában?” - Kezdetben minden ígéretesen alakult, majd ahogy teltek az évek, és jobban megismerték egymást, a nő rájött, hogy párja nem lenne az a kimondott apatípus, ha gyereket…..
                       Posztolónkat nehéz helyzetbe hozta az egyik exe, aki tanácsért fordult hozzá egy kibontakozó románcával kapcsolatban. ...Ám ki vállalja majd a felelősséget az esetleges rossz tanácsokért?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       Ha az ember nem gyanakvó típus, az egyszerre segítheti és hátráltathatja is a kapcsolataiban. Levélírónk nem szeretne többet beleképzelni ezekbe a dolgokba, mégse tud csak úgy átlépni bizonyos tényeken.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már…..
                       Amikor pár nap után nehéz eligazodni valakin, az se túl jó előjel, de legalább segít a gyorsabb döntésben. Posztolónkat olyan kérdésekkel traktálja a barátjelölt, amikre ő se tudja a választ, de úgy érzi, a fickó igen, mert neki mindig vannak saját válaszai. Ma azt is…..
                       „Rendőr lett, végül megházasodott és pár év után valami szektatag lett – ez azért is döbbentett meg, mert egyik pályára sem tűnt hajlamosnak” – Az exek életében vájkálni nem szép dolog, ám Posztolónk véletlenül értesült két exe elszabadult sorsáról. Csak azért érdekli az…..
Csajok és Pasik Blog Róka és én 2024.06.21 07:57:00
                       Ez a kapcsolat sosem ment igazán, a felek mégse tudnak megválni egymástól. Vajon misztikus folyamatok állnak a háttérben, vagy egyszerűen csak az unalom? Ma azt is megtudhatod, milyen szöveggel tegyél féltékennyé egy olyan nőt, aki már belefáradt a féltékenységbe.      …..
                       „Valahol megérted, hogy a pasiknak fontos ez, de téged mégis sért. Noha nem megcsalás ez, de valahol azt fejezi ki, hogy nem vagy elég jó neki” – Igazi örök dilemmát hozott Levélírónk. Hiába vagytok nyíltak és beszélitek meg akár a legmélyebb vágyálmaitokat is, ha a pasi…..
                       Ennek a kapcsolatnak már 1 éve vége, a pasi mégis feljogosítva érzi magát, hogy még mindig beleszóljon a volt barátnője életébe, sőt, kérdőre is vonja, ha olyanja van.                                   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
                       „Ő ott jól érzi magát, és csak akkor fogunk majd beszélni, ha eszébe jutok, és felhív” – A pasit vidám medenceásásra invitálják vidékre, pont azokban a hetekben, amik a barátnő esetleges szabadságával esnének egybe.                                  Fedezd fel és…..
                       ...legalábbis Posztolónk, eddigi tapasztalatai alapján, így látja. Nem a másik emberre szokott ráunni, hanem valahogy az egész helyzetre, amikor már a napok egyformává válnak számára. Mindenki kíváncsi és szereti az új ingereket, de nála mindez fokozottabban működik.      …..
                       „Magamon is azt vettem észre, hogy amikor hazajövök tőle, hogy pár tulajdonságát mintha rám ragasztotta volna, én is érzékenyebb leszek és (hát) gyanakvóbb” – A pasi igen érzelmes és tapadós, valamint sok olyan dolgot kimond, amit nem kéne, mert magától értetődő. Posztolónk…..
                       Állítólag a közös erotikus film nézés javíthat az együttlétek minőségén... Mint ahogy pár más megállapítást, ezt is cáfolja Levélírónk, aki szerint sok jótanács inkább fordítva igaz. Az a baj ezekkel, hogy nem lehet egyszerűen csak nőkre és férfiakra szabni őket, hiszen…..
                       Posztolónk lassan negyven felé tart, és mivel újra a társkeresés világába került, megfigyelt valamit: főleg a nála jóval fiatalabbak figyelmét kelti fel. Ám a találkozók mindig kiábrándítóak, mert az ifjú lovagok bár nagyon helyesek, dögösek, és ki vannak gyúrva, viszont…..