Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajokespasik

2160 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Vettem vidéken egy házat és fel kellett újítani. Hát, a helyi kőműves alatt megtapasztaltam, milyen igazán nőnek lenni” – Ez a tömör beszámoló egy első randin hangzott el. Szeretjük, ha a nők nyitottak és őszinték, de azért létezik egy ízléses határ.                  …..
                       … ami ebben az esetben nem egy luxusvilla, vagy egy csúcskategóriás gépkocsi, hanem Levélírónk apjának idegbetegsége. A kiabálás, meg az élvezeti célú vitagenerálás a férfiaknál még elmegy, a nőknek viszont nem áll jól.                                    Ha esetleg nem…..
                       „ Azt a tanácsot kaptam, hogy ilyenkor kell szünetet tartani, és majd letisztulnak az érzelmeink, de én azt hallottam a szünetekről, hogy az a szakítás előszobája” – A kapcsolat egyelőre működőnek mondható, aminek csak a nem túl megbízható női megérzés vethet véget, miszerint…..
                       Amikor annyi nő van a világon, miért kell hóbortos és kiszámíthatatlan egyedekre várakozni? Levélírónk már fél évet szánt egy olyan nőre, aki vállrándításokkal rendezi le a helyzeteket, és ez az életfilozófiája pont az ellentéte annak, amit a pasi képvisel - hogy csak egy…..
                       „Olyanokat ír neki, hogy az anyja is mennyire sajnálja a szakításukat, mert mennyire kedvelte a lányt” – akinek mindez ugyanúgy új, mint azok az utólagos szerelmi vallomások, amikkel éjszaka bombázza a volt pasi. A lány értetlenül áll az érzelmi vihar előtt, hiszen a…..
                       A kissé zavaros beszámoló a bizalom és az őszinteség próbáját ábrázolja: a nő egyrészt szeretne megfelelni a pasijának, másrészt nehezen viseli, ha párja más nőket is megsasol.                                    Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
                        „A lány rendes, nem irritáló és mindenből kiveszi a részét, ami a házimunkát illeti, az a kérdés mégis minden nap ott lebeg a férfi fejében.” – Nevezetesen: miért csak akkor mutatott érdeklődést az addig csak lakótárs csaj a pasi iránt, amikor az ki akarta rakni a lakásából?…..
                       Posztolónk mindig a kategóriáján belül ismerkedik, nincsenek lehetetlen elvárásai, nincsenek túlzásba vitt álmai, viszont van olyan pohara, ami könnyen betelik. Volt olyan hölgy, akivel a vita gyerekes feleselgetésbe ment át, és volt, aki elvárta, hogy a pasija lustuljon…..
                       „Azt mondják, hogy a kommunikáció az alapja mindennek. Nálunk nem. Elmondom mit akarok – süket fülek” – És ez még csak a kisebbik baj lenne, ugyanis a barátnő képtelen elfogadni a pasija haverjait, akik sokat is tettek ezért, így esetükben kikapcsol Levélírónkban a…..
                       Öt hónap után a pasi elejti, hogy neki még élnie kell, és a barátnő ekkor rögtön arra gondol, hogy azt, ami most köztük van, a párja egyáltalán nem tekinti életnek? Mit ért egy pasi szabadság alatt egy párkapcsolatban?                                    Ha esetleg nem…..
                       „Mindenki egy normális, szerető társra vágyik, de sokan képtelenek értékelni azt, aki épp ott van mellettük” – Posztolónk nem bánja, ha pasijának egészséges szexuális fantáziái vannak más nőkkel, egészen addig, amíg ezzel nem őt alázza meg.                              …..
                       ...akár egy fárasztó vicc is kezdődhetne így, pedig a sztori hátterében erős érzelmek feszülnek és egy fontos döntés is körvonalazódik. Éva kitartóan próbálja győzködni a házas Ádámot, hogy nézzen szembe a valódi érzéseivel.                                    Ha esetleg…..
                       Ez a kapcsolat barátságból alakult, mindkét fél egyeztette az igényeit és elvárásait már az elején, hogy mit szeretne és mit nem. A pasi most is tartja magát a megbeszéltekhez, a csaj azonban elkezdte komolyra fordítani az eddig lazán vett dolgokat.                      …..
                        „Ha ő valamiért elégedetlen velem, azt simán közli, pl. hogy nem öltözök elég nőiesen (értsd: k*rvásan) és nem festem magam” – Egy nem túl friss kapcsolatnál már előkerülnek a buktatók, csak az a kérdés, állandósulnak-e, vagy most kéne tudatni az úriemberrel, hogy akkor…..
                       Posztolónk a héten készül találkozni tíz év után az ex-csajával, és nem tudja, miben reménykedjen? Akármi is fog történni, abban biztos, hogy a csaj a legemlékezetesebb nője marad, arról nem is beszélve, hogy ez egy elég kényelmes helyzet, hiszen nem kell udvarolni, csak…..
                       „Megsért, majd akár a legkisebb, legburkoltabb bocsánatkérés helyett felhívja a figyelmemet, hogy, ja, amúgy ezt mind magadnak köszönheted” – A narcisztikus tüneteket mutató pasi nem érti, hogy miért nem akar hozzáköltözni a barátnő, amikor ő csupa kedvesség és jóság, és…..
                       Nehéz egy nőnek leszigetelnie egy kapcsolatban azt az időszakot, amit teljesen a magánszférájának szentelhet, ha a pasija minden napos találkozókat követel. Posztolónk ezt a rigolyát ugyanúgy a kapuzárási pánik korai tünetei közé sorolja, mint a kozmetikai cikkek eszelős…..
                       „Nem szedi ki belőlem, mert ezt a kérdést fel sem illik tenni. Most ha azt mondom, hogy 6 vagy 60, akkor mi fog történni benne?” - Ez a kapcsolat talán szépen is működhetne, ha a pasi nem tombolna, valahányszor nem kap választ indiszkrét kérdésére.                      …..
                       Levélírónk két kérdésre keresi a választ: mennyire normális egy kapcsolatban az, hogy párunk baráti köre kibeszéli az otthoni életünket / és miért gond az, ha a kerti munkákhoz egy nő jobban ért, mint egy pasi?                                    Ha esetleg nem tudtad: a…..
                       „A felelősség szerintem mindenkinél más életszakaszban érik be, van akire a sors rákényszeríti, hogy már 18 évesen felelősségteljesen gondolkozzon, de ismerek olyat, akinél ez 40 évesen sem alakult ki” – egy hétvégi parázs vita tanulságai.                                …..
                       A barátnőjelölt nem csap le azonnal a nála jóval fiatalabb pasira, inkább csak húzza az agyát. Hogy ez miért lehet, arra Levélírónk az összes lehetséges verziót felhozza, de még mindig kitart.                                    Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
                       A pasi már túl sok olyan kapcsolatot látott, amibe hirtelen vágtak bele, majd stagnálás következett, csalták, vagy egyéb módon verték át egymást. Ezért nem tudja most csak úgy elnézni a barátnője könnyelmű dolgait, noha valahol irigyli is őt ezért a lazaságért.        …..
                        „Én nem akarok feltételeket szabni, hogy kivel találkozhat és kivel nem, elvégre felnőtt ember” – A pasi titokban a volt nőjével találkozgatott, és amint kiderült otthon, azonnali szakítás lett belőle. Posztolónk szerint nem érdemes exekkel személyesen találkozni, elég lenne…..
                        Amikor a párod jól összeszokott baráti társasága nem hajlandó befogadni, azt nem mindig lehet elintézni egy vállrándítással, mert attól még a dolgok történni fognak. Levélírónk sem kisajátítani, sem elszakítani nem akarja pasiját a haverjaitól, külön is el tudnak járni, de…..
                       „Elmentünk többen egy helyre, és miközben rendelt, odament hozzá egy középkorú krapek, akivel végig dumált” – És a csaj erre is azt mondta, hogy ő mindenhol csak békés helyzeteket szeret maga mögött hagyni. Az, ha valaki állandóan konfliktuskerülő, ugyanúgy lehet jó…..