Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajokespasik

2182 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A csaj eleinte nem is akart találkozni a sráccal, mert a leveleit túlságosan száraznak és rövidnek vélte – bár egy idegennek miként kéne írnia? - ám a sors máshogy rendelte: egy rossz kapcsolatból elkezdett egy ígéretesebbet.                                    Ha esetleg…..
                        „Számomra az egy erős kompromisszum lenne, ha a páromról kiderülne egy prosti múlt, vagy az, hogy 5-10 éve éjszakai klubban táncolt még” – Ahány nő, annyiféle párkapcsolati nézőpont. Posztolónk szerint vannak a Nagy Kompromisszumok meg a Kisebb Kompromisszumok, de az…..
                       A pasi lelkesen felajánlja barátnőjének, hogy költözzön hozzá, ám amikor meglátja Posztolónk vonakodását, az általa felsorolt összes bók és dicséret hatástalan marad. Az oka ugyanis nem a pasi, hanem egy titokzatos dolog a múltban.                                    Ha…..
                       „Nem szép, de titokban azért drukkolok, hogy egyszer átgondolja ezt és szakít vele, a saját érdekében” – Elég nyíltak Posztolónk szándékai, ugyanis nem érti, milyen jövőképet vár a kiszemeltje egy olyan pasitól, akitől generációs szakadék választja el.                  …..
                       Miért is kéne tovább ragaszkodni egy olyan barátnőhöz, aki a tolerancia semmilyen formáját sem ismeri? Levélírónk ősz végéig kapott ultimátumot, de erős a gyanú, hogy már korábban dűlőre fog jutni...                                    Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
                       „Szerencsétlennek titulált engem, amit nem tudom, mi alapján vont le, ...oké, nem vagyok milliárdos, kocsim sincs most, és ettől már szerencsétlen vagyok?” - Egy pletykás barátnőnél csak annak intrikus barátnője lehet rosszabb. Posztolónk kezd ráunni arra, hogy folyamatosan…..
                        Levélírónk szétcincál pár lélekmelegítő bullshitet, mert zavarja, amikor önjelölt szerzők olyan párkapcsolati tanácsokat osztogatnak, amik legfeljebb legóembereknél működhetnek.                                    Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
                       „Nem zavarná, ha a pasija jóval fiatalabb lenne nála, de azt nem viselné el, ha alacsonyabb lenne” - És ez csak egy pont azok közül, melyek alapján Levélírónk próbálja összerakni az általa kiszemelt hölgy személyiségét.                                    Ha esetleg nem…..
                       Érzelmeinket nem mindig tudjuk kontrollálni, ami főleg akkor kínos, ha egy jól működő kapcsolatban élünk. Posztolónk szereti a párját, ám a közös társaságukban van egy férfi, aki szintén tetszik neki. Kerülni fogja a találkozókat vele, amíg el nem múlik benne az érzés, más…..
                       „Ő olyan családban él, ahol jobbára mindent megcsinálnak helyette, ő csak leadja a rendelést, és apu hoz neki egy vadiúj laptopot” – És talán innen ered a pasi válogatásra való hajlama és a bunkósága is. Talán nem is Levélírónkkal kéne együtt lennie, hanem egy mindenre…..
                       Amikor egy pár összeköltözik, az már egy komolyabb lépés, de bizonyos körülmények akár vissza is vethetik a kapcsolatot. Levélírónk harmadik hónapja él a párja szüleivel, és folyamatosan megfigyelve érzi magát, így a szex sem lehet annyira önfeledt.                      …..
                       „Egyik este megkívánt egy bizonyos márkájú italt, mondta, hogy lemegy ő a boltba, de adjak rá pénzt. Én lovagiasan fizettem. Többször is” - Szakításkor néhány nő sok mindent elfelejt, sok mindent viszont nem, főleg olyanokat, amiket te már rég elfelejtettél. Mindegy, csak a…..
                       Amikor egy párkapcsolat lassan megszokásba hajlik, valamivel fel kell frissíteni, de hogy miért választják sokan az üres vitatkozást erre a célra, az örök rejtély marad. Kaptunk néhány általános panelt, amiket ha kikerülni nem is lehet, legalább tudjuk, hogy könnyen…..
                       A szerelem szép dolog, de amikor a másik túlságosan tapadni kezd, akkor hamar fojtogatóvá válhat. A jól ismert tünetek ellenőrizgetésekkel indulnak, majd konkrét helyekről és személyekről való letiltással folytatódnak. Levélírónk reméli, hogy eddig nem jutnak el, mert a…..
                        „Amikor lelkiztem neki, ő azt mondta, bocs, nem érdekel. Most ő van megsértve, ha ő lelkizik és én reagálok ugyanígy” – Laza szexkapcsolatnak indult a dolog, ráadásul a nő kérésére. Később ebből egy olyan viszony lett, ami hol komolynak látszik, hol nem. Miért tesztel egy nő…..
                       Posztolónk nem érti, miért rázzák le a csajok, miután órákig eldiskuráltak vele. Logikailag megvizsgálva, ha valaki nem szimpatikus, azzal nem töltenek huzamosabb időt, és nem mesélik el neki az egész életüket, gondjukat-bajukat. Bár néhány nőnek biztosan olcsóbb így, mint…..
                       „Ő amikor mentegetőzik, meg magyarázkodik, azt sosem idegesen, vagy erőltetetten teszi, mintha zavarban lenne, vagy épp lebukott volna, hanem azonnal, lazán löki a magától értetődő választ” – A pasi egy igazi, spontán megoldóember. Bajnokunk így tudta kidumálni magát, hogy…..
                       Levélírónk igyekszik mellőzni a „Jobb egyedül" mentalitást, szeretné megismerni a férfiakat, akik azonban nem hagyják magukat. Nem játszadozni akar, nem megbántani akarja őket és nem tudja elképzelni, mit tettek velük a korábbi nők, de már eleve a bemutatkozásban megemlítik,…..
                       „Nehéz a kedvében járni: neki nyaralásra nincs igénye, a szülei se vitték el gyerekkorában sehova, szállodában sosem járt” – És ez lenne a kisebb baj, mert közel 5 év után az ágyban sem mennek jól a dolgok, pedig Posztolónk mindent megtesz a maga részéről. Annyi is biztos,…..
                       A pasi nagy nehezen megnyílik és mesél az exéről. A múlt feltárul és a barátnő rájön, hogy hiába mondja, hogy már túl van rajta, mégis sokat él a fejében a lány, kínos részletességgel. Elfogadja, hogy előtte is volt a párjának élete, és csak remélni meri, hogy legalább…..
                       „Azt érzem, nekik nem való gyerek, mert önzőbb és gyerekesebb a gondolkodásuk, mint egy konkrét gyereknek” – Egy válás után a gyerek is ugyanolyan traumás, mint a szülei. Ilyenkor az anyjának legyen annyi esze, hogy gondolatban legalább eddig eljut. Ha egy anya nem látja,…..
                       ...És gyakran a másik fél erre okot is ad. Levélírónk szerint bizonyos pasiknál a nőkkel való flörtölgetés csak egyfajta pótszer, mert kell nekik az állandó külső megerősítés, még ha családos is az illető. Ez valahogy benne van minden heteroszexuális férfi vérében.        …..
                       „Vettem vidéken egy házat és fel kellett újítani. Hát, a helyi kőműves alatt megtapasztaltam, milyen igazán nőnek lenni” – Ez a tömör beszámoló egy első randin hangzott el. Szeretjük, ha a nők nyitottak és őszinték, de azért létezik egy ízléses határ.                  …..
                       … ami ebben az esetben nem egy luxusvilla, vagy egy csúcskategóriás gépkocsi, hanem Levélírónk apjának idegbetegsége. A kiabálás, meg az élvezeti célú vitagenerálás a férfiaknál még elmegy, a nőknek viszont nem áll jól.                                    Ha esetleg nem…..
                       „ Azt a tanácsot kaptam, hogy ilyenkor kell szünetet tartani, és majd letisztulnak az érzelmeink, de én azt hallottam a szünetekről, hogy az a szakítás előszobája” – A kapcsolat egyelőre működőnek mondható, aminek csak a nem túl megbízható női megérzés vethet véget, miszerint…..