Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUP

4 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A televízió  Amerikában erőszakra nevel - ez az üzenete ennek a legkorábbi,  televízióról szóló hazai karikatúrának. A karikatúra 1952-ben jelent meg a Ludas Matyiban.  Ebben az évben született meg az első párthatározat a magyarországi televíziós…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Napsütéses téli délelőtt jöttünk össze Budapest egyik szűk utcáján. Közülünk négyen lapáttal érkeztek, és maguk után csalogattak egy markolót is. Rögvest mély árkot ástak, hogy a néhány évvel ezelőtt lefektetett csatornahálózatot most, a fagy beálltával…..
urbánpiknik Write Blog For Food 2009.11.26 21:56:00
Piknik válasza kapcsán (miszerint a jól sikerültnek titulált bejegyzéseiért egy maréknyi palacsintát kért) jutott eszembe e fotó, melyen a nagy dotcom lufi és kidurranása kapcsán (2000-2001) sokat mulattam. Az itt látható képet a "palacsintás esetre"…..
urbánpiknik Játékgyár 2009.11.14 15:48:00
Huszonhárom lövetű robot, duplamutáns tyrannosaurus rex, acélfogú plüsskrokodil, illem- és etikett-tanár, fluoreszkáló szemű bögöly. A termelési manager ezen a ponton színezék- és tartósítószer mentes gyümölcslével öblített le egy kék, meg egy rózsaszín bogyót, majd…..
A tűz- és munkavédelmi oktatásra jött? Akkor jöjjön közelebb, mert nincsen hangom. Úgy reméltem, hogy senki sem jön, rohadtul fáj a torkom. Na, mindegy. Györgyi vagyok. Mi maga, új belépő? Bassza meg! Hát, nem fogok mindent elmondani, csak a lényeget. Huszonnyolc éve oktatok,…..
urbánpiknik Talpalatnyi 2009.09.26 21:44:00
Mintegy 30 millió évvel ezelőtt egy pontosan meg nem határozott napon egy tengeri sün a közelben csoportosuló tengeri liliomok szándékait fürkészve oly szerencsétlenül ütközött egy fésűskagylóval, hogy mindketten legott spirális vonalú süllyedést szenvedtek el. Az első 10…..
HUP 2009.10.06 23:19:38
A fenyőfa nem rossz választás a többihez képest. Ezzel együtt azonban néha meggyűlik a vevő baja az eladókkal. Természetesen az eladók szemszögéből pont fordítva látszik a dolog, ők úgy gondolják, hogy sok a "fura" vevő, akikkel még több a baj. Ahol régebben…..
  Semmi sem jobb érzés egy gyalogosból lett autósnak, mint amikor kivívja egy gyalogos őszinte elismerését. Mondom én – persze ez nem vonatkozik azokra az autósokra, akik már régen elfelejtették, hogy is voltak azok az idők, amikor még nem volt vas a fenekük alatt.…..
urbánpiknik Mi nem voltam még? 2009.06.27 02:00:00
Azaz ne ítélj elsőre. Ahhoz képest, hogy az írek zöme nem tudja, hogy a lengyeleken kívül létezik más külföldi is, szokták itt a Medvét mindenféle nemzetiségűnek gondolni, persze érthető okokból leginkább német és angol szoktam lenni, de ezzel nem merül ki a repertoár.1.…..
urbánpiknik OOOOO 2009.06.15 23:11:00
Általános készpénzes vevő vagyok Magyarországon. Halmazállapotom légnemű. Átlátszó vagyok, színtelen, szagtalan. Nevem: 00000. Mégis 850 Forintot fizettem...
HUP 2009.06.18 10:07:39
@Panó: Vagy éppen O betűről van szó, nem is nullákról. Lehet, hogy a pénztáros (esetleg a pénztárgép? - ma már a gépek is nagyon okosak) ámulatát és/vagy megdöbbenését fejezi ki, amikor meglátta Pikniket.
(Technikai segítség: Klikk a képre, és nagyobb méretben is látható lesz.) Találós kérdés Ki az a hőn szeretett felfedező (szobrát lásd a képen) akinek a neve "a helység vastagbele"? Fejlett kultúrával rendelkeznek Igen, kultúra! Ők nem szemetelnek az utcára, hálót…..
HUP 2009.06.14 10:17:29
@4Medve: Katalánoknak Colon, Spanyoloknak Colombo.
Nem gondoltam volna, hogy az inkvizíció így beindítja a fantáziátokat! A történeti múzeumban volt ezzel kapcsolatban bővebb információ, ha jártok arra érdemes megnézni. (Könnyű megtalálni. Vastagbeles szobornál balra, végig a pálmás utcán, és a yachtkikötő melletti nagy épület a múzeum a túrórudis szobor után. Ja, és az épület közepén kell bemenni.)
urbánpiknik ACTIVE BOTTOMS 2009.05.26 09:50:00
Kedves Olvasók!Akinek bármilyen értelmes elgondolása van azzal kapcsolatban, hogy mire vonatkozhat az alábbi áruházi ajánlat, kérjük, ossza meg velünk.A helyes megfejtést beküldők jutalma korlátlan active bottoms vásárlási lehetőség (a pénzügyi-gazdasági válságra…..
urbánpiknik Kajandvágy 2009.05.08 20:15:00
Pakkot kaptunk. Ez még a '80-as években történt, amikor egy életérzést rock-and-rollba csomagolt, majd a világ csaknem minden országába elküldött egy Bruce Springsteen (USA) nevű fickó. A Közlemények rovatba annyit írt: Born in the U.S.A.A pakkot kibontottuk, nézegettük,…..
urbánpiknik Spriccerek és ovumok 2009.04.06 23:18:00
De lespriccelnélek! - közölte velem aktuális ötletét egy bomberdzsekis fiatalember minden előzetes ismeretség nélkül az utcán. Értetlenül néztem rá, már-már a közlés pontosítását kértem, de mohón cikázó tekintete félreérthetetlenül jelezte intencióját. Megy a buszom -…..
urbánpiknik Kedves Lábadiné! 2009.04.22 23:33:00
Önt keresik. Nem tudjuk, hogy milyen ügyben, sem azt, hogy ez Önnek jót jelent-e. Még csak azt sem tudjuk, hogy ki keresi (pedig tudhatnánk, ám elfelejtettük). De ha elindul a Király utcán (Budapest) a Deák tér felől, megy-megy, majd elhalad egy betűreklám alatt,aztán rendületlenül…..
urbánpiknik A májkrémcsempész 2009.04.24 17:46:00
Elöljáróban jelzem, hogy ha a kedves olvasó valamely hatóság (különösen ha a rendőrség, vám- és pénzügyőrség, esetleg a homeland security) tagja, akkor az alábbi iromány alapjául szolgáló történet csupán a fantázia szüleménye. Hiszen ilyet a valóságban nem is lehet…..