Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roby5

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, és máris akad egy - igaz önjelölt - kihívója. Gondolom pech, hogy olyan, mint "szocialista zárt ülés" nem létezik, és az elhangzó információ hamarabb jut el a sajtóhoz,…..
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
Tizennégy éves korától fogva vett részt az internet mai kinézetét meghatározó projektekben, közösségek építésében. Részt vett az RSS és a Reddit kialakításában, valamint a világhálót rendszabályozni szándékozó SOPA és a PIPA elleni küzdelemben. A szabad internetért…..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
roby5 2012.04.16 11:14:58
Ekkora marhasagot meg nem olvastam, te tenyleg nem tudod mirol beszelsz.Inkabb le se irtad volna ezt az agymenest.
1. ''tornaszok...siman huzodzkodnak 15-20-at" a testepitok is, sot meg plusz sulyt is akasztanak fel ami a derekukrol log le kozben.
2.Van aerobic es anaerobic kondicio. mindkettot maskepp kell edzeni.az egyik a tudot es a szivet edzi foleg ( aerob-kardio rendszer)a masik az izomzatot (anaerob rendszer)a ketto egyensulya fontos az egeszseghez.
3. ''ha abbahagyják az edzést, az a sok izom mind zsírrá alakul"" Minden sportolo kaloria igenye sokkal magasabb mint egy atlagembere. Ha abba hagyja a sportot es utana is UGYANANNYIT eszik egyertelmu, hogy meghizik a le nem dolgozott plusz kaloria miatt, nem az izom alakul zsirra...Igen, a tornasz, a futo, a focista is meghizik:)
4.''eszik azt a sok proteint, amíg impotensek lesznek tőle'' a protein= feherje. tejsavobol, tojasbol, tejbol van kivonva. elelmiszer. a szteroid=ferfi hormon. ha tul sokat szed valaki , igaz, leallhat a sajat hormontermelese.(Most nem mennek bele viszont a teljesen elfogadott noi hormon fogyasztasba ( fogamzasgatlok) aminek legalabb ugyanannyi mellekhatasa van.)
Az allokepessegrol: A szervezet egy bizonyos terheleshez szokik hozza. Osszehasonlitod itt a maratoni futo es egy testepito allokepseget? a maratoni futo (aerobic rendszer terheles) arra edz hogy fusson a bodys masra (ANaerobic terheles). kicsit furcsa lenne szamon kerni a tigrist hogy szar a repulesben nem? Fosulin Hollandiaban volt egy maratoni futo lany csoporttarsam egyszer egyutt kestunk orarol en felfutottam a 4-re gyorsan , o lemaradt es kifaradt a felfele futasban. elgondolkodtam miert? Felfele kellett futni, lepcson. ehhez nem szokott hozza. tobb izommunka kell hogy a testsulyt felfele vigye mint vizszintesen futni.ezert volt neki nehezebb.ha kicsit gyakorolja a szervezet hozzaszokik gyorsan. Nem lehet 2 teljesen eltero dolgot osszehasonlitani. hasonlot a hasonloval.
Folytathatnam meg...de inkabb csak annyit, amihez nem ertesz ne irjj cikket rola, csak nevetsegesse valik a hozza nem ertesed. Az meg, hogy a baratnod a mackos pasikat szereti? Hat lassan, ahogy esznek es amilyen tohonyakka valtak az emberek, nem is lesz mas. Gondolom o is ilyen, noben:)
Már évek óta borzolja a kedélyeket az Iron Sky csapata... totálisan indie módon, a nagy stúdiókat kikerülve készítgették szépen fantáziadús sci-fi filmjüket - és most a finisben vannak, április 4-től mi is láthatjuk a filmet! Hatalmas és aktív rajongói táboruk van, kis…..
roby5 2012.02.19 23:00:34
@ügyfélszolgálatos: Anyad a nyominger aki megszult.
roby5 2012.02.22 21:24:48
@ügyfélszolgálatos: Ertelmesen egy ilyen idiotanak mint te nem erdemes valszolni. Egy primitiv embernek primitiv valasz jar.
Még kellemetlen végzést kaphat a földhivataltól az a devizahiteles, aki lakása eladásával a januári hajrában sikeresen eljutott a végtörlesztéshez. Ugyanis a hatóságelutasíthatja a vevő tulajdonjog bejegyzési kérelmét egy váratlan, értelmetlen éstermészetesen a szakmával…..
Egy kapcsolat lehet laza és lehet fojtogató. De a kettő együtt nem megy. Mai főszereplőnk alig kap már levegőt a pasija levakarhatatlan szerelmétől, ami mindenhova üldözi. Ha a lány bejelenti, hogy egyedül menne szórakozni, a Rómeó elszontyolodik... mégse tágít. A féltékeny…..
roby5 2012.01.25 14:09:38
@Aphelion: Ja igazad van, szerintem ha valaki nem tud egyedul meglenni egy pillanatig sem, mindig mas tarsasagaban kell lennie annak nincs semmi onertekelese vagy onbizalma. Nincs onbizalma ezert a masikban sem tud megbizni es pl koveti mindenhova. Nincs onertekelese mert csak a masik tarsasagaban erzi azt hogy el egyaltalan. Ha nincs vele, panikba esik es csak uresseget erez. az embernek elobb onmagat kell megtalalnia es ertekelnie mielott massal normalis kapcsolatba tud lepni. ez van. tapasztalatbol irom, en is ilyen voltam meg tizenevesen mint ez a pasi. talan majd megvaltozik o is, ki udja? de lehet akkor mar nem lesznek ezek 2-en egyutt, mert ez nem 2 perc alatt tortenik meg.
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..
A Fidesz és a Jobbik tüntetés résztvevői a kapitalizmust, a globalizációt, az Egyesült Államokat és az Európai Uniót tartják legfőbb ellenségüknek – ezt a megmozdulások transzparensei, az eseményről készült videoriportok és a helyszíni felszólalások világosan…..
roby5 2012.01.23 13:05:18
@Mocskos Állat: Angolul vegeztem a fosulit Hollandiaban, rengeteget olvasok angolul ( es hollandul) es semmi problemat nem latok az idezett mondatban ''Senkifia" altal, a hetkoznapi beszedben siman igy mondtak volna. ANgolul nem nyelviskolaban tanultam hanem termeszetes nyelvi kornyezetben, 20 ev alatt. Persze, ha esetleg angol tanar vagy akkor ertheto a kifogasod, ebben az orszagban nem lehet idegen nyelvet megtanulni, mert nem tudjatok normalisan tanitani sem. Tudhatja a gyerek az igeidoket kivulrol-belolrol ha nem tud megszolalni. Minden az agyatlan magolasra epul nem gyakorlati tudas es ez minden tantargyra igaz.Gondolkodni es kritikusan informaciot elemezni kellene megtanitani az embereket de errol szo sincs.Nem az irodalmi angolt kell beszelni, hanem azt amit es ahogy a tobbseg beszeli. Azt meg sem ertenek es kirohognenek. Kozep es felso foku magyar nyelvvizsgaval nem tudnak normalisan, erthetoen beszelni itt angliaban azok, akik kijonnek dolgozni. A politikai velemnyedhez csak annyit, hogy abszolut nem latod at a vilagot iranyito erok celjait.
roby5 2012.01.23 14:01:37
@Mocskos Állat: The whole world is a colony if you havent noticed yet. Like it or not.
Erre a mondatra ertettem. nem tudom mi a bajod vele:)
neked is szep napot.
roby5 2012.01.23 16:22:04
@orient: tevedtem en a ""havent noticed yet''-re gondoltam es nem ertettem , hogy kritizaljatok. a ''didnt noticed'' az tenyleg hibas. ugy latszik felreertettem, bocsi:)
Mielőtt minden, Magyarország területén található EU-zászlót elégetnénk, és mielőtt - az egykor tényleg maoista, és valóban igazán visszataszító - Barroso elnököt tényleg tettleg akarnánk megfenyíteni, érdemes lenne néhány lényeges dologgal számot vetni. Leginkább azzal,…..
roby5 2012.01.15 17:11:31
@AutosVilli: "'az átlag ember le se szarja hogy IMF és társai mit csinál,csak azt látják hogy a szuzukira felvett 3milla már 6millára rug."" Szerinted ha a kormany egyre tobb hitelt vesz fel azt vegul ki fogja megfizetni?? A TE adodat fogjak emelni es RAD fognak majd kivetni egyre nagyobb es ujabb adonemeket! Gorogorszagban pl lecsokkentettek szinte a felere az emberek fizeteset hogy az orszag altal felvett kolcsonoket visszafizessek!! Ha te nem veszel fel szemly szerint hitelt akkor is iszod a levet es fizeted majd az egyre nagyobb adokat az egyre kisebb es kevesebbet ero fizetesedbol. Hat ez az osszefugges.
roby5 2012.01.15 17:16:04
@mifolyikittgyöngyösön??: A diplomanak nem sok koze van az intelligenciahoz. Masnak valaszoltam . Ahhoz nem kell diploma hogy az ember megprobalja megerteni a vilag osszefuggeseit. De egyebkent mi az amit a vegzettsegemrol irtal? Hogy futottak meg kategoria? Es a vilagon sehol nem ismerik? Erdekes mert en Amszterdamban, Hollandiaban vegeztem es ott ismertek:) Es koszonom, eleg jol meg is elek belole.
roby5 2012.01.15 18:42:39
@Brix: Az relativ , hogy kinek van tevkepzete a gazdasagrol. Nem vagyok kozgazdasz csak a vilag osszefuggesei erdekelnek. Ebben a jelenlegi globalista gazdasagi vilagrendszerben azoknak van tevkepzetuk szerintem akik azt allitjak, ez mukodik mert lathatoan egy zsakutca a vilag polgarai szamara . Persze, mukodik egyeseknek, igen. Annak a nemzetkozi bankar elitnek akik a nemzetek vagyonat atcsoportositottak sajat magan vagyonukka. Ebben nagy szerepet jatszott jatszott a hitelezes mind maganszemeleyek mind nemzetek szamara. igy fuggosegbe dontve mind az egyes allamokat mind lakossagukat. Ahogy Amsel Rotschild fogalmazott :Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws. (Adjatok hatalmat egy orszag penze folott es nem erdekel ki irja annak torvenyeit) Ez van jelneleg: a nemzetkozi penz elit diktal a kormanyoknak , kozvetve ok iranyitjak mar a vilagot. Olvasd el Orwelltol az 1984-et, vagy Huxleytol a Szep Uj Vilagot es talan megerted mi van keszuloben.
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
roby5 2011.12.19 14:19:38
@СubE: Kedves CubE. Gondolom penzugyi szektorban dolgozik es nem tanar vagy egeszsegugyi dolgozo peldaul. Igen, abban a szektorban amelyik gatlastalanul tonkretette a vilagot manipulaciokkal es embersegnek meg csak nyomat sem lehet megtalalni benne, lehet keresni:)
Egy tanar vagy orvos is tanul annyit mint on megsem keres ilyen emlitett 15x-os minimalbernyi osszeget ma Magyarorszagon. En is tanultam, gyogytornasz vagyok, angol nyelven vegeztem kulfoldon egyetemet es szinten tobb nyelven beszelek. Szerencsere munkam is itt van, kulfoldon. Ha magyarorszagon dolgoznek kb ott tartanek mint az egyik jobaraTOM AKINEK 3 EGESZSEGUGGYEL KAPCSOLATOS DIPLOMAJA VAN ES ALIG EL MEG A FIZETESEBOL. tEHAT ITT AZ A KERDES MILYEN IRANYU AZ A KEPZETTSEG. Altalaban a penzugyi szektorban talalhatok ilyen kerkedo, pokhendi emberek mint on. Sajnalatos, hogy a vilag ma ezeknek all es nem azoknak akik a valodi termelest vegzik vagy emberekkel foglalkoznak mint tanarok es egeszsegugyi dolgozok. Ezert tartunk itt tobbek kozott.
Már tényleg nem lehet tudni, melyik nap ébredünk a világ végére, úgyhogy a Tigáznál úgy gondolták, a karácsony/szilveszteri szétesést beelőzik, és már novemberben végrehajtják a januári számlát is. Kriszta kikapcsolási értesítőt kapott, amiben egyszerre számlázták ki az…..
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis blog!   Egy…..
roby5 2011.08.18 15:40:12
@El Visco Stello: Gyogytornaszkent es szemelyi edzokent is tapasztaltam hogy sok testnevelo tanarnak fogalma sincs arrol, hogy bizonyos ortopediai betegsegeknel, elvaltoasoknal vagy csak akut seruleseknel milyen bizonyos iranyu es intenzitasu mozgasokat kell elkerulni. Mert kell. Ezen emberek terhelhetosege mas mint egy egeszseges embernek, nem lehet egy kaptafara huzni mindent. A celiranyos rehabilitacios gyakorlatok vegzese, izom erosites viszont fontos. A futast es ugralast viszont en sem javasolnam. A szakorvos velemenyenek kellene, hogy donto legyen. Az iskolaorvosokat meg inkabb hagyjuk:)...
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Annyira szürreális és durva sztorit közölt a Guardian, amilyet csak az élet tud írni. A lapnak beszélt egy 54 éves férfi, aki 2004-től három évet töltött egy Kína északkeleti részén levő börtönben. A nyilatkozó nevét persze nem árulja el a cikk, csak annyit, hogy korábban…..
(Az szerző az [origo] főszerkesztője.)Az [origo] – a lap, amelynek dolgozom – 2004. május 1-én kivételt tett egy maga felállította műfaji szabályával: szerkesztőségi állásfoglalásban örült Magyarország EU-csatlakozásának. Mit örült, lelkesedett! Elég kínos egy…..
roby5 2011.05.16 16:40:08
@Tapani_SF:
Szia, kulfoldon elek, Hollandiaban mar 10 eve elotte , ausztraliaban 3 evet es emelett eleg sokat utaztam a vilagban:)
roby5 2011.05.16 16:44:18
@Tapani_SF:
A rabszolgasaggal kapcsolatban: Nem speciel Magyarorszagra gondoltam, vilagszintu tendencia a vilag eladositasa es rabszolgasorba dontese. Nezd csak meg dr drabik irasait.angolul sok oldalt tudok, magyarul mar kevesebb oldalt.
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
roby5 2011.03.23 13:13:47
@Vegyi Ali:
Ez nem igy mukodik. Nem megyek gyalog ha at kell szallnom meg 2 megallora mert a rendszer a rossz!! Egy , hogy talan zert is mert nincs idom. Ha a kepemre nezel lathatod hogy sportolo vagyok, kibirnam:) Idoaranyos jegyet kellene bevezetni mint minden modern europai varosban a sok elherdalt penzbol futna is korszerusiteni a rendszert. Itt nem arrol van szo hogy lehetne gyalogolni is 1-2 megallot, persze lehetne. De ez nem szolgaltatas amit ezek nyujtanak!