Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raser

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
A csehek éppúgy öt gólt ütöttek másodjára, mint elsőre a dánoknak, annyi a különbség, hogy most kaptak is kettőt. Jagrék az első harmadban odatették magukat, összehozták a biztonságos előnyt, aztán a másodikat meglepetésre elvesztették. A harmadikban Klepis gondoskodott a…..
Raser 2009.04.27 21:35:53
@Kr1ssz: Kiraly az osszes video!
Remelem meg maradsz a tobbi meccsre is ...
Es ezek az amator videok az igaziak!
Az A csoportos vb első napjának szenzációját mi szolgáltattuk, még ha az igazi csoda el is maradt. Helyálltak a franciák is a svájciakkal szemben, de pontot szerezni ők sem bírtak. A tavalyi két döntős viszont tarolt. Ma a C és a D csoportban is kezdődik a harc. Az A csoport…..
Raser 2009.04.25 15:46:41
@ovechkin8: Abszolut nincsen hideg a stadionban. Azert egy hosszuujjut a polo fole ajanlok. De ezt is talan inkabb csak a szunetekre. A merkozes heveben ugyis inkabb izzad az ember (ugral,szurkol, izgul), olykor meg kirazza a hideg ...