Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabborka

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Assosiated Press amerikai hírügynökség minden évben összeállít egy fotósorozatot az év közben készült legfontosabb sajtófotókból. A világ minden táján jelenlevő fotóriporterek által készített képek megdöbbentő valóságot tükröznek. Az összeállítás konfliktusokat mutat be ember és ember valamint…..
gabborka 2017.12.07 20:01:36
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
gabborka 2017.10.26 23:14:37
@The Good Boy: "Mi meg... vizes rongyot ettünk vacsorára!"
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
gabborka 2017.10.20 18:57:46
@xyyyxyxyyxyxyyx: És volt annyi eszed, hogy ki is fizetted? :D Becsekkoláskor ingyen választhatsz helyet a Lufthansánál (indulás előtt 1-2 nappal), de gondoltak azokra (a hülyékre) is, akik idegbetegek, és már hetekkel utazás előtt tudni akarják, hova fognak majd ülni. Hát azok fizessenek is az amúgy ingyenes helyválasztásért :) Csak éppen ez nem ugyanaz az eset, mint ami a posztban volt. Arra való, hogy valaki vehessen magának pl. nagyobb lábhelyes ülést, hosszú úton megérheti.
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
gabborka 2017.06.22 17:48:28
Tegnap szemléztem a híreket, a nyúl miatt vasárnap ezt felfüggesztettem. Olvasom, hogy Észak-Korea megint az Acme-tól rendelt bombát -lassan a prérifarkas lesz a hadügyminiszter, ha így haladnak-, aztán, hogy törökök bedobták az all-int a játékba azzal, hogy Erdogannak teljhatalmat adnak, és szemem…..
Na csak eljött szilveszter napja, vajon mi mással lehetne megünnepelni, mint zenével? Így erre a napra már nem akartam száraz tényeket közölni, sem azt, hogy kinek melyik film tetszett vagy nem tetszett a legjobban, vagy a legkevésbé. Eldöntöttem ezek helyett idén régi nagy tervemet valósítom meg,…..
Amellett, hogy várom az IGAZIt, azért élem a hétköznapi életemet is. Nehéz 2 gyerekkel az élet, így nem tudok fix munkahelyen dolgozni. Jó munkám van, de folyamatos utánajárást igényel, mindig magamnak kell megszerveznem a következő munkáimat. Ennek egyik csatornája a LinkedIn. Legalábbis én…..
Hetven esztendővel ezelőtt, 1946. október 16-án végezték ki a nürnbergi per során halálra ítélt vádlottakat, akik a Harmadik Birodalom politikai, katonai és gazdasági vezetői voltak. Tízen álltak a bitófa alá, hiszen Hermann Göring előző éjszaka öngyilkos lett. A hóhérként közreműködő John C. Woods…..
Az RTL jövőre képernyőre kerülő sorozata, A mi kis falunk kapott egy előzetest is, mutatjuk: És akkor szavazzunk, Béláim:..
gabborka 2016.09.27 12:20:06
@kis_kiraly: "Engemet"? Látom, meg is van a célközönség
Aki már olvasott Wizz Air panaszt nálunk, annak sok újdonság nem lesz ebben a sztoriban, hacsak az nem, hogy az összes klasszik utaskiborító hiba benne van. Tanács hamarosan érkezik. Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel részben a nyilvánossághoz fordulnék tanulságként, másrészt Önökhöz…..
gabborka 2016.09.15 02:54:39
Egy percig nem bírnék nyugodtan ülni/állni/sétálni sehol egy repülőtéren mindaddig, amíg 100%-ig biztosan nem tudom, hol fog majd történni az utasfelvételem. Egyszerűen ez a legelső, amit megkeres az ember, ha becsekkolatlanul és/vagy csomaggal érkezik egy repülőtérre. Lehet, én vagyok túl aggódós, de akkor is így teszek, ha még óráim vannak hátra indulásig. Tudtommal a legtöbb helyen 2 órával indulás előtt nyílnak a pultok, ekkor én, aggódó-izzadón, szememet lázasan körbe-körbefuttva, csomagjaim súlya alatt roskadozva végigmegyek az összes pult előtt, és ha nem látom kiírva a légitársaságomat, akkor még háromszor végigmegyek a pultokon, mert mindig magamat feltételezem először vaknak/hülyének, aztán kezdek el még izgatottabban kérdezősködni, emberek kezében wizz-re utaló papírokat keresni, kijelzőket végigolvasni, stb. Legalább egy icipici tábla, monitor, post-it, akármi kellett hogy legyen a pultnál, mert a többi utas (pedig magyarok voltak!!!! :D) megtalálta. Ott volt az és nyitva volt, legrosszabb indulattal nézve is minimum fél-egy órát, de inkább többet. Csak épp nem a rohadt érkezési oldalon, a szemetek, most komolyan, miért gondolja bárki is, hogy azok a pultok majd varázslatos módon megjelennek ott? Ha szar a kijelző, akkor az összes pultot végigjárom, basszus! Mennyi lehetett? 30? 50? 100 pult? Végignézem mindet, kétszer. Akkor se futok ki az időből. És csak mikor pontosan tudom már, hol a pultom, akkor megyek el repülőket nézegetni, kávézni, mobilt nyomogatni, vagy bármi mással foglalkozni, mint a legfontosabb részei az utazásomnak! De leginkább megyek, és becsekkolok minél hamarabb, hogy túl legyek a hülye biztonságin és majd inkább nézegetem a tobleronékat a duty free-ben. Persze azt is csak akkor, amikor már tudom a kapum számát, de ez már egy másik, ámde nagyon hasonló történet.
Egy reptéren néha nem árt a túlaggódás, akkor is, ha már nagyon sokat repült az ember, mert néha történhetnek trükkös dolgok. Soha eszembe nem jutna mással foglalkozni, mint az utazás következő lépése. Ücsörögni csak a beszállókapunál tessenek!

A történet tehát röviden: a posztoló elücsörgött pár félórát az érkezési oldalon, néha átkukkantott az indulásira, és bosszankodva csodálkozott, amiért nem jelent meg soha varázslatos módon lézerfényektől övezve, lila virágot szóró félmeztelen lányokkal a szépen kikövezett út, amely a Warázslatos Légitársaság Pultjaihoz mutatja az irányt. Tehát őszerinte azok nem is léteztek. Minden más utas közben beszállt a gépbe, emberünk meg szörnyen mérges volt ezért, és szörnyen hálás volt a Nagy Megmentő Légitársaságnak, akinek meg még nyitva volt a kapuja, és boldogan adtott el aranyárban pár jegyet az utolsó pillanatos ügyfélnek. Végülis happy end.
Van aki még fiatalon van aki már befutottan de szerepelt a Star Trek valamelyik sorozatában vagy egész estés filmjében. Pár név nagyon is szórakoztatóan hat! (A lista nem teljes, csak a legérdekesebbeket gyűjtöttem össze) Kirsten Dunst A pókember filmek sztárja bizony még kiskorában játszott egy…..
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
gabborka 2016.09.10 15:33:01
@fakocsi: 1000 dollár kajára az USA-ban? 1000??? Mármint EZER dollár? :D lol. Esetleg San Franciscoban, ha minden nap étteremben eszel. Amúgy meg államonként változik a lakhatás/kajálás költsége is, egyszerűen nincs olyan, hogy "az" USA. Ezt el kéne már felejteni. És akármennyire is a fogadhoz verted a garast, attól még tény marad, hogy Amerikában az utolsó haddnemondjam kiknek is iphone van a kezében, és teljesen mást jelent ott, mint itthon. A szolgáltatás is, meg az ára is. Ott belefér és alap, itthon enyhe urizálás.
Hosztolok most két fiatal osztrák tanárnőt Bécsből, Judith és Theresa, 24 évesek. Aranyosak, kiváncsiak és kedvesek, jól érzem magam velük, de most nem róluk fogok írni. Tegnap este mondták nekem, hogy szombat reggel elmennek a Citadellához, ez egy nagyon tipikus turistás program. Épp a…..
gabborka 2016.05.22 13:46:48
@f@szkivantöletek: Légyszi maradj otthon a híresen szép Székesen, mindenkinek jobb lesz :) Ne büntesd magad a ronda Pesttel, jobbat érdemelsz. Nagyon hasznos komment volt amúgy, köszönjük, úgyis kíváncsi voltam már rá, hogy vajon mennyire utálod a fővárost. Gerjeszd csak tovább ezt a csak vidéki emberek fejében létező, sosemvolt főváros-vidék "ellentétet". Lehet mindenkinek otthon maradni, és onnan utálkozni a csúnya ronda nagyvilágon
Bár a FOX csak jövőhét hétfőn tartja Upfronts prezentációját, tegnap nyilvánossá vált, hogy melyik pilotokból kértek be sorozatot. Ezek többnyire egyeznek azokkal, amiket az utóbbi hetekben a különböző szaklapok iparági pletykákra hivatkozva megírtak. A tegnap bejelentett sorozatokkal együtt a FOX…..
Nemrég egy érdekes fotósorozat tűnt fel a kínai közösségi oldalakon. Kínai szénbányászok Huaibei városból, Anhui tartományban közvetlenül az éjszakai műszak után, bányászfelszerelésben, izzadtan, koszosan leültek fényképet készíteni feleségeikkel. Majd lefürödtek, átöltöztek és ismét csináltak egy…..
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
Megérkezett a The BFG című mesefilm előzetese. Kislány, óriások és angol királynő. Trailer a tovább mögött!..
Nagy magyar türhő átlagokba' B)  ..
gabborka 2015.12.01 15:36:42
@PH_fet: "Huh, azért jó tudni: youtu.be/d5h-IyRJvNI?t=10m45s " - Hm, ez azért megérne egy feljelentést, nem? Az úgyis divat mostanában. Ha hazudik, akkor rágalmazás, ha igaz, akkor az apja mehet örök életre sittre. Én nem vagyok az a feljelentgetős fajta, van köztetek itt ilyen? :) És szerintetek poénnak szánta (wtf), vagy tényleg ilyen lazán beszél erről (wtf lvl 999)?
A tiltás színében virító kondom éktelenkedik a Karinthy Frigyes 17-21. sarkán, belevaló tartalommal. A Móricz Zsigmond körteret és Irinyi János utat összekötő utcán már 3. hete egy teli óvszer akasztja meg a járókelők figyelmét. Ha a körtér felől haladunk lefelé,…..
A horror királyának, a feszültségkeltés doktorának, a legsötétebb rémálmok fejedelmének időtlen idők óta bérelt helye van a bestseller-listákon, műveit több mint 40 nyelvre fordították le és 400 millió példánynál is többet értékesítettek belőlük szerte a világon.…..
gabborka 2015.11.01 17:29:04
@Dr.Jones: Nem azért esett szét, hanem azért, mert a könyv fűzése legalább annyira igénytelen volt, mint a fordítása. Hirhedten borzasztó kiadvány, mármint a magyar verzió. Nem is láttam még olyan példányt belőle, ami ne esett volna szét két lapozás után... Rengeteg elírás, fordítási hiba, tárgyi tévedés, döbbenet volt az a könyv. Az egyetlen King, amit inkább eladtam. Megérdemelne egy rendes kiadást, mert az alapja tényleg nagyon hasznos lenne