Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sankavezér

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Problémák vannak a Megyeri úti csarnok jégkészítő berendezésével, ezért csütörtök délután még nem lehet tudni, megrendezik-e az olvasóink által nagy lelkesedéssel várt felkészülési mérkőzést. Részletek alant, sok-sok Mol Liga-környéki hírrel egyetemben. Az elmúlt…..
sankavezér 2009.08.14 16:28:19
@Iceblack: Kösz a kedves választ!!!!!
Továbbra is a Marczi Skate vezeti a tabellát az inline bajnokságban. Szoros meccseket játszottak a csapatok, az első játéknapon vereséget szenvedő győriek legyőzték a TPS Roscót. Nagyon sok ismert hokis választja az inline-bajnokságot hétvégi programjául. Nehezen indult a nap,…..
Az idén 5 csapat nevezett az inline magyar bajnokságra, tájékoztatta blogunkat Pap Gábor, a válogatott csapatvezetője. A vb-t Németországban, Ingolstadtban rendezik, magyar részvétellel, a cél nem más, mint a divízió 1-es tagság megőrzése. A bajnokságot a győri városi…..
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
sankavezér 2009.04.22 21:27:02