Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JXB

1 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
JXB 2010.05.01 21:49:43
Kár, nagy kár, hogy úgy tűnik, még mindig nem sikerült feltalálni a barátságos beszervezős üzletet, az átverésmentes piramisjáték-szerűséget, szimpatikus MLM-hálózatot. A Sciennet körül az a fajta felhajtás van, ami valahogy mindig bekövetkezik, ha valaki…..
Mandiner blog Ennyik vagyunk 2009.10.26 16:01:00
  Rendszertelenül jelentkező vulgárcsillagászati bejegyzéseim sora egy mikroposzttal bővül: a fenti kép egy csodálatos fotó részlete, ami a Marsról készült. A Mars Global Surveyor lőtte a szomszéd bolygó éjszakai égboltján 2003-ban. Így nézünk ki onnan nézve, épp…..
  Ha Gyárfás Tamásnak az emberség hiánya fáj a legjobban, s egy Klicskó-allegóriával válaszol Nagy N. Péter bojkottos sóhajtására, arra öregecskedő, ellustult Cicusunk is felkapja fejét és szolgálatba helyezi magát. Íme, az elégikus Napkelte-sirató a NolTV-től:…..
Mandiner blog Képviselőtársak 2009.08.24 11:11:00
  Az ilyen mondatokért érdemes felkelni:   „Mindazok a képviselőtársaim, akik egyébként szabadlábon vannak, azok bizony nem igazán szoktak, vagy legalábbis sokan közülük nem szoktak eljárni a felügyelőtanácsi ülésekre.” Havas Szófia budapesti MSZP-s…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Mandiner blog Beszélsz MÁV-ul? 2009.08.22 08:31:00
  Örvendetes fejlemény, hogy a pesti pályaudvarokon már jó ideje magyar nevükön sorolja a hangosbemondó a határon túli magyar településneveket. Amikor az egyik  fedett csarnokban először meghallottam, hogy az automatának sikerül egyetlen hosszú, kizárólag magyar nyelvű…..
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
JXB 2009.08.21 14:06:07
@gengstarr: Ezek szerint a gyalogláson ( a futásról ne is beszéljünk) túllépett az idő. Pöfögő szarokkal lehet csak járni? Hol élsz Te b meg?
Ha kocsiba ülök (elég sokat), akkor elsődleges, hogy vigyázok másokra. Ha kerékpárom, akkor ezt várom el másoktól is.
Mandiner blog A Reakció EP-tippjei 2009.06.05 22:22:00
  Mindenki tippeljen! A mieink, csak így, ömlesztve: aba Fidesz: 65 MSZP: 21 Jobbik: 4 SZDSZ: 4 MDF: 3 LMP: 2 Részvétel: 47 AgentUngur Fidesz: 57% MSZP: 25% Jobbik: 8.5% Szdsz: 5% MDF: 3% Munkáspárt: 1% LMP: 0.5% bozót.harcos Fidesz: 62% MSZP: 22 % Jobbik: 6% MDF: 3,5 % SZDSZ:…..
  Úgy kellett ez az EP kampány az MSZP-nek, mint Silviónak a partifotós. Dehát nem volt mit tenni, ki kellett találni egy Kádárra hajazó retró designt, kellett találni két vállalható arcú MSZP-st, akik maguk is vállalják az MSZP-t. Aztán felkérni a Societas-t, hogy csináljon…..
  Az alábbi poszthoz - melynek anyagára az [origo] archívumában bukkantunk -, eredetileg egy jó kis gecizős felvezetést szántunk. Aztán rájöttünk, hogy ennek semmi értelme nem lenne. Beszéljenek a képek. MSZP-kampány, 2005-2006.  ..
JXB 2009.05.18 15:09:56
JXB 2009.05.18 22:11:02
@Kieran Hayes:
Akkor a gyerekeimet kijuttatom külföldre! Mert ez az ország élhetetlen lesz, normális ember számára!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ depi leszek az ilyen szöbvegtől! :)
JXB 2009.05.18 22:17:35
@kacsa!:
Off
Te hajtod a papagájt? :)
On
Mandiner blog Helló Kati! 2009.05.10 19:51:00
  Szili Katalinon a példátlan szeretetkampány sem segített: a pécsi polgármester-választást a Fidesz jelöltje, Páva Zsolt nyerte a szocialisták legnépszerűbb politikusával szemben. Kiütéssel.  Hiába támogatta az SZDSZ mellett az MDF is Szilit, hiába készült saját…..
JXB 2009.05.10 20:18:48
@dzsucseharcos: Remélem ezt komolyan gondoltad, mert viccnek elég durva volt!

Na, még júni 7 és lehet csomagolni.
JXB 2009.05.10 20:23:53
@dzsucseharcos: Remélem ezt komolyan gondoltad, mert viccnek elég durva volt!

Na, még júni 7 és lehet csomagolni.
 Alighanem médiatörténeti eseményre hívta fel figyelmünket olvasónk, István. Csak néhány betű az egész a Rózsa-Flores hazudott! Kádár mellett szervezett szimpátia tüntetést című cikk végén: atv.hu/kuruc.info.  A kuruc.info valószínűleg az utóbbi néhány év…..
 Kongresszuson jártunk, ahol megállapítottuk, hogy Gyurcsány beleugrott a levesbe és el is tűnt, Lendvai arcéle thatcheresedik és az ország szekerén ül, miközben az a szakadék felé rohan. Bajnai bizakodik, Veress meg kéreti magát, Horváth Csaba szerint egy jobboldali…..
Emlékeztek még? Amikor azt gondoltuk, rosszabb már nem lehet... Átvertek és arcon köptek bennünket, mi pedig azt éreztük legbelül, hogy valamit tenni kell. Nem egy önjelölt szónok hívott össze bennünket hatalmas médiahadjárattal megtámogatva, hanem saját lelkiismeretünkre…..
JXB 2009.03.27 20:50:51
A Blikk azt írja, hogy Szűcs Erika szociális miniszter tavaly nem érdemelte meg 3,88 millió forintos jutalmát. Ezt az összeget azért kapta, mert már 30 éve közszolgálati állásokban dolgozik, és az ilyen karrier után jár a jutalom. A Blikk hiába nézte a miniszter önéletrajzát a…..
 Bírálóink szerint régen gyaláztuk az SZDSZ-t, s mivel mi az építő jellegű kritikát nagyra tartjuk, most erre sort is kerítünk. És hogy ne mondják, hogy nem haladunk a korral, a magyar liberális párttal kapcsolatos érzéseinket audiovizuális formában fogalmaztuk meg.…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
 Luxuskiruccanás az adófizetők pénzén. A hazai kisfogyasztók elárulása. Így az MSZP tavaly áprilisban fogant állásfoglalása Orbán Viktor tavalyi katari tárgyalásaira vonatkozóan. Az ellenzéki pártelnök akkor két darab szélsőjobbos összekacsintás között egy katari…..
myjesus maslow piramis ;) 2008.05.26 09:30:00
hosszú évekig, amikor még nagyban azt hangoztattam, hogy én a "magam módján vagyok vallásos", nem éreztem szükségét templomba menni. persze, elmentem, de ha volt valami "jobb dolgom", nem tartottam tragédiának, hogy lemaradtam egy miséről, és nem vágytam arra,…..
JXB 2008.06.03 16:04:15
 A mai ebédnél Imre kollégánkat érte a szerencse, hogy megismerkedhetett a Márka termékcsalád egyedi, az üvegben exkluzív  szívószálat rejtő darabjával.  Az APAcuka személyzete megnyugtatta, hogy nem, nem ők tették bele a sárgás szívóeszközt (mint a képen is…..
 A Fidesz hagyományos születésnapi ünnepségén az Index videójában Orbán Viktor azt mondta, hogy nem kormány-, hanem államválság van, amely megmutatkozik a tanárverésben, abban, hogy a beteget nem sikerült eljuttatni a kórházba, ezért az meghal, és abban is, hogy a…..
 A 2006 óta tartó koalíciós kormányzás talán eddigi legnagyobb szakítópróbája kezdődött el ma délután. Gyurcsány Ferenc az MSZP szombati pártértekezletén hosszú beszédet mondott, amelyben tulajdonképpen menesztette Horváth Ágnes egészségügyi minisztert, miközben…..
Mandiner blog 'Slussz 2008.03.30 10:01:00
 Szándékosan nem a valós évfordulón írtam meg ezt a bejegyzést, mert ugyan változatlanul olcsó parasztvakításnak tartom a március 9-i népszavazást az eredményével együtt,  de párhuzamot vonni (vagy csak lehetőséget adni erre) a hetven évvel ezelőtti osztrák…..