Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenséget fedezett fel Zoli, s meg is osztotta az Urbanistával. Szépen felújították a mostoha sorsú és kalandos történetű Kálvin téri áruházat, ami önmagában nem érdekes (legalábbis nem kellene, hogy az legyen). Viszont az íves sarokrész úgy ahogy van kimaradt. Egész…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
  Egy érdekes levelet fújt a postaládánkba a szél. Egy nagy és befolyásos magyar tulajdonú építési vállalkozás kért árajánlatot egy nagy nemzetközi cégtől a Szegedi Tudományegyetem rektori lábtörlőjére. Az árajánlatkérés és az árajánlatra érkező csattanós…..
Épp néhány napja beszélgettem valakivel arról, hogy egy magyar srác milyen díjakat zsebelt be az általa kifejlesztett PocketGuide nevezetű szoftverrel, aminek segítségével nem kell többé a (hátizsákos) utazóknak vaskos könyveket cipelniük a világ nagyvárosaiban, hanem aktuális…..
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
zzss 2010.02.07 09:16:16
Ha gondoljátok a tervezőne itt lehet gratulálni:

www.kozti.hu/person.php?lang=HU&id=12

szerintem mindenképp tegyétek meg!

Ehhez még az is hozzátartozik, hogy a hajlítottüveg felületek iszonyat drágák.
Mennyibe került egy merevlemez 1980-ban és mennyibe most - ezt szedte össze Matthew Komorowski. Eszerint 1980-ban 5000 dollárért lehetett venni 26 MB-os merevlemezt, ez 193 ezer dollár/GB-ot jelent. 1989-ben már 40 MB-ot adtak 1199 dollárért, vagyis 36 ezer dollár volt egy giga. Újabb hat…..
zzss 2009.09.30 15:16:39
@brlv24: nem lineáris, mert a függőleges tengelyen minden lépés tízszeres. ez valójában egy erősen exponenciális függvény