Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sank

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Vedd komolyan! 2013.03.28 22:12:33
A Totalcaron jelent megy egy érdekes cikk arról, hogy autóvásárlási céllal megkerestek több kereskedést. A cikknek egyik tanulsága, hogy hányan és hogyan reagáltak - ez is érdekes önmagában -, de másik érdekes tanulság az a megkérdezés módja. Mert nem személyesen mentek a…..
Belsőség Tehén: túl a 200 ezren 2011.09.28 13:40:00
2007-ben vettem, 160 ezer kilométerrel. Akkoriban volt egy elméletem, mely szerint az én ízlésem hatévente változik, erre pedig az adott alapot, hogy bármennyire tökéletes autó volt is a Mazda MX5-ösöm, hat év alatt menthetetlenül ráuntam. A 4Runnert tehát hat évre terveztem, most…..
„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day, a partraszállás napja volt a vég kezdete.” -mondta Winston Churchill. És mennyire igaza volt, bár Ő a normandiai partraszállásra gondolt, de a saját autóépítési projektem is várhatóan…..
A "népszeretetembere" vagy annyira paraszt, hogy nem vesz tudomást a magyar könnyű zene fejlődéséről, vagy egyszerűen sikk nem ismerni korunk egyik legnépszerűbb fesztiválzenekarát, a 30y-t. Kozsóval az EFOTT-on futottunk össze, és fellépése éppen egybeesett a 30y…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Valami elmebeteg kerékpárosba futott bele dzsaszper, kishíján szó szerint, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy minden előzmény nélkül virtuális kátyúkat kerülgetett. A vigyorgásából meg arra következtetek, hogy nem is igazán fogta fel, hogy az ilyen akciókkal leginkább…..
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
Sank 2010.08.24 20:15:14
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
Sank 2010.08.01 16:15:18
@bobirobi903: Egy olyat szívesen bevállalnék.
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Sank 2010.07.14 09:20:29
@plephyl: Ne általánosíts kérlek! Ezek kiragadott esetek. Én is jártam már spanyoltól norvégiáig és bárhol találkozhatsz hasonló esetekkel. Pld. Svédországban egy helyi mercis 3x fékezett satut előttünk /és hidd el ,hogy indokolatlanul/. Mint ,ahogy az itthoni közlekedés esetében sem kell mindennap megküzdened hasonlókkal. Akárhol összefuthatsz erőszakos gyökerekkel.
Sank 2010.07.14 10:27:00
@plephyl: Én is csak a saját tapasztalatomat mondom és amit látok. De a közlekedési kultúránkat mi határozzuk meg és CSAK rajtunk múlik.
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
Amikor a most következő kiállított autónk megjelent a piacon a hetvenes évek elején, értetlenül néztek össze az újságírók, a vidéki gazdák, a tűzoltók-katonák és a gazdag arisztokraták: mit akarnak ezek? Eddig jóformán munkagépeket árultak, szétverhetetlen traktorokat,…..
Sank 2010.04.12 20:31:09
@Tie:Ez sem teljesen igaz.A hatvanas évek közepéig az LC a legsikeresebb Toyota típus volt az államokban.De azt nem vitatom ,hogy ide Európába nem jutott el túl sok.Ugyanakkor nem vitatom,hogy valaha időtálló autókat készített a Land Rover.Én arra gondoltam,hogy melyik cég fog még terepjárót gyártani.
Sank 2010.04.12 20:59:24
@Tie: Remélem azért majd jut még ,néhány létraalvázas,két váltókaros nem elektromoshajtású ,laprugós benzintemető ,amivel csapathatunk.Legyen bármilyen embléma is rajta.
Sank 2010.04.13 15:37:37
@Kifordított kacagány: Háát,azért ezen a képen a címen kívül nehéz bármilyen típust is beazonosítani.
Autó. Szabadság, szerelem. Még meg sem vettük első autónkat, máris földöntúli boldogsággal töltött el az, milyen fantasztikus érzés lesz, amikor már nem kell 2 karton szuperakciós tejet a budaörsi Tesco-ból a Stadionokig a BKV járműveit igénybe véve szállítanom. Emellett…..
Sank 2010.02.11 11:45:18
@Banović Strahinja: Ebben tökéletesen egyetértek veled. Én is így gondolom.Még mindig a 80-as években gondolkodnak ,amikor 60.000 után motorgenerált kellett csinálni a szocialista csodákon. Egy kicsit rendet kellene ezügyben is tenni a fejekben.
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Sank 2009.12.24 12:16:05
Ommm! F@sza Karácsonyt és QrvaJó Újévet az egész TC Szerkesztőségnek és minden Olvasónak!
Ez a nagyon vicces, amikor valaki azért kezd el a lámpánál fenyegetőzni, mert nem voltál hajlandó szabályt szegni az ő kedvéért, mint ahogy Zee75-tel is megesett nemrég. Életemben nem írtam még Önöknek, de most elég. Leírom, mennyire felháborít néhány ember…..
Belsőség Piacon az új Tehén 2009.11.29 08:50:00
Portlandi olvasónk, Gabe küldte a hírt, nehogy véletlenül elmenjen mellettem: megjelent a Toyota 4Runner ötödik generációja. Engem persze csak nagyon elméleti síkon érdekel, de jó tudni, mire cserélem majd le a Tehenet, ami egy 12 éves, 3,4 literes, V6-os benzines, 180 lóerős…..
Millió kartács és golyóbis! Micsoda koncert volt! Vasárnap este a Diesel klubban hatalmasat robbantott a Mr.Big. Meg kell mondjam, féltem egy kicsit, hogy kevesen lesznek kíváncsiak a Magyarországon valahogy még rockzenei körökben is kevésbé ismert zenekarra. Billy Sheehan ide, Paul…..
Sank 2009.09.30 12:45:24
@Vissszaaa! mennyééé!:

Az Aerosmith előzenekara szerintem az Extreme volt.
Autófília Az úgy vót, hooogy... 2009.08.19 08:00:00
A fenti mondatot mindannyian ismerjük, és tudjuk, hogy tartozik hozzá egy kacifántos, néha mulatságos sztori. Nos, az alanti képek közül pár már szerepelt nálunk, de azért én kíváncsi lennék az összes történetre. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
Sank 2009.07.17 19:26:31
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
Sank 2009.07.03 15:45:40
@Mammut8:Rosszul értelmezted.Nem az országban található egyetlen ilyen típus,hanem az akkor meghirdetett egyetlen automata Camry.
Újra játék! A nyeremény ezúttal 3x6 palack kiváló minőségű fehérbor, a Hilltop Neszmély jóvoltából, ezúttal az anyósülésen ülőknek, vagy épp neked is azokra a nyári estékre, amikor nem kell már volán mögé ülnöd. Várjuk a három legmenőbb, legszellemesebb,…..
Sank 2009.06.29 22:02:10
@Secnir: Őt elnézve,inkább a nyolcadik utas....
Sank 2009.06.30 14:27:26
@gz: Nekem sem jut eszembe semmi vicces,viszont én meg egy olyan Aston Martint szeretnék.
Sank 2009.06.30 15:20:18
@SilentSound: Megtisztelnél.
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..