Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arnulf

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
comment:com A megtalált idő 2009.07.24 16:30:00
Ha nem lenne elég melegünk, akkor kezdjük a napot az Egy fogás, egy hely - Fehér leves Algírban (19:05 m2) című francia dokuval, ami bemutatja a város történelmét és kultúráját, meg egy tipikus algír kaját. Ha viszont megvadulunk egy hideg sörért, akkor a Filmmúzeumhoz érdemes…..
arnulf 2009.07.26 16:18:25
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Legalábbis ez derül ki a GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation), a legnagyobb amerikai meleg és leszbikus jogvédő szervezet éves tanulmányából, melyben aszerint rangsorolták az amerikai televíziókat, hogy milyen fényben tűntetik fel a melegeket, leszbikusokat és…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
Manapság az HBO nevének említésére két sorozat ugrik be azonnal az embereknek: a kiváló Maffiózók és a szörnyű Szex és New York, pedig a kábelcsatorna olyan sorozatokkal is büszkélkedett a (nem is olyan távoli) múltban, mint a Deadwood, a Róma vagy a Sírhant művek, és…..
Leary soha nem arról volt ismert, hogy véka alá rejti véleményét, stand-up műsoraiban és az MTV számára forgatott kis klipjeiben is elküldött mindenkit az anyjába, szóval mi annyira nem lepődtünk meg azon, hogy a Ments meg című tűzoltós sorozata legújabb (negyedik) évadában…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu. 6. FEJEZET – HOGYAN VÁLTOZTATTA MEG A LOST A TELEVÍZIÓZÁST? 2/2A DVR, az iTunes és az internet biztosította, hogy a nézők megnézhették…..
A Magyar Nemzet már megint megmondja, mit kell gondolnunk a magyar médiáról. Hát persze, ha jól nevelt konzervatív polgárok vagyunk, rögtön annak kell beugrania, hogy itt aztán baloldali médiafölény van, Orbán Viktor helyett ráadásul nem csak Gyurcsányt nyomatják a tévék, de ott…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
comment:com Örömhír reggelre 2006.04.07 07:00:00
Gondolom mindenki lélegzevisszafojtva várta már a hírt, hát tessék: a Hollywood Reporter csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy a Damon Lindelof és Carlton Cuse producer-atyaúristen-kreátor páros továbbra is marad az Emmy díjas Lost kormányrúdjánál, és feltehetően…..