Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farabos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kimegyunk a folyosora, kerdezi h emlekszek-e. Mire? Hat a pentekre. Hat nemigazan, csak arra h kegyetlen sok tomenyet ittam. Beut a krach, csaj bevallja h vele smaroltam. A kép innen Na ugy dontottem megirom az en tortenetemet is. Az ekezetek hianyaert elnezest, laptop. A sztori foszereploje,…..
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
Kevés dolog váltott ki itt a blog történelmében olyan hisztériát, mint a Mesterlövészből megismert, rettenetesen ronda Stella. Úgy látszik, a gazdasági válság őt is elérte, mert még mindig jól fogyó Mesterlövész ide vagy oda, neki is ki kell fizetnie valahogy a…..
A második pénzügyi negyedév zárásaként az Apple továbbra is növekedést számolt el csaknem minden tekintetben, ami azért a válság kellős közepén nem kis teljesítmény.Több mint 15 százalékkal nőtt a nyereség, az egy évvel korábbi 1,05 milliárd dollárhoz képest 1,25…..
Tényleg úgy gondoltam, hogy összeházasodunk, gyerekeink lesznek, és élünk boldogan, míg a világ s még két nap. A kép innen Kedves Szakítósok!   Nemrég kezdtem el olvasni a blogot, de mostmár mondhatom, hogy állandó olvasótok lettem. Na de térjünk a tárgyra.…..
Subba Képrejtvény: :-) 2009.04.23 07:47:00
A képen látható mosolygós figura nem az egyik haverod valami goa partiról. Az őszinte mosolynak tűnő széles vigyor egy apró pók hátán található Hawaii-on. Feltételezések szerint, azért fejlesztette a hátára a furcsa jelet mert arra számít, hogy amikor megtalálja valami éhes…..
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
M. állítólag a hatásomra elkezdett konditerembe járni-épp, amikor nekünk péntek délután az utolsó testnevelés óránk volt, láttam is nem egyszer súlyzókkal izzadni. A kép innen Hali! Mindennap olvasom a szakítóst, mert én annyira fiatalon házasodtam, hogy egyszerűen…..
Az Apple legújabb reklámjában PC időutazásra vállalkozik, hogy kiderítse, megoldódnak-e problémái a jövőben. Hát nem, 2150-ben is fagynak majd a windowsos gépek. Ez van. ..
Minden interneten eltöltött év után jár az tapasztalat az átlagembernek, amitől úgy érezheti magát, hogy ő itten most már mindent tud. A kezdő, hanyag és felkészületlen internetezők gyakran esnek abba a hibába, hogy nem gondolkoznak túl sokat mielőtt össze-kibaszott-vissza…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..