Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sk-hu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a blognak a három alapító szerkesztője elég régóta jár rendszeresen A csoportos jégkorong-világbajnokságokra. Akár úgy is mondhatnánk, minden egyes  évnek az a néhány nap a fénypontja, amikor ott vagyunk Prágában, Rigában vagy Moszkvában. Vagy Zürichben. Egy A…..
sk-hu 2009.04.22 14:54:41
Szlovakiai magyar vagyok (szlovaknak tartom magam de beszelek kicsi konyha-magyart), Sk-an szulettem, szlovak iskolakba jartam (ezertis sok hibam lessz). A szlovak hoki oldlarol kattintottam ide (www.hokej.sk) ahol a sorozzung a magyarokkal gondolatot tamogattyak. Mindenesetre orultem hogy a magyarok felkerultek az A-csoportba, de azert a szlovakoknak fogok drukkolni (mint mindig). Es minden golert a szlovak kapuban fizetek minden magyarnak egy sort! :-) PIECE
sk-hu 2009.04.23 09:23:19
@wegry: a tobbsege jo otletnek latja a kozos sorozest (amint latom, szazalekban talan nagyobb tobbsege mint itt) de ott is akad par emeber a "masik" csoportbol. Lenyegessen tobb hozzaszolas van az ottani oldalon, talan mert a hoki nalunk sokkal popularisabb (ezert is talan kissebb a szazaleka az agressziv butaknak). (a rohadt eletbe, 25 percig tart leirni egy rovid szoveget, 5 eve nem hasznalom a magyart rendszeresen - elkoltoztem - es felejtek. Azt hidtem ez nemtortenhet meg. Tobbet kellene magyart olvasnom, ha mar nincs kivel beszelni). Tschuss.