Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaden

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.12 23:12:00
Végre tudok most már jobban foglalkozni új videóval. Már hiányzott... :(És szépen kérek mindenkit, olvassa el a "Gyakran Ismételt Kérdések" rovatot, mert nap mint nap kapok olyan kérdést e-mailen, amelyre már ott a válasz. Időt spórolhat mindkét félMajdnem végigvittem…..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..