Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solid214

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legfontosabb dolog, amit a nők nem értenek a férfiakban, vagy  ha értik, nehezen fogadják el: a férfiak sokkal vizuálisabb lények.  Illetve pontosítok: mi nők is roppant vizuálisak vagyunk, sokkal előbb összeállunk egy jóképű fazonnal, mint egy kopasz, kövér, uncsi…..
Solid214 2015.03.23 20:59:13
Solid214 2015.03.23 23:34:55
@DuBarry: hát az nem sok :D
De azt azért tegyük hozzá, hogy Te szép is vagy - egyszer az egyik posztban a fél arcodat megmutattad, emlékszem :D És ez nem talpnyalás!
Egyébként meg egy vékony, szép nő igen sokáig kapós. Nekem is csak a fejemmel kellene kezdeni valamit, talán egy vödör...
Különben meg lesz majd itt nagy köpködés, ha idekerül egy-két duci 30 éves :D
A ház négyzetméterára a helyi átlagnak majdnem a háromszorosa, de ha az ember körbenéz benne, megérti a felsrófolt összeget. A neve is mutatja - Onyx Villa és Spa -, hogy az ingatlan bárhol lehetne, akár a Hollywood Hillsen is, mert minden igényt kielégít. Nyolc hálószobás…..
Chez DuBarry Emlékmű 2014.07.23 13:19:52
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4. Iszonyatosan pofánbaszni a bántalmazót. Ezt egy gyenge gyerek nem meri megtenni, mert fél, hogy visszakapja, pedig sokszor nem. A bántalmazók gyáva férgek, és a gyengéket keresik, a könnyebb ellenállás irányába mennek. Hogy lehet…..
Chez DuBarry Le lehet fogyni 2013.04.17 14:57:53
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt már sokszor elemezgettem, hogy nem tudom megérteni, ha valaki nem képes lefogyni. Világos, ha kevesebbet eszünk, és többet mozgunk, akkor kisebb lesz a súlyunk. Természetesen vannak aránytalanul hízó emberek, mondjuk hasra vagy…..
Solid214 2014.05.23 15:03:40
@sorskonyves: Szia! Ne keseredj el! Az elején tényleg csak a korlátokat látja az ember, de egy idő után már nincs gond és ha odafigyelve vásárolsz, illetve megtervezed előre az étrendedet, akkor nem is sokkal drágább. A lényeg, hogy egyél azért valamennyi szénhidrátot is, mert bár a fehérje eltelít, az is kell ahhoz, hogy ne érezd éhesnek magad (rizs, krumpli, édeskrumpli, köles, gluténmentes zabpehely) Már ajánlottam itt ezt a blogot valakinek és csak ismételni tudom magam: mindenmentes.hu
Nagyon sok jó recept van fenn, semmi reformkaja fíling. A kenyér és tésztaféléket szvsz nagy macera otthon sütni, én azt venni szoktam, de egészen minimálisat, mert nem is kell.
Ha az első 3 hónap után ehetsz tejtermékeket is, sokkal könnyebb lesz. Addig esetleg próbáld ki a kókusztejet. Állítólag ez a könyv nagyon jó még (nincs meg, de tervezem): Kollár Anita, Gluténmentes és finom.
Remélem tudtam vmit segíteni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mindenki látott már negyvenes nőt vékony végtagokkal, tarisznya fenékkel, sokszor apró mellekkel, miközben tetemes úszógumi díszlik a törzsén körben. A szerencsésebbeknek legalább máshol is erősek, így nem annyira aránytalan…..
Solid214 2014.03.10 14:32:52
@mici˙: orvosok nélkül, külföldről beszerezhető gyógyszerrel, folyamatos labor (ön)ellenőrzéssel. Sajnos rá kellett döbbennem, hogy csak engem érdekel, hogy jobban legyek, az orvost nem. Halálra sértődtek, ha kérdezni és hivatkozni mertem valamire, mondván ne olvasgassam annyit az internetet :)
Solid214 2014.03.10 14:55:01
@mici˙: megértelek. Én is sokat toporogtam egyhelyben, mire elhatároztam magam és belevágtam egyedül. Nem is javaslom senkinek, hogy kövesse a példámat. Én sajnos a saját problémámhoz nem találtam orvost, kizárólag azért kezdtem bele.
Ha találtam volna egyetlen nem elutasító és meghallgatni, együttműködni hajlandó dokit, biztosan nem így csináltam volna.
Chez DuBarry A nagy project 2014.03.09 12:24:09
Egyszer már szétsírtam magam kommentben, hogy szar a seggem. Lapos, kicsi, talán lóg is, fene tudja, mindenesetre szarul áll a farmerek 80 százaléka, két olyan farmerem van, amiben nem olyan rossz, de már mindkettő döglött, és nem találok újat.  Eltökéltem, hogy hajlott korom ide vagy oda,…..
Solid214 2014.03.09 17:07:03
@veriocs: :D, én is pont ezen az optikai tuning megoldáson gondolkodtam el, amikor láttam azt a Gas farmert!
Solid214 2014.03.09 17:22:42
@veriocs: igen, van is olyan hajtókás zsebes nadrágom, és tényleg segít valamennyit, de erre a Gas-re én is nagyon ráindultam! Persze nem ártana némi valódi izom / hátsó domborulat sem, így én lassan nekiállok futni és remélem, hogy ez a palacsinta fenék javul valamennyit nyárig :D
Röviden leírom a rendszert, az ígéretet, majd a személyes kételyeimet. A Gaps a vallásos diéták egyike. Nem fogyókúra. Így kell enni évekig, hogy minden betegségtől megszabaduljunk. Több fázisa van. Néhány hónapig főtt zöldség plusz húslevest kell enni, mert az ebben lévő kollagén begyógyítja a…..
Chez DuBarry Kérdés 2014.03.06 13:43:51
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor én kérek elnézést. Műszempillát akarnék, 1-2-3-4-5-6 D-set vagy akármit, itt az utolsó pillanat még halálom előtt. Kérdezném: mivel Dubarry kilószámra sminkel (a spirálon innen és túl), azt úgy lehet-e, hogy mosódik…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több posztban írtam már a nárcizmusról, és arról, hogy az ilyen emberek remekül álcázzák igazi lényüket, ezért könnyen lépre csalnak bárkit. De azért ez nem teljesen igaz. Vannak nárcizmusbiztos személyiségek, akik soha nem…..
Solid214 2014.02.28 18:07:30
Milyen igaz. A baráti körünkben nem olyan rég történt egy válás, a pasi durván nárcisztikus, nagyon rondán bánt a feleségével, szinte a házasságuk elejétől. A lányt nagyon sokáig terrorizálta és alázta a saját anyja is, képtelen voltam megérteni, miért tűrte, mert egyébként nagyon okos, határozott, isteni humora van, meg minden... Aztán anyuka meghalt és a lány elkezdte kidolgozni magából az egészet, pszichológushoz meg mindenféle tréningekre járt, és szép lassan öntudatra ébredt a férjével szemben. Lett ebből a frissen kivirágzott öntudatból egy olyan válás, amiről sohasem hittem volna, hogy két intelligens ember hogyan csinálhatja ezt egymással és főleg, a gyerekeikkel, 15 év után. Mostmár eltelt egy év, de még mindig engesztelhetetlenül gyűlölik egymást. A pasi szerintem képtelen elhinni, hogy lapátra tették, ott tesz keresztbe, ahol tud a volt feleségének. A gyerekeivel mostmár ő a legszuperebb apa, sokkal többet van velük, mint mikor még házasok voltak. Persze biztosan nagyon szereti őket, de van ennek egy jókora prezentáció része is szerintem, az "én annyira jó pasi vagyok és a feleségem mégis hogy bánt velem" címmel. Az a gáz, hogy ha nem hallottam volna már sokszor, hogy hogyan bír viselkedni, első blikkre én is egy rohadt vonzó, jó humorú, negyvenes pasinak tartanám. És hát ebből a típusból nagy hiány van a piacon...
gyakorlatilag a társkereső csúcsragadozójának számít a sok zsákmányállat között :D Persze arra kíváncsi lennék, mi lenne, ha egy hasonlóan nárci nővel kerülne össze.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy korábbi posztban már írtam erről a thai gyógynövényről. Mellnövesztésre, klimaxos panaszokra és fiatalítószernek szedik http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/01/pueraria_mirifica_ha_tenyleg_nagyobb_mellet_akars.  Röviden a…..
Chez DuBarry A hetven az új ötven 2014.02.20 16:10:41
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Persze csak, ha Catherine Deneuve-nek hívnak. No comment. ..
Solid214 2014.02.23 21:07:19
@mici˙: a gyors növés nagy szívás ősz haj esetén, együttérzek. Lehet 3 hetente festetni, de néha már azt is nehezen bírom kivárni :),
de nincs más választásom, ha nem akarok a saját öreganyámnak kinézni. Persze közben meg aggaszt, hogy jót teszek-e azzal magamnak, hogy vegyszereket kenek a fejemre 3 hetente...
Chez DuBarry A rhodiola kaland 2014.01.26 22:45:38
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Még az 5 HTP idején vettem Rhodiola Roseát is, ami egy egészen más elven működő hangulatjavító. Anno kísérletezgettem az 5-htp-vel, amit azóta nem szedek, de akkoriban a rhodiolát csak elraktam. Az 5-htp-t 4 okból nem szedem…..
Solid214 2014.01.27 21:52:41
@DuBarry: a progeszteronkrémmel kapcsolatban is csak a saját tapasztalataid érdekeltek volna, ugyanúgy, mint pl. a rhodiolával, most.
A hormonokkal kapcsolatban pedig abszolút igaz, amit írsz: legtöbbször csak a találgatás folyik. Éppen ezért néha az ember kénytelen saját kezébe venni a sorsát és megoldásokat keresni a bajára, mert úgy tűnik, más nem teszi ezt meg :)
Chez DuBarry Détár válás 2013.05.21 11:39:46
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/detar-eniko-rekasi-karoly-valas-122135   egyelőre ennyi, de ha megtudom, mi van, majd kommentben...
Solid214 2013.05.21 14:05:18
@DuBarry: Igen, ez a baj D.E-vel, hogy érzed rajta azt, hogy küzd, görcsösen és állandóan. És mintha állandóan önbizalomhiányban szenvedne. Sehol semmi lazaság, vagy felszabadultság - legalábbis kívülről ez látszik. Ebbe azért nagyon bele lehet fáradni, neki is, meg annak is, aki mellette van.
Ettől függetlenül nem gondoltam volna, hogy valaha is elválnak. Szerintem nem fog már visszamenni Rékasi.
Solid214 2013.05.23 16:00:57
@Scala: a kislány most 4 éves. Abból, hogy 3 évesen cumizott (ha tavalyi a kép róluk), hogyan lehet ilyen mérvű következtetéseket levonni? Ettól függetlenül azzal egyetértek, hogy E. Zs. nem vette azokat a jeleket, amiket talán mások nála jobban láttak, miszerint abba kellene hagynia a hegymászást.
Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot!…..
Chez DuBarry Progeszteronkrém 2013.04.07 12:49:20
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Na ezt is kipróbáltam nektek. Mire is mennétek Dubarry nélkül. A progeszteronkrém egy aránylag új hype. Egy John Lee nevű orvos dobta be a köztudatba. Ő azt vallja, hogy gyakorlatilag minden nőnek 35 fölött ezzel élnie kéne,…..
Solid214 2013.04.08 15:57:08
@DuBarry: Emerita. Az iHerb-en vettem. Az itthon kapható agyonra sztárolt cuccnál, amihez tanácsadók hada kapcsolódik, állítólag jobb.
És hát az biztos, hogy nem hatástalan :D www.iherb.com/Emerita-Pro-Gest-Balancing-Cream-Fragrance-Free-4-oz-112-g/4961
Solid214 2013.04.08 16:17:12
@DuBarry: van még a Natpro nevű is, az állítólag még koncentráltabb.
natprouk.com/
Solid214 2013.04.12 12:36:59
@DuBarry: Ez szuper, remélem, hogy Neked meg is marad a pozitív tapasztalat.
Chez DuBarry Ösztrogén dominancia 2013.04.08 14:36:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sajnos ezt a kérdést nem fogom megoldani, de nagyon fontos probléma. Már írtam az előbb is, hogy életmód, életkor, lelki okok miatt felborulhat az ösztrogén-progeszteron egyensúly. Hízás, depresszió, mióma, méhnyálkahártya…..
Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése. Ez a blog régen rólam szólt…..
Chez DuBarry Ismeritek a Nu Skint? 2012.05.30 17:44:00
 A Nu Skin egy sok kozmetikai terméket forgalmazó cég, de a legizgibb közülük a galvanikus arcvasaló. Lásd a képen. Ez egy gépecske, ami galvánáramot vezet az arcba, amit spéci gélekkel kell kenni. Az egyik géllel tisztít, a másikkal hatóanyagokat tuszkol a bőrbe. Pár percig…..
Chez DuBarry A gua sha még egyszer 2012.05.27 20:16:00
Kicsit gondban vagyok ezzel a gua sha dologgal, mert már két ilyen posztot írtam, egy szerintem elég világos videóval, de most beteszek egy másikat. Ez kínaiul van, de a mozdulatok jól látszanak.Szóval a gua sha egy tradicionális kínai gyógyeszköz. Egy bivalycsont lapocska, amit a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Már régóta gyűjtögetem ennek a posztnak az anyagát. Egyrészről szeretném összeszedni, hogy milyen gyógyszereket szedtem és szedek a fogyókúra miatt, másrészről - szigorúan csak empirikus alapon, mert abszolút nem értek a témához - szeretném megosztani másokkal, hogy milyen…..
Solid214 2011.12.20 09:04:56
@Scala: @PrettyWitch: a pm. alulműködéses posztot várom, mint a Messiást... 1 hete nálam is ezt diagnosztizálták, bár egyelőre határértéken belül vagyok, közel a felső határhoz (TSH 3.8). Egy (egyelőre) enyhe autoimmun pm gyulladás is társul mellé, illetve ez az oka a kezdődő alulműködésnek. Persze rögtön a hormonpótlás volt a megoldás (ami persze magát az okot, a gyulladást nem szünteti meg), de én úgy gondolom, valamiért ez kialakult, így ha magam ellen fordultam pm. szinten, akkor ez esetleg vissza is fordítható. Így aztán szeretnék megpróbálni én is alternatív gyógymódokat (homeopátia, diéta, vitaminok, mozgás), mielőtt a hormonra fanyalodnék.
Szóval Scala, plíííz :) nagyon érdekelne, hogy mi volt Veled a helyzet és hogyan sikerült kijönnöd belőle. Persze gondolom így Karácsony előtt nem ez a legfőbb gondod, csak jelzem, hogy a lelkes hallgatóság növekedne eggyel...
Solid214 2011.12.20 15:19:01
@Scala: nagyon köszönöm a választ, hogy ennyi időt rászántál! Amit leírtál, gondolkodni, olvasnivalót ad bőven, a doktornőt pedig feltétlenül meg fogom keresni.
Köszönöm még1x, kellemes ünnepeket Neked is, a blog írójának és a többi olvasónak egyaránt!
   „Félek... Pár nap múlva vége a diétámnak és félek a végétől, mert nem tudom mi lesz utána és miket fogok majd enni”. Egy barátnőm szavai ezek, aki a véghez közeledve a program utáni életéről kezdett el filozofálni.  Élet a halál után mondhatnám, de azért nem…..
LifeTILT Laura 2011.07.13 01:54:00
   Nem egészen 2 hete kaptam egy emailt, amiben egy 25 éves lány írt nekem kétségbeesett hangvételű levelet. Ebből a levélből idéznék most egy részletet. „174 cm, 60 kg vagyok jelenleg, és 3 napos edzéstervet csinálok. Nincs személyi edzőm, mert amikor volt, nem volt…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Solid214 2011.05.12 22:44:33
@énszóltam: ott a Lotti is, az a lány még nem állt be egyik oldalra sem. A Lacit meg úgyis viszi Niki mellőle...