Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hun_gary

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Subba Brokernet: Ferrari 2010.09.11 11:48:00
Ha egyszer szeretne valaki MLM cégből, mások lenyúlásából Ferrarit venni ennyibe fog neki fájni: egy, és kettő. Klikk a képre a nagyobb változatért!..
hun_gary 2010.09.11 12:32:19
@zZz: a második kép alján látható dátum meg smafu?
ott 2007 van....

tessék olvasni előbb, aztán hőbörögni...
Ez a palack már a múltkori, két új-zélandi nagyágyút felvonultató sorba is bekerülhetett volna, de akkor másképp alakultak a dolgok. Pedig elvben ott lett volna a helye, már ha abból indulunk ki, hogy a Buttler készíti az egyik legjobb honi pinot noir-t, ha nem a legjobbat,  a…..
Röviddel a bejelentés után volt olyan szerencsém, hogy az berlini IFA kiállításon a kezembe foghattam a Samsung andoridos tabletjét, a Galaxy Tabot. Nem tudtam túl hosszú ideig próbálgatni, de elsőre nagyon bejött. Valójában egy nagyra nőtt mobiltelefonról van szó, annyi…..
Modorosblog A kövér alfagyerek 2010.04.01 07:00:00
A strandolós poszt egyik kultikus figurájával sokan foglalkoztunk (legutóbb a horgászosnál), de a kis dagi többet érdemel. Nosferato barátunk közbeékelődő gondolatait idézőjelek között keressétek.   A nagydarab kisgyerek. Ő nem az a dagi, akit szekálnak, csúfolnak, vagy…..
Belsőség Minek ide mopedautó? 2009.04.22 02:37:57
  Békén kellene hagyni a mopedautósokat, hátha maguktól belátják: autózni autóval kell, mopedezni meg mopeddel. Megmondjam miért? Mert a mopedet ki lehet kerülni, ezt meg nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...