Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_laco

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Live stream. Kezdjük mindjárt azzal, amit már mindenki tud. Az Index a Magyar Televízióval bútorozott össze, melynek eredményeként a hírszájton élőben lehet követni az összes meccset. Sőt, menet közben a gólokat is vissza lehet majd nézni. Bár az elgondolkodtató, hogy a FAQ…..
Az idei évnek két tanulsága van: drámai módon megnőttek a hatékony megoldásokat kereső cégek, így folyamatos a pörgés - és még drámaibb módon megnőttek a kintlévőségeink. Eddig azt hittem, ez csak bennünk érintő sajátosság, de az elmúlt pár napban több piaci ismerős,…..
A Gemius ma emailben keresett meg azzal, hogy töröljem az adatokat a postomból, mert azok "sértik" az ő "üzleti érdekeiket". Az emailjük egy már-már fenyegetésnek is beillő mondattal zárul: "felajánljuk, hogy előzetes egyeztetés esetén nem fogunk akadályt…..
a_laco 2010.02.11 16:26:36
Nos, ha minden igaz, hamarosan élesedik a Szörcs újabb, immár publikusan elérhető verziója. Barátaink még júniusban indították útjára a keresőjüket, azzal az ígérettel, hogy - legalábbis idehaza - versenyre keljenek a nagy nemzetközi keresőkkel. Akkor még csak zárt bétában…..
Nos, mint tudjátok, szombaton, a showműsor ideje alatt üzemelt a Csirip.com, vagyis az RTL Klub közösségi blokkja. Az oldal a Turulcsiripet (twitek), a Szörcs.hu-t (keresések) és a Ustreamet (élő streamvideók) használta arra, hogy egy valóban élő, közösségi szolgáltatást…..
Nem tudom, ki mit tapasztalt, de az én úgy vettem észre, hogy a hazai fejlesztőcégeket nem annyira éritnette a válság, mint például a hazai online média- vagy ügynökségi piacot. Az év során sok helyről rendszeres munkaerőfelvételről, növekedésről hallani a fejlesztőcégek…..
a_laco 2009.12.14 14:57:09
Webisztán Névcímke a Facebookon 2009.10.13 01:08:00
Már a magyar felhasználóknak is elérhető a Facebook új funkciója, melynek segítségével könnyedén lehet linkelni ismerőseink adatlapjára. A művelet egyszerű. A publisherbe begépelünk egy "@"-t, majd elkezdjük beírni az ismerős nevét. A Facebook a kiválasztott nevet…..
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..