Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bardocz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joóóóó reggelt Tördemic! És joóóóó reggelt Badacsonylábdihegy!Remélem, eme filmből vett és aktualizált köszöntésem senkit sem riaszt el blogom olvasásától!Hát igen, idáig is eljutottunk. Egy ezer fő alatti lakosú falu polgármesterjelöltje is blogot nyit. De hát miért is…..
Bardocz 2010.09.23 21:36:44
@jó ha figyelünk:

Ahogy te is mondtad a stílus maga az ember...

És ha itt abbahagytad volna, lehet hogy mennyire primkó vagy...

Az hogy nem a hobbidhoz, személyedhez vagy egyéb érdeklődésedhez kapcsolódó nicket választottál a regisztrációhoz, be-regelsz egy ilyen névvel.
Ebből világosan látszik hogy ez a blog mozgatott meg - az aktiválásért köszönet a szerzőnek -, ahogy az is hogy sunyi módon igyexel névtelenük személyeskedni...

Ez pedig óhatatlanul hiteltelenné tesz...
Sok sikert az életben! :)

PS: Muhhaha... ez egy egysoros vicc: névtelenük személyeskedni...
Bardocz 2010.09.24 11:33:53
@Bardocz: asszem kicsit álmos lehettem tegnap... :)

Helyesen: "És ha itt abbahagytad volna, lehet hogy nem jövünk rá mennyire primkó vagy..."
Az ördög nem alszik, azaz biztos voltam benne, hogy lesz majd olyan esemény, ami ha nem is hátráltatja a kampányomat, de nem mozdítja előre azt.Ma telefont kaptam, hogy a mintegy ötszáz címből csak olyan négyszáz háztartáshoz került postázásra az önkormányzat által…..
A hírek szerint június 1-tól 5% áremelés várható a 40k és fantasy seregdobozoknál, de más termékek ára is emelkedni fog (hogy konkrétan mik és mennyivel, arról még nem tudni biztosat). Kellemes húsvétot mindenkinek, most ezt tojta nekünk a nyuszika... :-/ (Hiába van nagyon…..
Uraim! Egy hazai warhammer vonatkozású kérdést teszek ma fel, egy hetetek van rá, hogy a helyes választ megadjátok. Jöjjön tehát a kérdés: Egy magyar együttes videoklippjében feltűnik az egyik hazai, warhammer figurák eladásával foglalkozó bolt.Melyik együttes melyik számáról…..
Geistwald Ghasts Mosonmagyar-o-War 2009.04.21 09:42:00
Most egy jó hosszú, kicsit selfblogos poszt következik a Mosonmagyaróvári Makettversenyről, ahová klubbostól, Warmachineostól, Wargammerses szponzorációs festőiskolástól együtt kivonultunk. Egy kicsit bő nyálra fogom ereszteni a dolgot, mert a rendezvény annyira durva volt, hogy…..