Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozirisz

6 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wolsztyni gőzösözés után talán belefér még egy kis vonatozás, ezúttal itthonról. Régebben viszonylag gyakrabban kiültem baráti társaságban a kelenföldi 14/15-ös peronra, de mostanában ez kicsit kimaradt. Ez a videó is 2019-es. Elég nagy élet volt két éve, a személyvonatozó Gigantnak és a Bobós…..
ozirisz 2021.09.18 18:33:30
@Hamster: Akkor az, te vagy a profi, viszont ami tény, hogy lehet kényelmesen vonatozni, a "mozdonyvezető" egy forgófotelből dolgozik, és babakocsival sem lehetetlen a felszállás. Egyszerűen nem értem a régi szerelvények létjogosultságát.
HamPLÓ Új ABBA dal(ok) 2021.09.04 15:31:53
Aki régebb óta követi ezt a blogot, az tudhatja, hogy közismert rockzenei érdeklődésem ellenére nem kicsit kedvelem az ABBA-t, és most végre nem valami régi dalt linkelhetek be tőlük, hanem egy újat. Igen: 2021-ben, 40 évvel az utolsó lemezük után. Végre egy kellemes meglepetés ettől a borzasztó…..
fáymiklós Miska, a huszár 2021.02.05 06:44:35
Messziről olyan szörnyű, hogy az ember halogatta a találkozást Miskahuszárral, az M7 mellett álló gigantikus ólomkatonával. Milyen a magyar ólomkatona? A legnagyobb a világon. (Milyen a szovjet törpe? Óriási!) Aztán az ember egyszer csak letér az autópályáról, és ahogy közeledik, valahogy minden…..
Onlinemarketing blog Huszonnégy 2020.11.25 09:31:21
Az ember a szokásainak a rabja. Sok olyan szokásom van, ami jó régen alakult ki, és csak akkor változik, ha a körülmények változnak - és akkor is nagyon nehezen. Az egyik ilyen szokásom az, hogy honnan szerzem be a híreket. A fő forrás egészen idén nyárig mindig is az Index.hu volt. Ennek elsődleges…..
Luxusautókról, nagy márkákról könnyű ódákat zengeni. Ferrari féle zenei műsortól mindenki elájul. Legyünk egy kicsit őszinték magunkhoz térjünk vissza a földre, vizsgáljuk meg közelebbről mit és mennyiért tehettünk meg, ha örömautózást szerettünk volna anno. Vidáman forgó motor, könnyű karosszéria,…..
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..
A kézikamerás horrorfilmek talán a legmegosztóbb zsánernek számítanak a horror műfajon belül. Van, aki egyáltalán nem képes végignézni egy ilyen módszerrel készült filmet, a liftező gyomor miatt. Míg mások ódákat zengenek az ilyen megoldással készült filmekről, hiszen sokkal realistábbak és…..
Egy igazi playboy nem egyszerűen csak elmegy vásárolni, hanem felvonul. Egy rendes shoppingoláshoz szükséges két Rolls-Royce, egy Lamborghini és egy Range Rover. Aki bemutatja: Petra Ecclestone férje. Hát körülbelül így néz ki az, amikor egy milliárdos vásárolni indul.…..
ozirisz 2014.04.27 11:08:16
@rolldog: ott a pont.
7. Ennyire buherán javítgatott alaprajz-fotókat még nem láttam Érdemes végigkattintani a hirdetést, mert van belőle több is. Na meg az uccsó fotón ott egy preparált varacskosdisznó-fej! (Kösz Dávid!) 6. Ez az illusztráció milyen módszerrel készült vajon? Valaki tényleg…..
Veress Balázsról, az Aggteleki Nemzeti Park kormányváltáskor ügyintézőből vezérigazgatóvá előléptetett vezetőjéről valószínűleg sokkal többen nem hallottak széles e hazában, mint amennyien igen. Nem ő az egyedüli ember Magyarországon, aki alapdiplomáját egy államilag el…..
ozirisz 2014.01.24 23:39:25
Nesze!szer Star Wars újratöltve 2012.08.14 18:25:16
Steampunk (stílus) a Csillagok háborújára hangszerelve, Björn Hurri illusztrátor tolmácsolásában. A férfi az Opus Artz-nak dolgozik eredetileg, más rajzait is megnézheted ITT. Hogy tetszenek az átfazonírozott karakterek?  (forrás: Concept Art World, ha nem ismered a Steampunkot,…..
digitális grafikáim Bingi 2012.07.29 21:44:40
..
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
A konkrét poszt előtt némi közérdekű információ: A posztokhoz ezentúl rövid történelmi leírást és lehetőség szerint videót is társítunk, ezek a Tovább gombra kattintva lesznek elérhetők. Az új külső elkészítése is folyamatban van. Bár Kádár János 1988-ban még…..
Schmitt három hónapig égett a plágiumüggyel. Mindenki látta, hogy akkor csalt, és most füllentget.De sokáig még reménykedett, hogy hivatalosan nem lépnek. Valóban, a Testnevelési Kar vizsgáló bizottsága csak mismásolt az ügyben. (Igazából ez nem is volt meglepő: a TF-et sosem…..
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..
ozirisz 2012.05.20 22:05:35
@Fenimore: nem kell letakarni, elvégre vasésacélországa, vagymi...:)
Ó a Holló oly borzasztó, elemezgetni nem lehet. De, mert mégis Poe-ról van szó, kritikaversre ihletett...
ozirisz 2012.05.20 21:20:21
Az RY4 után rögtön akartam ezt kipróbálni, de végülis egy másik porlasztót kellett rátennem a PT-re, mert annak az íze nem nagyon akart eltűnni a porlasztóból. A Chesterfield egy analóg cigarettamárka, amit személyesen nem próbáltam sosem és ahogy a dolgok állnak, már nem is…..
testmódosítás Rózsa 2012.04.18 14:52:31
Very absztrakt módon megalkotva!..
ozirisz 2012.05.13 20:46:51
digitális grafikáim Éva 2012.05.05 13:01:00
Tisztelt szerkesztőség!   Rettenetesen örülök,hogy rátaláltam az Önök honlapjára!Én is egy rendkívüli történettel szeretnék hozzájárulni a mai magyar munkahelyi körképhez.Az én történetem ott kezdődik,hogy ez év márciusában jelentkeztem a téti Veritas kft-hez…..
ozirisz 2012.05.03 23:10:01
@bandigyerek: teljesen igazad van, megjegyzem, valaki - tapasztalt ember - mondta nemrég, hogy oké, szemetek a multik, de a magyar vállalkozónál aljadékabb munkaadó nincs. Nyilván ez is általánosítás persze, biztos vannak kivételek, de az tuti, hogy a sokat szidott multik g**iségében vastagon benne vannak a hazai csicskáik, az itthoni lefelé taposó-felfelé nyaló vezetőség, akik simán kitapossák a szart is, akiből lehet, akár kérés nélkül is.
Egyébként eddig az összes kormány csont nélkül behajolt a munkaadóknak ha a munkavállalók érdekeit kellett csorbítani, persze miért ne tették volna, nem a sajátjukkal verik...
Annak, hogy a gazdik összeszedik a kedvenceik által elpottyantott végterméket az utcáról, automatikusnak kellene lennie. Nem kellene hozzá semmiféle ösztönzés, egyszerűen egy belső késztetésből kellene erednie. Ez azonban még mindig sokakból hiányzik, így nem csoda, ha sokan,…..
ozirisz 2012.04.27 14:21:09
@Füles [Göd.HU.EU]: olyan ezredmásodpercet agyaltam. mindazonáltal legyen bármilyen zseniális az ötlet, ha a nem mérik fel a lehetséges kijátszási pontokat, az egész hamarosan felejtős lesz.
testmódosítás Pitypang 2012.04.08 14:45:00
bezony, pitypang..
ozirisz 2012.04.22 13:19:40