Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mooozes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mauritius mindannyiunknak a kék ég és még kékebb tenger, a csodálatos állatvilág szinonimája. Ebbe az idillbe rontott bele az a japán olajszállító tanker, amely egyelőre felmérhetetlen károkat okozott Mauritis élővilágában és éppen csak újraéledő turizmusában. De vajon biztonságosabbá tehető-e a…..
Most, hogy az európai repülés kezd leállni, a legtöbbeket érintő kérdés az, hogy lehet visszaszerezni a le nem utazandó repjegyekért korábban kifizetett pénzt? Nem egyszerű, mert a komoly likviditási válságba került szolgáltatók a törölt járatok után sem szívesen adják vissza. Frissítés: a Wizz is…..
"Azok voltak ám a telek!" Ki ne hallotta volna már ezt a frázist idősebbektől? Hogy régen valóban nagyobb telek voltak-e, azt nem tudom megítélni, bár gyerekkoromból több olyan télre is emlékszem amikor combig érő hóban mentünk reggel iskolába, vagy hogy éppen csak gyalogosoknak ásott csapáson…..
Mivel az első négy rész is felkerült az oldalra mindenképp szerettem volna a legújabbról is írni. Nem sok köze van az előzőekhez, talán a Fantom protokollhoz annyiban, hogy Jeremy Renner akkor csatlakozott a bandához és még most is oszlopos tagja Ethan Hunt csapatának. Még akkor is…..
A Guernsey's aukciós ház a hét végén tartott két napos árverésen bocsátotta áruba azt a 3 millió fotóból álló kollekciót, ami Hollywood arany koráról és a legnagyobb sztárokról készült a kulisszák mögött A képeket Irving Klaw készítette 1939-től kezdve, többek…..