Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petiranda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Bajnai Gordon miniszterelnök az elmúlt héten úgy csinált, mintha igazi politikus lenne, nem pedig csak válságkezelő cserekapus. Gyors ütemben meglátogatott két általános iskolát, egy épülő fürdőt, egy múzeumot és a labdarúgó válogatottat. Bő fél évvel választások előtt…..
Tegyük föl, hogy nem csak a szokásos promóciós álhírről van szó, hanem tényleg igaz, hogy az RTL százezreket költött Benkő Dániel renoválására eddig, ahogy Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója nyilatkozta a Borsnak (a bulvárlap szerint egyébként félmillió…..
Nemrégiben két új pszichológiával foglalkozó magazin is megjelent. Hogy honnan ered ez az új divat, nem tudom, mindenesetre örömtelibb fejlemény, mint amikor néhány éve egymást érték az új parapszichológiai, ufológiai, ezoterikus és egyéb népbutító lapok. Az elsőként…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..