Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martea

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DKV abban a sajátos helyzetben van, hogy a debreceni buszközlekedés megreformálásának első évfordulóján nem kapják, hanem adják az ajándékot. Szerdán volt egy éve, hogy Debrecen helyi buszközlekedése a Hajdú Volántól a DKV, Cívisbusz, Inter Tan-Ker, whatever kezébe került.…..
Felmerült a gondolat, hogy hátha van arra igény, hogy hangalámondós tanfolyamkát tartsunk. Azért csak tanfolyamkát, mert igazából ennek tudományát mondjuk egy hétvége alatt el lehet sajátítani, de azért nem árt, ha pár tapasztaltabb róka átadja a tudását.Szóval, ha valakit…..
Közérdekű kérdés: másnak is szívózik az MTV Videótára? Nekem egy-egy fejezet alatt alkalmasint 4x-5x rohad le fél percre az adás. Ez így vidám, mert azokat a fél perceket ki kell logikázni, még szerencse, hogy kiszámítható a történet... Sajnos semmit nem javult a színvonal a…..
hogyvolt Szomszédok 1x07 2009.04.18 15:00:00
Mi történt két hete (azaz tegnap)? Relatíve csendes részt zártunk. Vágási Ferinek tanfolyamot ajánlottak és balatonszabadi beutalót, Jutka volt főnökével kávézott; Mágenéknál féltékenységi roham volt, pénzhiány, illetve táborozó Julcsi (eddigi teljesítményéért ezennel…..