Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thaele

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hányszor mondtuk már a blog indulása óta, hogy "egyszerű de nagyszerű ötlet"? Sokszor bizony. És mai is ebbe a kategóriába tartozik. Idén nagyon divatosak a neon színek, de bevallom, az én ízlésvilágomtól távol állnak, és az környezetbe sem nagyon tudnám beilleszteni. Egyébként érdekes, mert ettől…..
thaele 2013.05.19 09:47:20
Mindig is csodáltam azokat, akiket ennyi türelemmel áldott meg az Úr, én sosem voltam elég kitartó egy ilyen munkához. Pedig alapvetően egyáltalán nem nehéz, inkább talán picit monoton, de kinek, mi számít annak. A végeredmény mindenesetre egészen lenyűgöző. A technika…..
A mai ötletgyűjteményben karcos, használhatatlan lemezek újrahasznosításához találtok ötleteket.  Paul Vilinski, a New York-i kortárs művész lélegzetelállító a munkákat hoz létre bakelitből.  Rengeteg olyan ötlet is akad, amelyet saját otthonotokban is könnyedén kivietlezhettek! Gyümölcsös vagy…..
thaele 2013.02.28 13:15:53
Ti is sokszor vagytok tanácstalanok az ékszereitek tárolásával kapcsolatban? Nekem bizony sokszor probléma a nem éppen csekély mennyiségű nyakláncaim és csecsebecséim tárolása. Mert összegubancolódnak, mert áttekinthetetlen a rendszer, vagy mert nem találom meg a kupac alatt stb. Ma erre kerestem…..
thaele 2013.01.15 16:34:23
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Az Ootz.org az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy…..