Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cévitamin

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jégkorong Bajnokok Ligája (BL) sorsa még ismeretlen, a befektetőknek június 10-éig kell választ adniuk az IIHF-nek, de közben folyik a Kontinentális Kupa szervezése is. Az akár csak egy hónappal ezelőtti elképzelésekhez képest is komoly változások lesznek.Az eredeti tervek…..
cévitamin 2009.05.14 08:20:34
@Borsy: itt nem a helytlás a lényeg hanem a fejlődés...

Mehetne a volán is de ő neki ott az ebel ott tud fejlődni szokni az iramot

hogy ne csak 1 olyan szintű csapatunk legyen mint a ő, kell hogy az ute vagy a dac vagy bárki más is kapjin erre lehetőséget.
Az IIHF minden vb elején közzéteszi előzetes világranglistáját. Ez a lista már nem tartalmazza azokat a pontokat, amelyeket a csapatok az adott évben elveszítenek, így a végleges sorrend az adott évi helyezésnek megfelelő pontszám hozzáadásával alakul ki. A…..
René Fasel, az IIHF első embere, Kalervo Kummola, a finn szövetség és Christer Englund, a svéd szövetség elnöke közös sajtótájékoztatón jelentette be pénteken: a két északi ország, amelyek külön-külön elnyerték a 2012-es, illetve a 2013-as vb-k rendezési jogát, mindkét…..
"Elgondolkodtam a jövőmről, de amíg nincs konkrét ajánlatom, marad minden a régiben, munka mellett jégkorongozom" – mondta blogunknak Jánosi Csaba. A Ferencváros hokisa kiváló teljesítményt nyújtott a vb-n, nem lenne meglepő, ha profinak hívnák. Ferencvárosi TC…..
cévitamin 2009.05.08 11:58:15
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
A negyeddöntőkkel folytatódik a világbajnokság, a két tavalyi döntős abszolút favoritnak számít – meglátjuk, mit szólnak majd ehhez a kicsik –, de lesz két roppant éles párharc is. Latolgatjuk keveset az esélyeket, és felidézzük, mi minden történt egy évvel…..
cévitamin 2009.05.06 11:58:37
@Grundolf: Szerintem azért mert így nagyobb esélyünk van arra hogy oda adják 2014 et. mindketött meg tuti nem adnák...

és szurkolásban mivagyunk a világbajnokok......:)

cévitamin 2009.05.06 11:59:50
@sakic: elias-tobias verhetetlen csatárpáros=)?
cévitamin 2009.05.06 13:05:23
@Grundolf: 2 nap és kiderül. Remélem megkapjuk=)
Záró mérkőzésünkön a hatalmas berni arénának kevesebb mint a harmadát foglalta el a 3497 néző. A játék koreográfiája nem tért el az ezen a világbajnokságon megszokottaktól. Az ellenfél gyorsabb és erőszakosabb volt, nagyobb korcsolyázótudásával, biztosabb botkezelésével,…..
cévitamin 2009.05.06 08:16:15
@freddyD: vel 1 et érttek tényleg kicsit unalmas meccsvolt nem volt aaz a nagy börkés.

kedvetlenül játszottak a fiuk...
Azt hittem eddíg hogy csak én látom így de más is ígylátta.
Négyezer alatti (3672) nézőszám és a korábbiakhoz hasonló koreográfia jellemezte utolsó tétmeccsünket a világbajnokságon. Erős első harmadot követően sorsfordító második és a kötelező góllövés kényszere alatt lejátszandó harmadik volt a forgatókönyv. Fekete Dániel…..
cévitamin 2009.05.05 12:42:25
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
cévitamin 2009.05.03 22:10:07
@Amatőr: A belarusz és a dán

Ott minősíthetetlen bírói vezetés vólt de főként a dánon blr ellen csak annyit segítettek amennyi épp elég volt.

A szlovák meccs az ejnye bejnye kategória.

A lényeg ha őszeségében nézem a dolgokat akkor hatalmas inkorrektség a bírók felől.

Ezt nem csak én vagy akárki gondolja és látja így hanem a játékosok szerint is így van. Ez a dán meccs már undorító volt.....

Szerintem a vb mivolt a legkevesebb előnyben és a legtöbbet hátrányban.
cévitamin 2009.05.04 10:37:21
@Amatőr: Bambalazsnak igaza van hogy a fenébe lenne nálunk a korong emberhátrányba?

Pláne hogy a dánoknak mindent megengedtek nekünk semmit.

Most nem az hogy ki honnan hogy látja...mert ha nem is látom a meccset csak a statisztikát, hogy mennyit voltunk hátrányban mi és menyit ők.
Nem reális az hogy az egik oldalon 37 a másikon 2 perc...

Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
cévitamin 2009.05.01 14:04:38
@laza6: okés köszi Azt lehet tudni menyien leszünk kb?

zászlót vigyek=)?

A sör remélem olcsó:)
Kifejezetten jó mérkőzést sikerült játszanunk Fehéroroszországgal. Hogy ez nem volt elég a győzelemhez, annak az igazi oka az, hogy nem állt mellénk a szerencse – mondta a jégkorongblognak Énekes Lajos edző, miután aludt egyet a történtekre. Természetesen már az osztrákok…..
A svédek 24 óra leforgása alatt kétszer játszottak 6-5-öt, mindkétszer hirtelen halállal, de az egyiket megnyerték, a másikat elvesztették. Drámaian izgalmas volt a csata. A vezetést a svédek szerezték meg, onnan kezdve mindkét csapat két gólt ütött egymás után, az 5-4-es orosz…..
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..
Szerdán a C és a D csoportban is eldőlt minden, megvannak a középdöntősök, teljes a kieséses kör mezőnye. Igazán nagy meglepetés végül csak egy született, még kedden, az is a mi kárunkra: a németek vereségére gondolunk. Mától élesben megy tovább minden: szuperrangadók…..
cévitamin 2009.04.30 11:14:26
stats.iihf.com/Hydra/200/IHM200000_85A_7_0.pdf

szuper levi 9. a kapusok rangsorában

jobb a német a dán és a osztrák kapusnál is

89.83% védett eddig..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
Várhatóan mégsem bővítik a Bajnokok Ligája mezőnyét. Erről Horst Lichtner, a nemzetközi szövetség főtitkára nyilatkozott újságíróknak. Az IIHF honlapján megjelent hír szerint az IIHF eltökélt a Champions Hockey League (CHL) enntartásában, de a sorozatot a…..
cévitamin 2009.04.29 11:28:17
@Szenszej: Feljutunk majd arra a szintre is ebben biztos vagyok 60 éve sem gondolta vólna senki hogy fociban kikapunk máltától, és megtörtént. Majd az is megtörténik hogy kanadád vb verjük csak ki kell várni.

És nem arról van szó hogy jégkoroot 24 óában hanem mazt hogy több figyelmet szenteljenek nemcsak a jégkorongnak hanem a töbi sportnak is.
Jelenleg.24 órából 20 foci.
egyes csatornákon csak ez megy.

Sok pénbevételi lehetőség megy el mert a jégkorng közvetítés helyett focit adnak pláne ismétlést
Több milíóan néznék a mecset de csak az ismátlás.
Ez a vizilabdára is vonatkozik.

Felháborítóóó hogy eggy nemzetközi kupadöntőt(len) nem adja a tv..
cévitamin 2009.04.29 11:36:03
@Szenszej: Teljesen igazad van... Csak még maukban nem tették fel a kérdést hogy mit szeretnél a tvben látni vagy mibe adnád a pénzed.

Abba hogy a foci válogatott kikap máltán meg cipruson a tvben meg álandóan a fradit propagálják
sport hírekben az egyetlen nb2 es erdény mindíg csak a fradié a töbíről semmi.

VAgy a világhatalomra törő magyar jégkorongba adná a pénzt. Akár 50 ezres csarnokot is megtudna teliteni a válogatott akár ki ellen hol tt foci volt hogy 167 ember ment ki 1 meccsre:S rémes
és válogatott foci meccs volt.

Vizont a jegyrakkal csínyán kell bánni.
max 5 ezer frt és akkor még többen jéárnának mennének szurkólni de csak megjön ez eszük és felteszik a kérdést....
Érdekes hírrel kínálta meg a Nemzetközi Jégkorong Szövetség a közvéleményt: 167 országból látogatják az iihf.com honlapot, Lettországtól (1 742 824) Bruneiig (1) szerte a világban követik a világbajnokság eseményeit. A magyar érdeklődők is lelkesek. Még csak 4 játéknap…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
cévitamin 2009.04.28 18:51:04
@Vészmadár: AValami fordítást tudnál hozzá mondani mert sokan nem értenek angolul én sem és jólenne a tudnánk miről lenne szó

köszi:)
cévitamin 2009.04.28 19:13:46
www.2014budapestws.com
oldalon olvastam a hírt hogy magyarország a 2013 as vb re nem nevez kapust és anélkül is fog játszani.

Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Megvan a világbajnokság első szuperszenzációja, a lettek büntetőkkel legyőzték a svédeket. Pedig a skandinávok megszerezték a vezetést a baltiak ellen, akik azonban a második harmadban fordítottak. Hiába lőttek Omarkék kétszer annyit, és mentek az utolsó felvonásban, mint a…..
Ötletgazdag blogbarátunknak adunk posztnyi esélyt nagy terve megvalósításához. Tesszük azért is, mert Lazlee régi kedves kommentezőnk, részben neki köszönhetjük a magyar válogatott új vb-mezét. Annak idején ő találta ki, legyen meztervezés a Nem Hungary, Magyarország…..