Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ihasz laci

13 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog Iskolaőr 2020.07.31 11:23:11
 ..
ihasz laci 2020.08.10 12:18:19
@Beat it!:
Ezeknek a suliknak a tobbsege magan iskola.
A szegregacios reszt ugy oldjak meg, hogy ezek mind vallasos iskolak. Van katolikus, muszlim, zsido, nem szoktak mas vallasu sulikba jelentkezni szoval a szegregacio nem problema. Az allami sulikba meg mehet mindenki.
ihasz laci 2020.08.10 17:57:26
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ahol en dolgoztam az mind magan es vallasos iskola volt, akik oda jelentkeztek diakok ok alapbol vallasos csaladbol valok voltak. Felvetelikor nem tudom mennyire vettek szigoruan a csalad vallasossagat de ahogy eszrevettem ezzel nemigazan volt gond, mindenki vallasos volt.
Akit meg annyira nem erdekelt azok meg mentek rendes allami suliba.
Mors Kochanski, Les Stroud, Lars Fält és Paul Kirtley besétál egy bárba...kezdődhetne így is egy bushcraftos vicc. Viszont ez nem vicc. 2019 júniusában nem csupán az ők, de a bushcraft és túlélés rengeteg további szakértőjének részvételével zajlott minden idők eddigi legjelentősebb nemzetközi…..
ihasz laci 2019.12.02 12:20:34
@B0zót: szerintem el van foglalva a tanfolyamokkalamiket szervez. Ahogy eszrevettem mostanaba inkabb csak ezzel foglalkozik mar.
Pengeélen Az első bicskám 2019.07.14 15:09:56
Szerbusztok!   Eredetileg nem ezt a posztot akartam most megírni, de az a helyzet, hogy hirtelen ötlettől vezérelve átolajoztam egy-két bicskámat és a kezembe akadt ez is. Aztán bevillant, hogy hány évig használtam csak ezt - lényegében mindenre - meg az is, hogy már sokszor meséltem a Simon…..
1881. Az arizonai Tombstone városkája. Aki szereti a westernt, az biztosan hallott róla, esetleg ismeri O.K. Corral  vagy Boot Hill történeteit..
ihasz laci 2019.05.15 06:21:44
@Gukker:
Hodmezovasarhely-Beaverfieldmarketplace
ihasz laci 2019.05.15 06:30:38
en.m.wikivoyage.org/wiki/Llanfairpwllgwyngyll

Egy erdekes telepulesnev a wales-i bardok hazajabol.
ihasz laci 2019.05.15 06:34:52
@balcán maxval bircaman:
Ezt pont te mondod? Aki a szerb ,,hosoket" elteti?
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
kezdjuk mindjart egy rovid ismertetovel. a hegy amit megmasztunk a brecon beacons nemzeti parkban talalhato az egyesult kiralysagban. wales del-keleti reszen terul el 1340 negyzet kilometeren es nemzeti park besorolast 1957-ben kapta meg. negy nagy reszbol all a park. a nyugati szelen a black…..
Nemrég Svájcban jártunk, Grindelwaldban. A városka a Svájci-Alpok három legemblematikusabb hegyének (Eiger, Jungfrau, Mönch) lába előtt fekszik. A völgy túloldalán felvonó visz fel a 2000 méter magas, First nevű hegyre, ahol a Skywalk kilátóról eszméletlen kilátás nyílik az Eigerre és a völgyre.…..
rovid beszamolo egy rovid turarol.   egy baratom felhivott, hogy mi a tervem holnapra, mondom semmi, miret? (ekkor mar sejtettem, hogy tervez valamit) mondja, hogy halotta hetvegere hideget mondtak es szeretne kiprobalni az uj teli halozsakjat, rajtam ne muljon, irany wales. egy regi jol bevalt…..
ihasz laci 2018.02.08 10:20:29
@Kíváncsi Túrázó:
Megvan a maga feeling-je az biztos! Ponyva alatt aludni jo moka, nyitott es lehet bamulni a tuzet mig elalszunk:)
eloszor is kezdjuk azzal, hogy a tabortuz a lelke a kempingezsnek, elengedhetetlen velejaroja. a tuz az kell, ennyi! de miert is nem kell tuz estere, alvashoz, hogy melegen tartson minket? eleg sok oka van, ezt a temat fogjuk kicsit koruljarni. kezdjuk magaval az elmelettel, miert is akarna valaki…..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
ihasz laci 2017.11.20 10:54:50
ihasz laci 2017.11.21 06:48:57
@recon71: nekem egyedeul az a furcsa ebben a kivul valo hordasban, hogy szerintem arra nem jo egy ilyen polar pucsi.
ami nekem van az ugyan civil de jo minosegu, viszon nem szel allo. ezek a polar pulcsik jol tartjak a meleget de at engedik a szelet, szoval nem sok ertelmet latom en se a kivul valo hordasnak. (de lehet, hogy ez a katonai verzio szel allo is, nem ismere)

a masik dolog ami szemet szurt az a mil-tec nev emlitese a zsebeknel. ez ugyanaz a mil-tec ami az ebay-en arulja a gagyi kinai airsoft termekeit?
Úgy tizenhét évvel ezelőtt Kavics barátom írta K100-as megemlékezésében, hogy "az embernek szüksége van efféle látványos kihívásokra." Életkortól függően más és más okból, tehetném hozzá. Harminc (negyven, ötven) felett nyilván másképp állunk azokhoz a mutatványokhoz, amiknek a nagykamaszok vagy az…..
Nem tudom, elgondolkoztál-e már azon, hogy társadalmunk milyen furcsán viszonyul a bűnözéshez és főként a bűnözőkhöz. Mélyen elítéljük azokat, akik erőszakos bűncselekményeket követnek el, akik távollétünkben betörnek lakásunkba és elviszik a nagyitól örökölt gyertyatartót, akik a parkolóban öt…..
ihasz laci 2017.08.02 22:32:03
@delta81:
Amit en lattam a hirekben az az volt, hogy D. Trump azt mondta, hogy a transgender katonakat ki akarja rakni a seregbol.
De aztan lehet, hogy megsem lesz belole semmi.
ihasz laci 2017.08.03 19:55:19
@delta81:
eddig engedtek oket szolgalni, bar azt nem tudom, hogy engedtek-e, hogy nyiltan valalljak azt, hogy transgender nemuek.
amire hivatkoznak, hogy miert akarjak oket kirakni az az anyagi koltsegek nagysaga.
trump arrol beszelt, hogy a hadsereg fizeti a katonak orvosi koltsegeit. ebbe bele tartozik/tartozott eddig a transgender katonak gender operacioja is. amire azt mondtak, hogy felesleges extra koltseg amit a hadsereg nem tud megengedni. ezert inkabb nem akarjak, hogy transgender katonak is szolgaljanak.
meg nem teljesen eldontott a dolog, hogy mi lesz belole.
ihasz laci 2017.08.04 07:10:14
@gyula0910:
Hat ha az egeszsegugyi koltsegeket nezzuk, egy ferfibol nove operalas biztos nem olcso es ezt is a hadsereg allja. Erre hivatkoznak, hogy ez nagyon sok extra penz.
De az is lehet amit te irtal, hogy nem ez az igazi ok csak ezt mondjak mert ez elfogadhatobb magyarazat.
                                                                   ,,Nehéz a mértékletesség a szabadság védelmében” -Titus Livius Lemiles cikkeimet általában magyar dolgokról szeretem írni, a most bemutatott téma azonban magyar szemmel annyira idegen és egzotikus, hogy éppen ezért lehet érdekes a…..
ihasz laci 2017.04.18 08:40:55
@Combat Gear Admin:
tenyleg a Total Recall-ban is Calico fegyvereket hasznaltak:)

amit a helikalis tarakrol olvastam az az, hogy a sulypont vanorlas, a tar megnovelt tomege es a nehez ujratolthetoseg ami miatt nem lett nepszeru.
Biztosan ismeritek a „kötelező kűr” fogalmát, ha nem máshonnan, hát a műkorcsolyából. Március nyolcadikán minden, magára valamit is adó újságíró és blogszerkesztő előtt két opció áll: vagy szembemegy az elvárásokkal és arisztokratikus távolságtartással csak azért…..
Combat Gear Blog Fire Dragon 2016.12.13 10:43:38
ihasz laci 2016.12.17 13:08:45
@JanaJ: nem lesz bajod tole ha gyorsan megfogod es a helyere teszed. De hosszab ideig azert ne tartsd a kezedben.
Utana azert nem art kezetmosni. Van benne eleg anyag ami nem tesz jot a szervezetnek.
    a kezdetek kezdeten vala a surrano     ez volt az elso kimondottan turazashoz meg mindenfele erdojarashoz rendszeresitett bakancsom. fatertol kaptam  14 eves koromban, egy kb 200 eves agyon hasznalt darab volt mikor hozzam kerult. viszonyitasi alapom nem volt igy akkor csak isteniteni…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! A világ legkönnyebb gázégőfeje titánból készül és 25 gramm. Plusz cipeled a nyomásálló palackot, ami nem két deka. Ráadásul, ha kifogy nem tudod újra tölteni. Megy a lecsóba. Eléggé környezetterhelő módon. Az Esbit nagyon koszol. Mi van akkor,…..
ihasz laci 2016.10.17 01:06:21
@gyula0910:
Szandekosan vagy veletlen tortent szerintem nem tudjuk meg de remelem a vadaszt jol megbuntettek erte.
En kodorgok mindenfele az erdokben, eddig minden problema nelkul. Vadasz, gombasz, fatolvaj:) vagy masik turazo eddig nem volt problemam senkivel 1 vadaszt leszamitva.
Ilyen kutyat lelovoldozo vadasz torteneteket meg nem is halottam eddig.
ihasz laci 2016.10.17 21:09:34
@gyula0910:

pont ezert nem nezek tv-t es ujsagot se olvasok, az ilyen hirektol csak felidegesitem magam foloslegesen.
azt a vadszt ugy pofan vertem volna, hogy utana ketszer meggondolja kire fogja ra a hulye puskajat!
ihasz laci 2016.10.17 21:52:07
@gyula0910:
Ezutan egy sarga twingo se lenne biztonsagban tolem ha velem tortent volna:)
a jurassic coast line-jurassic partvidek anglia deli partjan talahato kelet devon es dorset megyek partjain. az osszesen 154km hosszusagu szakasz 2001-tol a vilagorokseg resze. a pertvidek nevezetes a szikla falairol amiket az evek soran a tenger alakitott. ezeken a falakon 180 millio eves fosszilia…..
ihasz laci 2016.09.28 09:03:33
@Tblog:
Ahhoz kepest, hogy a vizbe bemenni alig lehet mert hideg es az emberek nem a furdozesert jonnek a partra, sokan vannak. Jo a kilatas es szep a kornyek. Erdemes ide latogatni.
  mit vigyunk magunkkal ha a termeszet neha korantsem lagy olen szeretnenk tolteni az ejtszakat? elso es legkezenfekvobb megoldas a halozsak. de megis milyet? halozsakokbol rengeteg fele es fajta van kulon evszakokra bontva. forma szerint a klasszikus, mumia, teglalap es az ovalis-pod formakat…..
ihasz laci 2016.09.22 09:04:11
@Tblog: koszi szepen, orulok, hogy tetszett.