Regisztráció Blogot indítok
Adatok
racionálisan radikális

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net A blog jövője 2010.03.01 05:57:00
2007 március 14. Ekkor volt ennek a blognak (és életem) legelső bejegyzése. Tiszta véletlenül észrevettem Youtube-on egy videót, ahol valaki Fűrész-babás maszkkal egy 5 mérettel kisebb triciklin ökörködik és történik ez. Ezt még viszonylag frissen vettem észre, nem láttam még…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.08.18 06:42:00
TimmmeeeehhHomlok. aka. leszállópályaA pillanat, mielőtt felemelkedik a kanapéMi folyik itt?A Rádio Plusz riporter-Szemem kicenzúráljátok?-Nem-B*ssza meg. Improvizálnom kellEz túl könnyűOptikai csalódásTiszta kis gnóm.Jajj de jópofa…..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
racionálisan radikális 2009.08.14 23:38:54
Körülbelül 1 hónapja írtam a MÁV-Startnak és a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumnak egy levelet a 30a vasútvonalról, a rendszeres késésekről. Megérkezett a MÁV válasza, ami rendkívül összeszedett és részletes, ezért is tartom közlésre fontosnak. A…..
racionálisan radikális 2009.07.31 17:03:44
@chipetke: Azt nem tudod, hogy a polgármester melyik pártból van? A sokévi átlag alapján legnagyobb esély az MSZP-é, de az SZDSZ sem lehetetlen(bár vidék) De lehet h tévedek....
...úgy néz ki változatnak a színvonalon. Méghozzá fölfelé! :( De van még remény. Kösz Luko a linkértVéget ér a Budapest Tv évtizedes múltra visszatekintő színvonalas műsorszolgáltatása, mert új befektetők érkeznek a céghez, hogy a felszámolás alatt álló tévébe…..
Legalábbis olvasónk szerint, aki a MÁV táblázatát és az Elvirát böngészve arra lett figyelmes, hogy egy 105 kilométer út ugyan annyiba kerül, mint a 120 kilométeres. Vajon miért?Szia MÁV-figyelő!Nemsokára a Balaton mellé kell utazzak, mérőgyakorlatra. Amikor megkerestem a…..
Beköszöntött a nyár, egyre többen utaznak a Balatonhoz, és a Velencei tóhoz. Sajnos a tavak egyre rosszabbul közelíthetőek meg vasúttal, mert a MÁV-nál még mindig nem finomítottak a menetrenden (a hétvégin sem), a tömeg, a nyomorgás és az állás miatt pedig egyre dühösebbek az…..
racionálisan radikális 2009.05.26 15:06:21
@pat bateman: Én is rendszeresen utazok a Szhely-BP gyorson. Becsületesen dolgozó kaller sztem a 8 kocsis zsúfolt vonaton is végig ér Fehérvárig...
Meg egyébként is tényleg csak fehérvárig van gebasz, utána ki szokott ürülni valamennyire, mert ugye hiába a flirt, ha qrva sok a lassú jel(tom, felújítás) és mindenhol megáll-->1,5 ÓRA(v több)!!!, épeszű ember fehérvárig gyorssal megy, nem pedig személlyel!
Tényleg sokszor vannak 6-7-(8)-an egy fülkében fehérvárig minden kocsiban.
MÁV-figyelő Vasúti szakmai topic 2008.03.13 00:00:00
A BKV-figyelőn már megszokott szakmai-topic megérkezett a MÁV-figyelőre is! Ebben a bejegyzésben felteheted vasúttal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet és megválaszolhatod a többiekét...
racionálisan radikális 2009.04.30 21:41:26
@@kukac@: Én is képben vagyok az állomással kapcsolatban. Szerintem az a baj, hogy csak az első vágánynál van peron, azért megy oda a személy, de az a baj h az az átmenő fővágány is. Az állomást sztem át kéne kicsit építeni: 2. vágyány az átmenő, 1. vágyány peronos, 3. meg tehervonatokkal keresztre szolgálna. Ehhez persze a váltóknál is kéne babrálni, mert most a 2. és 3. vágány a kitérő állás. Tudom, nem szakszerű, ennyire tellett, aki jobban képben van lécci válaszoljon ő is.