Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.k.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid szösszenetet írok csak a rendezvényről, remélem a résztvevő diákok majd kommentelnek és leírják esti élményeiket ők is. Ezen az esős, hideg éjszakán a szivacsokkal telezsúfolt, otthonossá varázsolt könyvtár jóleső melegében, a következő regényeket ajánlották a…..
The Puzzle Hangulatjelentés :) 2009.09.13 23:27:00
Valóban sok kritika ér minket mostanság, hogy elhanyagoljuk az internetes dolgokat... Ami igaz, az igaz: a Puzzle oldal (www.thepuzzle.hu) átmenetileg nem elérhető, de hamarosan ez megváltozik, ahogy a blogolás gyakorisága is - vélhetőleg pozitív irányban.Nem szeretnénk védekezésekbe…..
The Puzzle Ilyen volt az akusztik. 2009.08.06 11:32:00
Aki lemaradt az MR2 akusztikról, az innen le tudja tölteni az egészet egyben: http://rapidshare.com/files/264187511/puzzle.mp3 Aki nem akarja letölteni, azoknak egy-egy jó pillanat: Ez a Be fine, magyarul Hosszú éj. Zságer Balázs zongorázik.   Ez a Coming from the East,…..
Holnap meg már a dalokba is bele tudtok majd hallgatni. Addigis az interjú:   ..
m.k. 2009.08.05 08:48:30
Mostanában mindig valami nagy téma körül blogolunk, úgyhogy egy kis váltás. Mi történik mostanában?Hétfőn próbáltunk, mert szombaton Orfűn kezdjük a fesztiválszezont. Huszárnak már akkor elege volt, merthogy ő kedden ugyanezt tette a Nemjucival, szerdán meg az Amber Smith…..
The Puzzle: FragileGondoltuk, a mai blogban felteszünk egy régebbi Puzzle dalt. Válogatás közben eszembe jutott, hogyha már régi, akkor legyen az én személyes kedvencem. Amihez így meg már egy sztori is jár. Hogyan is lett a Puzzle-nak managere. Egy diktátoros bejegyzés. 2003 őszén…..
Remélhetőleg ezt a dalt hamarosan a rádióból fogjátok majd hallani. De addigis itt. The Puzzle: Más Bolygóról   ..
m.k. 2009.05.28 21:35:54
Noha azzal még nem büszkélkedhetünk, hogy iskolai tananyag lettünk - bár remélem ez sincs már messze - azt elmondhatjuk, hogy Mészáros Kinga szegedi rajongónk jóvoltából bekerültünk az oktatási rendszerbe. Ő ugyanis a zenekarról készít prezentációt informatika órára. Ezzel…..
Folytatjuk a zenekaros ki-kicsodát, de előtte gyorsan nézzük mi is történik épp: tegnap is próba, ma este is próba lesz, szinte minden számot átdolgozunk az MR2 Petőfis akusztikus felvételre. Lesz itt country, pszichedélia, hegedűk, sztárvendégek (hohhhóó). Közben találtunk új…..