Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlyzerosandones

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
Valahol irónikus, hogy a Pókember képregény-sorozat magyar kiadásának megszűnésével oly sokan jósoltak borús jövőt az amúgy sem túl élettel teli hazai képregényes életnek, mégis mindeközben már két rajzolónk neve (Futaki Attila és Pilcz Roland) is feltűnt amerikai…..
onlyzerosandones 2011.08.27 22:17:11
@Zspider: Nem ismered Juditot? Ejnye.
tondorajudit.blogspot.com/
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..
onlyzerosandones 2011.08.22 17:12:39
Parasztvakítás I, avagy a marketing diadala. Régóta köztudott, hogy a hongkongi filmipar alapvetően a szórakoztatásra épít és nagyon ritka, hogy a művészi színvonal miatt válik egy-egy mozijuk emlékezetessé. A hazug marketingkampány azonban viszonylag újkeletű dolog arrafelé.…..
onlyzerosandones 2011.08.04 23:14:17
@Chavez: Van olyan, a gyerekemről is készült :)
 Virtuális képregénykiadónk, a Random még csak két digitális magazinon van túl, de úgy éreztük, érdemes lehet másféle irányokba is elbarangolni, mint ami az eddig megjelent képregényeinket jellemezte. A FanService lapjain így hát kevésbé az akcióra, sokkal inkább az…..
Véget ért az AMC zombis sorozatának első évadja. A csatorna időbeosztása és a készítők egyéb elfoglaltsága miatt csonkára, hat részesre sikerült felvonásról nehéz véleményt alkotni, hiszen az egész nem volt több, mint egy elnyújtott expozíció. Nem segít az sem, hogy az…..
Geekblog Rampage 2010.06.25 14:00:00
Egy vallomással kezdem. Nekem igazából semmi bajom Uwe Boll filmjeivel (sokkal inkább azokkal, akik szinte már sportot űznek a rendező lejáratásából, miközben nyilvánvaló, hogy ezek az emberek még nem láttak igazán rossz filmeket életükben). Én egyik filmjét sem élveztem…..
onlyzerosandones 2010.06.29 00:36:16
@Chavez: Ez a boxmeccses "poén" már Axl Rose-tól is szánalmas volt 89-ben.
Pjotr Hrumov a Transzaero galaktikus teherfuvarozó társaság pilótája, aki rozoga, de megbízható űrhajóján idegen bolygókra szállít olyan egzotikus bóvlikat, mint papagájok és verebek vagy éppen kézzel festett napnyugtát ábrázoló tucatkeretbe foglalt képek, hiszen a Galaktikus…..
Nem vonultunk mesterségesen indukált kómába vagy menekültünk tiltott pszichedelikus szerek kreálta párhuzamos valóságba, egész egyszerűen egy hetes pihenőt tartottunk, egyszer mi is berú... kiszusszanhatjuk magunkat, nemde? A lemaradást bepótolandó a képregényes interjúsorozat…..
A mostani képregényes interjúnkban egy fehér hollót, egy képregényrajzoló hölgyet mutatunk be, aki talán a legfiatalabb is az eddigi versenyzőink közül, van saját Szomorú szörnye, részt vett a Scott McCloud által útnak indított nemzetközi mezőnyű 24 órás…..
Képregényes interjúsorozatunk rendületlenül halad előre a kijelölt úton, a mai epizódunkban a modern Mátyás király, Nero Blanco legújabb inkarnációja és a pamutgombolyító Rozsomák rajzolójával beszélgetünk, aki Bruce Lee megidézése után kiosztja a saját Alfabéta-díját…..
Számítógépes játékokból hagyományosan pocsék filmek készülnek, és a Perzsia hercege roppant hagyománytisztelő mozi: pont olyan pocsék, mint elődei. Nem olyan meglepő ez. Sokaknak már Jake Gyllenhaal leszerződtetése is intő jel volt (valljuk be, színészi képességeitől…..
onlyzerosandones 2010.05.19 12:48:18
@A nép fia: Hogy lehet felnőni egy játékon?
onlyzerosandones 2010.05.19 16:01:20
@Rebegő ajkak: emlékszem, nekem is volt. Az a kis pixeles izé, meg később azt hiszem a Sand of Time-ot is kipróbáltam. Csak azt nem értettem, hogy mit jelent az, hogy valaki ezeken a szarokon nőtt fel. Komolyan kérdeztem, de hagyjuk - látom, ez többeknek kényes téma.
A képregényes interjúsorozatunk nem torpan meg, csak ide-oda tántorgott a hét napjai között, akár egy hajósrummal feltankolt Vanek úr, míg rá nem talált az Alfabéta-díjas képregények között menetelő Pestblog.hu egyik szerzőjére, Ábrai Barnabásra, aki még nem döntötte el,…..
onlyzerosandones 2010.05.14 12:36:58
@geekazoid: de igen, csak nem tudhatod, mert <i>te</i> még nem voltál itt akkor. Na így legyen sztahanovista az ember, megyek is ebédelni :)
onlyzerosandones 2010.05.14 18:48:32
@Chavez: "Nem fogok flamelni veled, te kötöttél belém, pedig nekem igazából fingom sincs, hogy te ki vagy."

Ugyanezt nagyjából mindenki elmondhatja rólad, te kötekedő :)

Lehet tudni, hány delikvens, hány interjú van még hátra? Bayer Tónival, manoval, zoli79-cel lesz elbeszélgetés?
Geekblog Robin Hood 2010.05.12 08:58:00
Ebből lett a cserebogár: Ridley Scott arra vállalkozott, hogy bemutassa Robin Hood legendájának eredetét – ki volt ő, és miért vált törvényenkívülivé, aki a gazdagoktól lopott, hogy adhasson a szegényeknek? Hollywood az utóbbi években több próbálkozást is tett arra, hogy…..
onlyzerosandones 2010.05.13 23:46:11
@Chavez: "Egyszerűen nem bírom, hogy valamit már ilyen korai stádiumban temettek."

Nem kívánok beszállni ebbe a parttalan és értelmetlen vitába, de mintha valami hasonlót tettél volna az első, irgalmatlan szar minőségű Avatar trailer után ;)
Persze úgyis azt mondod, hogy igazad is volt :D
onlyzerosandones 2010.05.14 09:16:46
@Chavez: Én eleve idegenkedek (ééérted) ezektől az alien folytatásoktól, az aliens vs predator univerzumnál rosszabbat el sem tudok képzelni, de az biztos, hogy ha valakinek mindenáron meg kell csinálni ezt a rohadt prequelt, akkor Scott legyen az. Aztán reménykedjünk. A véleményem az, hogy minden egyes újabb alien film, képregény, regény, akármi csak tovább rombolja a mítoszt. Az alien lényege éppen az, hogy idegen(!), ismeretlen, megfoghatatlan: ha megtudod, honnan jött, hová megy, épp a dolog esszenciája vész el.

Robin Hood: hétvégére van jegyem, de a sok negatív kritika teljesen elbizonytalanított. Ha végig tudtam nézni a Mennyei királyságot, ez is menni fog, vagy rosszabb annál? :)
onlyzerosandones 2010.05.14 14:43:07
@Chavez: Jó, ebben is van igazság. Csak az a baj, hogy egy idő után már egyszerűen nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy neccharisnyába bújt, rasztahajú, szörnyfejű bénaságok vadásznak az alienekre.
Geekblog Machete - előzetes 2010.05.05 14:45:00
A Tarantino Grindhouse-ához összedobott macsétás, aprítós, darálós kamu-trailer annyira bejött a közönségnek, hogy ez a rendező Robert Rodriguez-t mindjárt egy bűntető egészestés játékfilm leforgatására sarkallta. A főszerepben ki más, mint a balta-arcú mexikói, Danny…..
Már azt hittétek, hogy megúszhatjátok, de nem, a Geekz-es képregényes interjúsorozat következő epizódjában ezúttal Felvidéki Miklóssal támadunk, aki a laza eleganciájú és érzékeny rókát (a neve Senki, Odüsszeusztól tanulta a trükköt), a lánynevű, ámde keményöklű…..
Nem tágítunk egy tapodtat sem és folytatjuk a magyar képregényes élet legjobb arcainak bemutatását, ezúttal a Kép-sorok kategóriában az idei Alfabéta-díjra jelölt Tomstert vesszük elő, hogy meséljen nekünk kedvenc kétdimenziós gyermekéről (meglepetés!) Tomsterről, aki egyben…..
A heti rendszerességgel és óramű pontossággal szerdán érkező képregényes interjúsorozatunkban ezúttal sem tartunk szünetet és a nagyközönség számára a Roham magazinban debütáló, majd az asztalfiókból kiteleportáló Johnny Fellow űrnavigátor kalandjaival a geek szívekbe…..
Geekblog GeexKomix 26. 2010.04.23 08:00:00
S.H.I.E.L.D. #1 Történet: Jonathan Hickman Rajz: Dustin Weaver Kiadó: Marvel Comics Alighanem az év eddigi legjobb Marvel képregényéről van itt szó: Alan Moore LoEG-jének találkozása Warren Ellis tudományos hablattyal teletömött alternatív történelmi agymenésével, az egyik…..
Geekblog Johnny Mnemonic 2009.07.14 08:00:00
Van egy csomó szépirodalmi író, akiknek a szövegei egyenesen a filmvászonra kívánkoznak. Ott vannak Rejtő regényei, zseniális karaktereivel és párbeszédekben elsütött nyelvi leleményeivel (csak neki megvolt az a balszerencséje, hogy rossz helyre és rossz időben született), vagy…..
Bob Garfield - ahogy minden évben - idén is erős megjegyzéseket fűzött a cannes-i reklámfesztiválhoz - és megtette a maga jóslatait is. A cinizmus megmaradt, csakhogy ezúttal éppen az ellenkező oldalról kapja a pofonokat a világ reklámszakmája, mint tavaly. Az eddigi "éves…..
Új év, új Képregényfesztivál, ezúttal a sorban az ötödik, és amelynek a Geekz szempontjából különös jelentősége van, hiszen a Magyar Képregénykiadók Szövetsége felkérésére képviseltette magát az Alfabéta-díj idei szakmai zsűrijében, ami a fesztivált megelőző napon…..