Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koky_

0 bejegyzést írt és 628 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
Koky_ 2013.04.18 11:06:51
@sötéthülye.tahóbarom: Köszi, hogy elmondtad neki helyettem :) Szerintem is álmai netovábbja Dopeman, egy kommentjéből sem hagyhatja ki :)
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Koky_ 2013.03.06 10:29:00
@GarbooKing: Ezaz bmeg! Egyből torokra! Hogy jön ide a kutyája?? Jómagyar szokás szerint egyből hozzuk elő a kutyaugatást. Szerencsétlen.
-Korábbi munkám 2013. január 23.-ról, a facebookról átmentve- Robert Zemeckis a 2000-ben bemutatott Számkivetett óta nem rendezett élőszereplős filmet, úgyhogy a Vissza a jövőbe trilógia direktorára már nagyon ráfért, hogy kimozduljon az animációs filmek világából. Csak…..
Pár perccel ezelőtt Habony Árpád ügyvédi irodája perrel fenyegetett meg minket és mindenkit aki ismerteti vagy ír arról az ügyről, tudják! Mivel helyreigazítást kértek, mi ezt is megtesszük: Helyreigazitásunk itt…..
Koky_ 2013.02.28 14:37:39
@csak egy néző: Szerintem kiosztották a fidesz logós bögréket és kínai golyóstollakat, aztán uccu megvédeni a védhetetlent.
Koky_ 2013.02.28 14:43:57
@Lindalinda: Neked meg a helyesírás nem jön össze....többek közt. Nem baj, nem kerülsz sokba nekik gondolom.
Koky_ 2013.02.28 14:48:15
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!: Ugyanaz a szar, de nem ugyanolyan formában. Ami mostanában történik, annál már nincs lejjebb szerintem.
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
Koky_ 2013.02.20 12:50:16
@sam poppat: zorbánék meg évek óta "gyurcsányoznak". Az nem zavar??? :D
  Csekati Fürdőhangulat című képét az Indafotó Urbanista-csoportjába töltötte fel. Köszi! Persze az ember tudja, hogy az országok, városok vezetői jót akarnak, de egy gonosz hang mégis azt súgja olykor, hogy a nagy közérdekű fejlesztések mögött - horribile dictu -,…..
Koky_ 2013.02.12 07:38:31
@Vittore.: Nem csak a budit dózerolnák el... Szerinted nem tarolnának le még több zöldterületet? Mert akkor már ilyen-olyan járda, egyéb utak a hotelig, stb... Azért 200 embernél kicsit többen háborodnának fel.
Koky_ 2013.02.12 07:40:47
@sokasebi: Az nem idegesít, hogy egyre fogy a zöldterület? Felhőkarcoló Budapesten???? Tele vagyunk "lakatlan" irodaépületekkel, ezer plázával! Minek??
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy hiába állt sorba, bőven zárás előtt bezárják az ajtót előtte. Nem is tudta a Homár, hogy Kecskeméten még a Tescóban is van okmányiroda. 2013.01.03-án (csütörtök) délután elmentünk a Kecskeméti Tesco-ban lévő patikába a beteg 7…..
Koky_ 2013.02.01 13:52:00
@cirmike0102: minden szavaddal egyetértek. Velünk főleg péntek zárás előtt szokták eljátszani,(pedig ugyanaddig vagyunk nyitva, mint máskor) hogy várjuk meg őket, mindjárt ideérnek, csak dugóba kerültek, 3 perc, stb... Oké, párszor azt mondtuk, várunk. 20 percet voltunk zárás után, addig se kasszázást nem tudtunk csinálni,se semmit. Nem jöttek. Majd hétfőn telefonáltak, hogy rájöttek hogy nem érnek ide úgysem, úgyhogy akkor ma jönnének. De hogy telefonáltak volna amiatt, hogy bmeg ne várjatok. Azt már nem.
Megölték Kennyt Andrást! Szemetek! Oly sok felnevelt gyermek, oly sok idegeskedés, oly sok balfaszkodás után pontot tettek András BK-beli pályafutásának a végére. 15 évig tartott a gyermekszállás igazgatójának karrierje az ország legismertebb sorozatában, no de utóélete biztosan…..
Koky_ 2013.01.04 14:33:04
@safranyn: Én is pont ezen nyűglődtem! Korábban már látta Andrást a bérgyilkos, most meg nem ismerte fel, hogy nem ő az???
Koky_ 2013.01.04 14:33:34
@Koky_: bocsánat, Attilát.
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
Koky_ 2012.12.11 07:36:07
@saks: Az rtl vezetőségét ismerve ez Szabó Dávidra is igaz lehetne ;)
Az új választási törvénynek van egy érdekes része. Ha nincs ügyfélkapum (miért is lenne, analóg vagyok egy digitális világban) és akadályoztatva vagyok a regisztrációban, akkor a jegyző eljön hozzám, hogy regisztrálhassak. A regisztráció egy személyes részvételt követelő…..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Koky_ 2012.11.22 07:47:18
@MosoMasa: Te szerencsétlen! Ki kérte, hogy bárki is új klippet csináljon???? Pláne közpénzből! Ezt a sok agymosott fidesz droidot!
Koky_ 2012.11.22 07:49:57
@Bretschneider detektív: Megint a régi a TV maci?? Ezt nem is tudtam. Gondolom ez az egész nem két forintba került. Megint kellett valami ismerősnek a pénz...
Szia! Olivér vagyok, 33 éves, és szeretek piacra járni. Hogy hova járok? Hát a Lehelre. Hogy az milyen egy ótvar ronda épület? Tudom, de most mit csináljak, ha az van hozzám a legközelebb. Mi a jó a piacozásban? Viccelsz? Hát a hangulat: az illatok, szagok, színek, arcok, mindegyik…..
Szóval az van, hogy Géza ismét megjárta. A zsaruk elkapták, és valszeg bevarrják pár évre a hűvösre, ahol minden bizonnyal régi ismerősként fogják üdvözölni. Zsófit kidobta a szentéletű (nem!) Bartha Zsolt, de előtte még próbált lyukat ütni a nőjét felpróbáló…..
Koky_ 2012.11.13 07:34:23
@vágtázó halottkém: Hát nem tudom... Én pl nem kattintok egy olyan írásra, ahol egy általam utált témáról írnak. Javaslom ezt neked is.
Tegnap benyújtották a Matolcsy-féle megszorításokat, és bekerült több új elem is. Többek között az, hogy a kölcsöntörlesztés után is kell majd fizetni a tranzakciós adót. Ez nem jelent mást, mint hogy beigazolódik: a kormány csak névlegesen harcol a bankok ellen, igazából a…..
Koky_ 2012.11.10 08:55:52
@Jelentéktelen Hangya: Ehhez képest ti anno a 300 Ft-os vizitdíjon hőzöngtetek naphosszat! :))) Hisz csak 300 Ft!
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Koky_ 2012.11.05 10:13:10
@Bunker Szigfrid: Ez a "kódex" nevű erkölcshuszár nem az a műmájer csávó, akivel Adélka 2 nap ismeretség után összetoligálta az ágyát, aztán mikor később kiesett, már sehol nem lehetett látni? :))
Pénteken megjelent a Bumeráng nyomtatott kiadása, a Bumeráng magazin. Nem aprózták el: rögtön 150 ezret nyomtak belőle. Nagyon kíváncsi voltam, mi sül ki abból, ha egy népszerű reggeli rádióműsor nyomtatott formát ölt, de szombat reggel a bozsoki újságárus azt mondta, nem…..
Koky_ 2012.10.16 10:18:42
@Amidazophen: egy tv műsor? ;)) remélem akkor előbb-utóbb láthatatlanok is lesznek :)
Ejnye no, ez a huncut Merkel... Valami furmányos női praktikával igazságszérumot csempészhetett szeretett miniszterelnök urunk italába a csütörtöki berlini találkozón. Másra nem tudok gondolni Orbán Viktor szokatlanul nyers és meglepően, sőt: már-már megdöbbentően őszinte…..
Koky_ 2012.10.12 14:36:43
@nemsirunk: Pontosan. Pár éve egy ilyen kijelentés után nem sokkal már lángolt a tv székház...
Koky_ 2012.10.12 15:01:25
@KG2000: Én is hasonlót kérdezek: mit akar a fidesz a pár nappal ezelőtti kormányzati kommunikációval az újságok hátsó lapján? Téríteni???
A Hortus Hungaricus egyik kézműves standjánál lettem figyelmes ezekre a színes párnákra. Készítőjük elmondása szerint a párna 12 nyugtató hatású, alvást segítő, gyulladás csökkentő gyógynövénnyel van kitömve. A kispárna köztes anyaga pedig a pelyva. Van benne zsálya,…..
Koky_ 2012.09.27 09:19:20
@hungarisztan: Igen, én is épp ezt akartam írni. A családban van, aki elég durván allergiás rá. Különben vennék a párnából...
"Geszti elvesztette a fejét: Suttyókból nem csinálok sztárt" - harsogja a mai Blikk. A sztori igazából csak annyi, hogy két Plazma-imitátor wannabe rapper, Wéber Dániel és Kito Canaday lefaszozták (helyesebben: lef...-k) a színfalak mögött az X-Faktor mentorait, mire Geszti Péter…..
Koky_ 2012.09.24 12:32:14
@СubE: Akkor miért kattintottál a cikkre? Hogy egy számodra ismeretlen emberről elolvass egy bulvárcikket? Bírom az ilyen "nem nézek tv-t" hozzászólásokat, akik amúgy mindig tudják miről/kiről van szó.
Bandita Viagra-szállítóból drogfutárrá lépett elő Zsolti bácsi szárnyai alatt, Peti valszeg bebukta a matek érettségit, Attila és Juli pedig még mindig nem tudott lecuppanni egymásról, pedig alábbhagyhatna már ez a vonal a nézői jó ízlés érdekében. Miklós megint kicseszett…..
A névjegykártya dizájnjának általában (sajnos) nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget, és beérjük valamilyen kreatív papírra nyomtatott hagyományos megoldással. Pedig érdemes elgondolkodni egy extra lehetőségen, mert mint mindenhol, az üzletben is fontos az első benyomás.…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Koky_ 2012.09.11 10:23:57
@Muad\\\'Dib: Akkor szülj gyereket. És állhatsz sorba a nyugdíjért. Ja pasi vagy? Akkor ne :)
Koky_ 2012.09.11 10:27:45
@Muad\\\'Dib: Szerintem szívesen neked adnák ezt a "kegyet" a bántalmazottak. Legyenek nők vagy akár férfiak. Igazából neked ez fáj? Hogy nem érezheted magadénak?
Koky_ 2012.09.11 10:54:12
@MA: Fantasztikus az érvelésed. Tehát ha valakinek nincs gyereke, az mozizik, flörtöl, partikra jár????? Te jó ég!!!!! Az felmerült benned, hogy dolgozik, hogy megélhessen? Partizás és mozi? Sokaknak ezekre nincs pénze!