Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozdonyos józsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti levél jó példa arra, hogy időnként mekkora fejetlenség van a MÁV-nál. Múlthét pénteken a Déliből azért indult később az egyik vonat, mert a kalauz nem érkezett meg időben. Az utasnak mindig azt mondják, hogy menjen ki időben a vonathoz, tervezze úgy az útját, hogy…..
Új MÁV blog Ici-pici bogár 2009.06.23 06:13:18
BP küldte az alábbi hibát, amit az ELVIRA-ban fedezett fel. Reméljük senki nem áll orosz 28-as bringákat pakolni a vonatokra, csakhogy némi zsebpénzhez jusson:)   Szia! A Máv weblapján az alábbi érdekességet találtuk. Ha bringát akarunk vinni első osztályon, az -1 forintba…..
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
Mindenhol -így itt is- a fő téma a MÁV hibái, és a hiányosságai. Ezen a héten olyan jó tapasztalataim voltak a vasúton, hogy kénytelen voltam ezt megírni a MÁV-nak. Íme a levél:Tisztelt MÁV-Start Zrt!2008. május 12-én, Pénteken utaztam Budapest Déli pályaudvar és Érd-alsó…..
mozdonyos józsi 2009.05.16 13:36:35
Amúgy ez a poszt csak ezért született, mert valaki ezt írta a "Visszakapja az automatában ragadt pénzét" poszthoz:

Kagai ·
autostat.hu/ 2009.05.15. 14:43:25
Szép eset. Lehet örülni. Tényleg csak az a gáz, hogy itt a postok 99°%-a negatív jellegű. Kész felüdülés egy ilyet kifogni.
Tegnap este olvasgattam különböző magán blogokat. Az egyiken találtam egy kicsit régebbi MÁV-os bejegyzést, ami szerintem a mai napig aktuális. A poszt a MÁV rossz kommunikációjáról szól, és az áremelésről. A bejegyzés írója szerint a MÁV kommunikációja pont ellentétes…..