Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss_monik

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Hozé úr romantikus rovata 2011.03.29 00:16:00
Adri <3(2 képpel)Jó volt amúgy ez a hétvége is, Adrival megetettük a disznókat a kertben, aztán levágtuk a tyúkokat is, a tojást szétvertük egymás fején, majd maggal hintettük meg a galambos ketrecünket, ahonnét huhogván jelezték a bentlévők, hogy köszönik mindezt. Én…..
Hoze Blog 2011.01.26 09:24:00
Jól kiosztottam Daniel Columbine-tA bejegyzésemet persze aztán törölte. Hát gyerekek na ERRŐL beszéltem. Kesereg itt a Facebookon nekünk (bejegyzése ITT olvasható) , - fordítom: hogy neki jááj "1500 ismerőse van fent, de bezzeg miért nem likeolja senki sem a…..
Hoze Ál-hírek rovat (Terror News) 2011.01.18 13:46:00
3 lányt mentettek meg a diszkóban ismeretlen cigányokVasárnap hajnalban felettébb furcsa dolog történt a fővárosban - adta hírűl a Havaria Press ügynökség. A köztudottan roma férfiakból és barátaik törzshelyéből származó West Balkán szórakozó helyen egy igen érdekes…..
miss_monik 2011.01.18 18:32:35
@Skinny Spider: Dettó:):) Ilyen köcsögségeket ki nyilatkozna:D

Hát ez van, Hozé hülye mint mindig:) Ma meg leutazott valami istenverte településre vidékre, ilyen smst kapok tőle, hogy valami zokniszagú haverjához igyekszik épp, DE "kussoljak, és kapjam be" - idézem:D
Nem tudom kideríteni kihez utazott, hiába hívom kinyomja...

Úgyhogy ma este is kell nélkülözni a mestert, ekit pofán basz egy csaj a villamoson, szétszarja a macskája az ágyát, és pékség elé oda szaró cigányt lát. :)

Dj Hoze, ezért haragyszom, azt ugye tudod jól! Majd olvasd el ezt holnap, addigra biztos jobban leszel.
miss_monik 2011.01.18 18:50:53
@Skinny Spider: :D:D:D:D:D:D:D
Kurva jó lenne. De az a baj, ismerve őt, nem kizárt, hogy holnap megjelenik valami iszonyat tahó tattooval, szalonna a vállon vagy direkt Böske felirat, mert az vicces.

@ziGiStaR: Mindig ezt csinálja. Mikor kivan, akkor eltűnik 1 hétre, az isten tudja hová, aztán meg visszajön, mint ha mi sem történt volna. :D Én 16 éves kora óta ismerem, akkor is mindig ezt csinálta.
Hoze Lá Publicisztikumá 2010.11.04 21:25:00
A dj szakma meglehetős bukása Szokták volt nekem mondani olykor, miért nem kezdem ott a változásom után, ahol abba hagytam. Azt amihez a legjobban értek: a dj szakma…Az a baj a djzést NEM lehet már itthon újra kezdeni. Ez egy kurvanagy presztizs szakma volt – úgy 10-12…..
miss_monik 2010.11.05 15:49:38
Három hónapig nem vagyok itt, erre egy ilyen cikk fogad:) Csodás! :) De amúgy tetszik is, igazad is van, csak:

SZŰKLÁTÓKÖRŰ EZ A CIKK!

Én most jártam be szinte egész európát, sok nagyvárosban voltam. Amit láttam kint, so so szünedezőben lévő dj-zés, igaz már sokan felhagynak vele de... A "nesze fiam itt van 2000, anyádnak meg ne mondd" - az csak MAGYARORSZÁGRA ÉRVÉNYES.
Odakint egy szelektor is annyit keres, hogy megéri neki csinálnia. Nem mondom, hogy teljes havi fizetés szinten, bár ha ügyes akkor akár!!!!!!!

Odakint Brüsszelben a nagy kultúrvárosnak kikiáltott valamiben főként az északi külvárosi részén éjjelente hihetetlen jó kis élet van. Persze mainstream már ott is, de nyáron eszméletlen jó kis 2 napos mini fesztiválok voltak. Djk is, szelektorok is, névtelenek, én egyiket sem ismertem, helyi srácok csinálták valószínű.
Németország Berlin, hát azt mondanom sem kell. Tresor Club, stb. Él és virul:) És tényleg olyan kurvaszép belűről mint a fotókon!! Sőt:)

Sajnos csak itthon savanyodott így be az underground.

Kint is lecsengőben, de maga az élet az megmaradt csak kicsit átalakult.

Szóval amiről írtál itt, igazán a végére odaírhatnád nagy betűkkel, hogy MAGYARORSZÁGON!!!!!
Mert kint kissé másként mennek a bérek, miegyebek.

Azért azt sajnálattal hallom, illetve a tény maga, hogy itt kell megtudnom, hogy még a djzést is végleg abbahagyod...:( Azért egy e-mail levelet igazán küldhettél volna erről, ha nem is hívsz fel a roaming díjak miatt.

De azért puszi neked. Estefelé felhívlak.:)
M.M.
Hoze Kritika 2010.09.11 09:06:00
Miért szar film az Alkonyat?Újonnani bodyterembe lejárogatásom érdekes folyománya, hogy mialatt a futógépen rohanok 20 percen át , alkalmam nyílik ezalatt az (általam eddig soha meg nem vásárolt) ott lévő helyi Bravo és Popcorn magazinokat tanulmányozni. Mégiscsak jobban telik…..
Hoze Média 2010.07.16 00:30:00
RTL Reggeli Linda Daemonnal.Update: Frissítve a Lindával készült anyagunkkal! (Végre előástuk)Ez itt az a rész, mikor elszabadulnak az indulatok. Mert én ugye "tévét szoktam nézni" otthon, és "Téényleg?" - "Tényleg!", valamint maximálisan…..
miss_monik 2010.07.16 14:12:28
Én még mindig nem tudom ezeket az interjúkat hová tenni, mindig el van mondva ugyan az.:D
De tény, hogy most itt mindenki meg is kapta a magáét!

@Csitosz: OHH! AZ EGY RETTENTŐ SZEMÉT HÚZÁS VOLT TŐLÜK! Hozenak csak az a szerencséje, hogy időbe kapcsolt: Bekérdezték tőle ugye, hogy hol szokott fellépni: Na most ha erre benyög véletlen rögtön egy hely NEVÉT, bármit, Kék Yuk, Gyár, Hármashatárhegy Illegal, Frankhegy, Love Parade 2001, vagy bármi, - na az REKLÁMNAK minősül, és úgy megbasszák utána 500 ezer forintra, mint annak rendje.
Ez egy csőbe húzás volt, pláne élő adásba, nemkétlem a szemétkedéseiért:).
Szerencséjére kivágta ebből is magát:)
Hoze Videó 2010.07.12 18:10:00
Romantika rovatIgen, és most kéretik sok sok "úúú de aranyosak vagytok, júhii júúj" kommentet küldeni nekünk. Elvégre tényleg jót nyaraltam kedvesemmel. Álljon itt egy kis szösszenet belőle: ..
Hoze Saját zenék 2010.06.27 00:10:00
dj Hoze - 'Distorsions' EP. (2003)Azt nyilván már sokan tudjátok, valójában dj körökből jöttem, ott nőttem fel, az a legfőbb zenei profilom, és maga a darkosdi is eleinte csak mellékvágánynak indult, belűl még most is inkább húzok ahoz a világhoz, mind zeneileg, mind mentálban.…..
Hoze Interjú 2010.05.16 08:06:00
NINth és dj Sis LD50.huA www.ld50.hu közösségi oldalt tán senkinek sem kell bemutatni. Oszlópos dj-i e zenei közösségi oldalnak Sis és NINth, az utóbbi az oldal jelenlegi mindenese. Az interjú szavazáskor jelezve lett, szívesen olvasnátok róluk/velük készült…..
miss_monik 2010.05.17 00:27:53
Két dj. Két név. Elhitetik az újhullámosokkal egy fiktív szubkultúra létezését. Én hébe hóba bele bele kattintok ilyesféle mixekbe, de sajnos ez a fajta djzés már rég nem arról szól, mi 10 éve volt.
Lehet ezt teljes szívből csinálni, lelkesen letöltött számokat Neroval írni cdre tucatszám, és Pioneer keverővel echte bpm beállítással rákeverni egysmást, de hol marad a művészet, hol marad az abszolút hallás...

Volt egy álmunk... Volt...
Mi megroskadtunk, és a technológia túl lőtt rajtunk.
Ezt a 9th fiút egyszer hallgattam az SMs Cafében (sziaa Hozé:), de az volt az érzésem, elvárás szerint pörgetett, nem szívből... Hol maradtak a kill mixek... Hol maradtak a d-t-d- acid lehúzások, scratchek, middle vs bass-al való manipulációk...

A djzést sok szemszögből meg lehet közelíteni. Számomra a virtuóz technológiát maximálisan kihasználandó képzőművészek élvezik azt a fajta előnyt, melyet én képzőművésznek nevezek.

Az interjúban említett 2 dj, NINth és SIS számomra nem más, mint két nagyon feltörekvő, és lelkes szelektor, aki ha kell akármilyen zenét feltesz, de mindezt a közönség érdekében.
Talán ha javasolhatnék nekik valamit, egy fix önképet alakíthatnának ki, egyfajta imaget, nem pedig folyton folyvást a közönség igényeinek behajolni.

Az igényesség stimmel. De mintha eladnák a lelkük a mainstream jegyében.

Én nem voltam sosem egyetlen bulijukon - illetve a kivállt Hoze Kék Yukas partyján, amire Daniel Voltaire is hivatalos volt, és az említett NINth. Azthiszem tán pont lemaradtam róla, bár tán jobb lett volna kissé feltekert hangerővel pörgetnie a szettjét (middle középre, bass maximumra, trible fentre) Ha azon az ominózus technotika esten olyan hangulatot akartak volt varázsolni.

Az említett djket nem ostorozni akartam, csupán építően alkotni segély-kritikát.

Szebb szettet.

dj Moniqe
Hoze Szavazás 2010.04.12 23:08:00
Felbuzdulva a nemrégiben elkövetett nagysikerű interjú hadjáratom után felteszem a kérdést, kikkel szeretnétek a közeljövőben interjút olvasni. Igyekeztem az általam ismert együttesek, közéleti személyek repertoárjától elmenni a média orgánumokig is. Tessék szavazni…..
Na ezért nem szeretném, hogy a Fidesz kerüljön hatalomraPedig fog. De leírom mik az aggályaim ezzel a párttal szemben - ami még bár mindig a legkevésbé rosszabb választás. Élmény így szavazni, hogy a sok szarból a legkevésbé szarra kell voksolni, de erről majd a végén.A…..
Hoze Utolsó utáni post 2010.02.21 18:03:00
Fórumra FEL!Mint azt tudjátok, hivatalosan befejeztem a blogolást immár. Ez viszont nem azt jelenti, hogy net-távol lévő remete leszek zúgbarlangokban. Ez a post önmagában tulajdonképp jelentéktelen post: célja, hogy a "szólj hozzá" részen egy fentmaradó fórumot…..
miss_monik 2010.02.23 00:51:39
@-Hoze-: Én igen:(
Isteni számok!
Hoze Blog 2010.02.08 16:04:00
Na ennyit az OKJ-k, meg diplomák jelentőségéről....Blogger létemre bevallom, a napokban netcigánykodtam én is kicsit. Na nem zaklattam senkit sem, csak a legjobb tudásomat bevetve próbáltam utána járni, vajon tényleg igaz az a beépített mechanikus gondolkozás, hogy…..
Hoze Blog 2010.02.04 00:21:00
A Miami Ink műsor faszságaiA megható: "Sziasztok, én azért jöttem ide, mert a nagypapám elesett a triciklijével, és ilyen kék lett a feje, ezt szeretném emlékül felvarratni magamra, amiért volt olyan segg, hogy részegen triciklizett a konyhában".A mégmeghatóbb:…..
miss_monik 2010.02.04 12:34:36
@-Hoze-: Nah most kifakadok: Eszem faszom megáll, és rengeteget mondtam neked, te mi a faszt keresel ebben az úgynevezett irányzatban???
Te a mi köreinkből való vagy, egy rettentő tehetséges minimal-techno dj.
Miért teszel úgy, mintha itt akarnád lerakni a szatyrod? Te nem ide való vagy, ezt mindenki látja!
Mi a fenére számítasz itt?

Neked vissza kéne térned ahoz, amitől eltávoltál. Elég volt a Reakthor siratásból. Én is gyászoltam, nem is keveset. De az amit te csinálsz kedves, már egy vicc...
Kérlek szedd már össze magadat!
miss_monik 2010.02.04 19:18:19
@Refrigerator: Nem vagyok egy aktív dj már, tény. Mostanában külföldi feszteken veszek részt elsősoron, de már csak a hangulat kedvéért járok le. Másodsoron az ember 29 évesen már kinőtt ezekből.
Mi a fene bajod van a külsőmmel egyébként? Elgurult a gyógyszered már megint?
Hoze Szeksz 2010.02.03 10:46:00
A puncifüttyBár a cím sokkolhat, tudjátok e, miről van szó. Kérem alássan, a puncifütty nevű jelenségről. A puncifütty effektus nem más, mikor szeretkeztek a kedvesetekkel, és a vagina megtelik levegővel. A punci pedig berregni kezd, és fingó effektusra csap át, közröhellyé…..
Hoze Hoze.Blog tv 2010.01.31 12:19:00
Dan vs HozeEz egy jammelés videó az alagsori próbatermünbkől, a Disorderlies basszerosával, Dannel. Bizony mondom, a fene sem gondolta volna, hogy még dobolni is tud.:) Hangminőségért újfent elnézést, azért valami kivehető.A szám egyébként saját alkotás, mintmár megszokhattátok…..
miss_monik 2010.02.01 01:10:26
@Sinister Creation: Hozet én is a magyar Kurtnek nevezném. Láttátok volna, hogy élt velünk 10 éve is. Akkor is ugyanezeket a dolgait csinálta. Volt olyan turné, előkapott egy gitárt, és lenyomatott egy ilyen számot, utána közölte, hogy ez egyébként saját volt. Mindenki azt reméli, nem úgy jár mint példaképe... De annál ő jóval erősebb, legalább is amennyire én tudom.
Hoze Gyorshír 2010.01.30 15:31:00
A TV2 megint nem normálisMost hívtak, elkezdtük tárgyalni a közelgő Aktív interjúnkat, amire a Dr.Melancholia együttest is meghívom. Erre rámbasszák a telefont, hogy "pillanat". Oké...:xD. Remélem ez nem a tipikus "köszönjük, majd…..
Hoze Gyorshír 2010.01.24 08:31:00
Nem is volt balhé tegnap. Bár én szinte biztos voltam ebben, a hc igazából olyan nép aki csodájára jár a magunk féle faszfejeknek. Rengeteg "elismerés" jött ugyan a Napiszar oldal szerepeltetése által, vagy tv-s mókáink által, de a legdurvább beszólás a "hát ez…..
miss_monik 2010.01.24 09:50:35
@devilcot: A milleniumi X-Generation időszak hangulatát kétségtelen nemhinném hogy visszahozzuk, pláne ezen a helyen - életemben nem voltam ott, de Hoze-ért megteszem.

Acid/progressive/electro/techno, ez amit reprodukálunk.
Érdekes lesz cd-ről mindez, én kill-mixeket csinálok majd, de nagyon pszichedelikus vonalakon.
Egy korszakot mutatunk be majd, kezdve a kemény vonalas germán acidtől a letisztult detroiti 303 electroba:)
Innentől
www.youtube.com/watch?v=y8dLnRMsaM0
Idáig:
www.youtube.com/watch?v=ku52d4BpBR4

Sokáig dilemmáztam, elvállaljam e, Hoze rábeszélt. Szerintem ez amit ő csinál a teljes árral szemben mentál, darkerként techno. Remélem mindenki jót szórakozik majd.

Off infoként, amire tuti nem jön senki de azért beírom:
február 12:
Bécs - Kalterhause Club. // Maxime sounds 12 inch
Felipe (A), Igor Do Urden (Hu), Miss Monique, Gabriel Lehr (A)
Egy elborult ötletbombagyáros: "Csináljunk extrém tüntetést"Igen hülye ötlettel keresett meg imént egy illető - állítása szerint ex-Origós 'független újságíró'. Lelkesedése stimmelt, a derítően debil ötletével meg csak az volt a baj, hogy komolyan is…..
miss_monik 2010.01.07 16:19:00
@-Hoze-: Rendelés + postaköltség: Tényleg hülye vagy.:D
Nem emlékszel mi volt, mikor San Franciscoból rendeltünk lemezeket 2003-ban? Na mennyi volt, na??
Ott szentségelt mindenki.

Módomban volt visszaolvasni a korábbi rendeléses cucli kommentjeit, és Ysengrinnek van tök igaza, hiába anyázzátok le: Fiacskám, ezt így most 120 ezer alatt nem fogod megúszni - csak a postát!!! CA is keleti part mint SF drága... Dettó annyi.

Rendeljetek EU-n belüli államokból, és azon belűl is a vámmentesekből, mert a gatyád rámegy.
Üdv:
MrsM.
miss_monik 2010.01.07 18:52:53
@MorDoll: Amennyire én láttam, a Blacklineon keresztül rendeltétek, ami egy német oldal. Cégeknek ingyenes a transzport - sőt gondolom szerződésben is álltak a külföldi beszállítóval. Magánszemélyeknek ezek súlyos pénzek...
Ez biztos.
Hoze Novella 2010.01.04 01:05:00
A csikkek csonkig égnekKósza napfény sütött végig a városon, amolyan igazi téli fakóságot előidéző fények. Halovány sugarai pásztázták a budai hegyek oldalát is, erőtlenűl és szétszórtan. Hol ködbe meredtek, hol csak egy részét sütötték a hegyoldalnak és azon a…..
miss_monik 2010.01.04 23:45:50
@teo77: Még azt is tedd hozzá, hogy 'mert egy érzéketlen paraszt vagyok' - így lesz teljes a kép;)