Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uriás

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Help! 2012.01.24 16:15:00
 /via/..
Subba Subba Suli: Angol-Német I 2012.01.18 15:20:00
/via/..
Uriás 2012.01.18 18:05:39
Bizony, teljesen komolyan gondoltam. Úgy néz ki, a kamera előtti hadaró monológok és habzó szájú őrjöngések műsora belekezd első szezonjába. Bár a publikáló fél még morfondírozik, hogy felvállalja e, lassú kellemes posztolgatással magáévá tegye e a Vlogot, én azért…..
Uriás 2011.05.29 18:42:03
Subba Bankos: Passzról Passzra 2011.05.09 16:32:00
Jaj de yummie!..
Uriás 2011.05.09 19:39:16
Subba Blogajánló: Odabasz.org 2011.04.08 18:47:00
Újabban elszaporodtak a noname, fantáziamentes "poénblogok", ezt megelégelve visz új lendületet a műfajba ez a partizán oldal, próbáljátok meg komoly arccal végigsasolni és jelentkezzen, akinek sikerült!..
Nahát, ezt sem hittem volna húsz éve, mármint azt hogy a Terminátorból egyszer Kalifornia állam kormányzója lesz, és politikai pályája végén(?) animációs tévésorozatban lesz főszereplő. Sőt, Cannes-ban azt is bejelentették, hogy a Governator című sorozat után egy mozifilm is…..
Uriás 2011.04.05 15:29:29
@Uriás: wtf, most nézem, hogy erről tényleg vannak mai-tegnapi hírek, amiben bizonygatják, hogy nem fake. Ha ez így tényleg el fog készülni,az bizony kemény.
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
Uriás 2011.03.25 18:34:09
Mandiner blog A nevelésről II. 2011.03.21 07:01:00
  „Ennélfogva a legjobbak nem kívánnak pénzért uralkodni, sem megbecsülésért, sem az uralkodásból nyilvánosan fizetséget húzva zsoldosnak minősülni, sem tolvajoknak, az uralomból titkon hasznot orozva. És becsvágyból sem kívánnak uralkodni, nem lévén…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika! Egyenesen a Tesco-ból!Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Legyen Ön is részese a médiatörténelemnek és vásárolja meg ezt a teljesen egyedi, 100%-osan valósághű, Bakács Tibor Settenkedő  replika szalámit. A szalámival nem…..
A nagybácsinak elég komoly nevelési skilljei vannak,  és nem szereti a Facebook-ot.   ..
Uriás 2011.01.06 15:07:40
@Álmos: Nem volt rajta az öve, mivel azzal verte a gyereket, te.
Mandiner blog A káromkodás joga 2011.01.03 07:01:00
„S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist?” Nagy László: Ki viszi át a szerelmet?   A morgás joga után a káromkodás jogával is meg kell ismerkednünk, úgy tűnik. A csúnya beszéd a szólás- és művészi szabadság sajátos eseteként vetődik…..
Uriás 2011.01.03 18:47:01
@aristo: Ó, te. A tipikusan ostoba, HURRDURR AKI ILYEN AZ ENGEM NEM ÉRDEKEL LOLXD véleményed után én már nem várok tőled érveket, de hadd kérdezzelek már meg, hogy mégis mit tudsz a rapről? Hány előadót ismersz? Tisztában vagy a rap történetével, különböző ágaival, hatásával? Vagy csak hallottál egy 50cent számot a viván, te szerencsétlen? Megsúgom: az a két gengszter-rap szám, amivel életed során találkoztál, rohadtul nem fedi le a rapet. A gengszter-rap a hip-hop egyik igen kicsiny ága. Talán általánosban hallottad, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Jó, a természettudomány gondolom nem a te asztalod, ott nem lehet szakbarbár pszeudointellektüel kultúrsznob gecinek lenni, de talán éppen akkor figyeltél. Sejted, mire akarok utalni? Talán ha valamiről okoskodni akarsz, akkor ismerd meg azt, még ha ez ellentmond a rendkívül konzervatív, felsőbbrendű elveidnek is, oké? Véletlenszerűen mutatok neked egy számot, remélem, meghallgatod annak ellenére, hogy egy koszos, mocskos nigger adja elő (hogy a bőrszín a legfőbb problémád a zenei stílussal kapcsolatban, az ebből a kommentedből is látszik, te korlátolt náci).
www.youtube.com/watch?v=ilQ4fgFVMnk
Dobszóra káromkodik az állatja? Igen? A szöveget például érted? Gondolom nem, ahogy Ice-T-ét sem, bizonyára arról is csak annyit tudsz, hogy Annamari szerint káromkodnak benne, fujj. Azért nézz utána egy lyrics oldalon, hátha megérted.
Béci a minap azt tanácsolta testvérének, Giginek, hogy vigyázzon Jerzeyvel, tartsa a távolságot, mert nem tudhatja, mi lesz majd odakint. Béci rátapintott valamire.A monkeyman-jelenségről már írtam Gigi és Béci kapcsán, így ebben a bejegyzésemben egy másik kérdést feszegetek…..
Nem okozott meglepetést Olivér. Ahogy számítani lehetett rá, voltaképpen végig Laci és Kristóf között hezitált, végül Kristófot választotta párbajtársnak.Meglátásom szerint Olivér továbbra is túl erős ellenfélnek tartja Lacit, így a könnyebb utat választotta. Legbelül…..
Az ezévi Hungarocomix több dologban sem hasonlított a tavalyira. Először is a Mangafannal (és a Holdfény teammel) karöltve szervezték meg a Millenárison, a Jövő Házában december 18-án, repkedő mínuszokban, másodszor pedig ezúttal nem én, hanem Rusznyák kolléga tántorgott…..
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
Subba A világ legnehezebb játéka 2010.12.05 11:45:00
Egyelőre még elindulni se sikerült, de rajta vagyok!..
Uriás 2010.12.05 12:32:47
5,4
Már többen beküldtétek, hogy láttátok a könyvesboltban a Pixelhősök című könyvet, amit egy régi motoros játékújságíró, Beregi Tamás írt. Természetesen mi is láttuk, sőt már javában bújjuk az 50 évnyi játéktörténelmet felölelő könyvet, hamarosan írok róla egy…..
Serena Bramble los angelesi videoművész etűdje, amelyet egy januári film noir vetítéssorozat felvezetéseként mutattak be. Valószinűleg a legjobb videoklipp-közeli cucc, amit idén láttam. ..
Guillermo del Toro vezényelt le egy interjút a Scott Pilgrim vs. the World DVD/Blu-Ray megjelenésének kapcsán. Az eseményen jelen volt még Bryan Lee O'Malley is, a képregény szerzője. Nagy szerencsénkre lencsevégre kapták a beszélgetést, ami igen jó hangulatban telt el, és még az…..
Uriás 2010.11.03 18:10:06
@Artemis: Minden trollkodás nélkül mondom, hogy szerintem egy túlhypolt szar, legalábbis ami az eddig általam olvasott részeket illeti (tahát ami megjelent itthon). Egyébként most, hogy már befejeződött a történet, írhatnátok róla egy teljes kritikát, ha jól látom, eddig csak az első részről volt.
Geekblog GeexKomix 38. 2010.10.29 09:25:00
Kick-Ass 2 #1 Történet: Mark Millar Rajz: John Romita Jr. Kiadó: Icon Comics Mark Millar egyetlen jó képregényt írt az elmúlt években, legfőbb ideje volt már, hogy folytassa. Mert aki olyan mocskokkal szennyezi a popkultúrát, mint a Nemesis, attól ez a minimum, ami elvárható…..
Nem akarok senkit sem megsérteni szeretett hazámban, nade aki kitalálja az ilyen és ehhez hasonló filmcímeket, azokat kilőném egy űrkabinban Jar Jar Binks-szel az Alderaanra és várnám, amíg szénné porlad.20. Az utolsó óraeredeti cím: 25th HourAz egyik kedvenc filmem, még ha ezen a…..
2005 óta furdalja az emberiség kollektív oldalát a kíváncsiság, hogy vajon a Civ 4 főmenüje alatt szóló zenében mi lehet a szöveg. A Civ 5 megjelenéséről most azzal emlékezünk meg, hogy eláruljuk a titkot Cristopher Tin segítségével. Akinek nem megy hallás után, a klikk…..
Uriás 2010.09.25 20:49:09
@rootshaper: Akkor ahelyett, hogy megkérdezed, nem is tudom, mondjuk rákereshetnél google-ön, okoska.
  Na jó, ne kerülgessük a forró kását, vágjunk a közepébe: tegnap Dúró Dóra villantott! Íme:   Ennyiből nyilván kiderül, hogy augusztus 20-án a Jobbik rendezvényére látogattunk ki, amelyet a Margitszigeten tartottak. Afféle kampánynyitóval egybekötött családi…..
Uriás 2010.08.22 15:21:15
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..