Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.g.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors helyszíni terepszemléjén kiderítette, hogy természetesen azonnal megjelent a csempészcigi ipari mennyiségben, ahol épp nincs 500 méteren belül dohánybolt, például a Balaton partján: A kocsi hátsó üléséről 1300-1500 forintos áron kínálják a cigit. Ez átlagban…..
Naiv ügyfél emlékei szerint annyival azért nem bowlingoztak gyorsabban a Sugárban, mint múltkor, amikor 8 ezer forintot fizettek 3 óráért (kedden egész nap 50% kedvezmény volt). Ezzel szemben hétvégén 27 ezer forintra jött ki ugyanaz, plusz a tízezres italfogyasztás. Ami…..
Naiv ügyfél későn vette észre, hogy 10 ezer forint hiányzik a borítékjából, amiben elvileg 100 ezer forintnak kellett volna lennie. Az ügyintéző még a panasz felvételét is rutinosan hárította. Érthetetlen, hogy nem próbálták meg másnap újra elérni a vezetőséget: Nekünk…..
h.g. 2013.07.31 10:33:10
@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Havernak érkezett egyszer 2 millió a számlájára valahonnan csak úgy. Nem értette, mert hát koleszos meg főiskolás volt éppen, akkoriban ennyi pénz egyben felért három mennyországgal meg egy bérlettel a paradicsomba. Elkezdett gyanakodni, hogy valami bibi történt. Bement a bankba érdeklődni, hogy honnan jött. Megtalálták az embert és kiderült, hogy nem neki akarták küldeni, nem értik hol a hiba. Aztán fene a jó szívét vissza utalta az eredeti gazdájának, holott nem lett volna köteles. Ráfogták, hogy a banki alkalmazott hibázott kicsit és elnézést kérnek de félre ütötte a számlaszámot, pedig azok nem egy számban különböznek. Még az utalónak állt feljebb és azonnal fenyegetőzni kezdett, hogy feljelentés meg minden ha nem utalja vissza, pedig elméletileg nem tehetné meg. Szóval ott az egyik alkalmazott nagyon mellényúlt valamivel, de ráfogták, hogy hát szegény csak egy kicsit hibázott.