Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El_Nino

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az, amit már nem tud 5 éves notebookod? - nagy felbontás, erős processzor, üzembiztos laptop akku és töltő - 10 laptop funkció, amit fontos figyelembe venni laptop vásárlásakor. 2010 körül mind a fogyasztók, mind a vállalkozások átlagosan háromévente frissítették laptopjukat, mert a…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
És igen! És megvan! Nemrég már írtunk arról, hogy mi is nagyon szeretnénk BKV HR igazgató lenni, sőt, ha egy kedves olvasónk nyeri el a pozíciót, annak is nagyon fogunk örülni, de a pályázati anyag akkor még nem volt kész. Egészen mostanáig, amikor is a HVG hetilapban a BKV…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
El_Nino 2009.04.24 09:00:25
@Sütemény1975: Nagyon örülök, hogy ezt írtad és tényleg minden más ember nevében is köszönöm kommentedet, mellyel rávilágítottál, hogy valóban csak a szexuélis életünk különbözik, ami pedig mindenkinek a privátszférája.
Kívánom, hogy minden ember tudjon úgy gondolkodni mint Te!
Szép Napot kívánok Neked!
El_Nino 2009.04.24 08:41:11
Drága Barátaim!

Mindjárt kezdeném a legfontosabbal, hogy végig se kelljen olvasni a kommentet csak egyből lehessen szidni az első mondat alapján: meleg vagyok.
Szeretném leszögezni, hogy semmi bajom nincs és tolerálom a hetero házasságot :)
A meleg házasságról lehet polémiázni, jó vagy rossz, én pl. nem fogok a barátommal oltárhoz rohanni, remélem ezzel mindenhomofób bartáom szívéről egy nagy kő esett le.

Két kis észrevétel:
A másság -legyen az bármilyen jellegű- elfogadása, tükrözi egy társadalom fejlettségi szintjét, szóval ne lepődjünk meg a magyarországi viszonyokon (teszem hozzá nem is ott élek).
Ismét csak a fejlettebb társadalmakban már rájöttek, hogy a mássággal nem együtt kell élni hanem mellette, esetleg ez segít a kevésbé toleráns barátainknak megvilágítani a kérdést.

Kedves Vorikirály!
A Te posztod ihletett írásra, melyben a "haszontalanságunkat" bizonyítod.
Egy apró kérdés: Amikor a kisfiadnak mondjuk asztmás rohama van, és tudod, hogy segítség nélkül megfullad, beérkeztek remegve és kétségbeesve a korházba és látod, hogy gyermeked légzése már le is állt. Ott állok Veled szemben mint orvos, kinek az esküje alapján kötelességem segíteni mindenkin, nemi, faji, vallási, szexuális hovatartozásra való tekintet nélkül, akkor is a képembe üvöltenéd, hogy mocskos haszontalan buzi?

És miért van az, hogy egy deréktól lefelé lebénult embert a társadalom jobban elfogad, támogat, segít, mint egy meleget? Hiszen ugye a Királyunk véleménye alapján az alapkérdés, hogy tudjuk e reprodukálni magunkat....

Köszönöm, hogy végig olvastátok és kívánok MINDENKINEK egy nagyon szép napsütéses, békés hétvégét!