Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mingyá 30

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép napot mindenkinek, kicsit megfeledkezett mindenki a közeljövő eseményiről. De akkor is mindenki 30 lesz, ha akar, ha nem. Pláne ha erre lesznek emberek, akik még ünnepséget is szerveznek erre az alkalomra. Lelkileg már hangolódunk, és különben is egyesek előbb lesznek harminc,…..
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
Mingyá' 30 Túl a bulin 2009.07.13 22:23:00
Ezt is megértük. Sikeresen túlestünk a FÚCK 2009 rendezvényen, amely idén a Mingyá' 30 kódnevet viselte. Ettünk, ittunk, buliztunk, ittunk, csajoztunk, ittunk, fiatalodtunk, és egy picit még ittunk is. Azt hiszem, hogy teljes volt az ügyfélelégedettség. És persze sikerült néhány…..
Mingyá' 30 Ízlések és pofonok 2009.06.30 23:50:00
Tény ami tény, elég különböző (zenei) ízléssel áldott meg minket a sors. Zenéből nekem inkább a rockosabb verzió jön be és már nagyon várom, hogy egy kis Marilyn Mansont (+ egy kis feldolgozás) és Limp Bizkitet hallgathassak a Volt fesztiválon pár nap múlva és nagyon…..
Tessék, itt kéne tanulnom a holnapi két szigorlatra (Információs műveletek és Elektronikus hadviselés, fincsi mi?), ehelyett betáraztam a Youtube-ba egy teljes Cascada playlistet, és azt hallgatom. Meg nézem. Meg azon gondolkodom, hogy az énekes csajszi (Natalie Horler) is mingyá 30,…..
A hetet a sörben úszkáló Prágában töltöttem, ezúttal teljesen hivatalos úton. Magyarul konferencián voltam, ahol egy igen érdekes előadást hallottam a cseh információs társadalomról. Este, a záróvacsin beszélgettem egy nagyot a tanulmány szerzőjével, és megállapodtunk…..
Néha olyan érzésem van, mintha én is apa lennék és lenne egy kislányom, no meg egy egész háztartás még hozzá... A probléma, hogy a kislány szerepét a barátnőm, Ivett, tölti be és így egyedülálló apa vagyok.Az egész helyzet annak köszönhető, hogy az én diplomatervemet egy…..
A Mingyá' 80 blog oldalain most tették közzé a szenzációs felfedezésről szóló hírt, miszerint tudósok az archive.org poros HTML oldalai között a homo informaticus korai példányaitól származó leletekre bukkantak. A még cyber-beültetésektől mentes, korai létforma…..
Mingyá' 30 kávészünet 2009.06.08 21:51:00
Kezd alakulni, és mintha már nem csak ketten lennénk…Ezúton is üdv Ádámnak a post-ért(pedig neki van a legtöbb 30ig) és Csabának, hogy nem fogjuk a FÚCK után sem abbahagyni, én legalábbis 30.ik biztos nem…A többiek meg gyerünk blogra fel... Zajlik az életem, és…..
mingyááá...Erről a szóról először talán a nemmegcsinált apróságok jutnak az eszembe. Igen, mingyá megyek, mingyá leviszem a szemetet, mingyá megcsinálom a házit, mingyá ott vagyok, mingyááá...Persze ezek apróságok és talán a régmúlt tinédzserségünk és a második vagy…..
Mingyá' 30 A barátság foka 2009.05.16 21:46:00
Éppen nézem a Mamma mia című filmet. Nem először (az asszonynak tetszik...). És egy fontos dolgot a film hatása alatt tudok megfogalmazni. Hogy mennyire fontos a barátság. Hogy a 30 év egyik legfontosabb eredménye az a jónéhány ember, akit a barátomnak mondhatok.Az embernek szerintem…..
Mingyá' 30 vetközhely 2009.04.29 11:58:00
…mindjárt 30, sőt mindjárt 40, vagy 50, vagy netán 60 … muhaha! …egyik sem ijesztő, csak ha hosszan foglalkozom vele. És akkor és csak akkor, ha azt gondolom valami elmúlt, és netán úgy, hogy valami más lett vagy kimaradt eddig. De nem érzem, hogy bármit is…..
Lassan, de biztosan elérkezik az a pillanat, amikor betöltöm, betöltjük a 30. életévünket. Bárki bármit mond, ez egy határkő. Olyan, amin nem lehet csak úgy, szó nélkül átsétálni. Sosem izgatott, hogy hány éves vagyok (na jó, időnként egy picit), de most elkezdtem rajta…..