Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ken_Lee

171 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szomorkás pilanat is elé érkezet hogy végleg el búcsúsztatom a generáciot mivel vége az EEE-nek meg minden ujj gépet jól ismerűnk enek itt az ideje ennek is.Nem is cicázok tovább lásuk a topp 3-mat: 3. Legjobb gemma: UJJ SUPER MÁRIÓ BRATYÓK WII GÉPRE  - 25…..
Ken_Lee 2015.10.06 23:14:29
@kalbász: Soha? Azt hiszem. Már nem cikkezek olyan nagyobbakat hogy az ide kerűjün mostanába már csak a tumlert használom publikálásra. Az a címem hogy: harasztidenes.tumblr.com és a fő témám jelelleg a Metal Gear 5 de ez csak jelelleg érvényes fél év múlva már aki olvassa másra számítcson!
Ken_Lee 2017.02.27 13:59:56
@kalbász: Meg nyerő hogy ennyi év (3,5) után is érkeznek komentek! Köszönöm jól eset. Azonban nem maradtál le semmiről hiszen valamennyi korábbi post-om további költség nélkül el olvasható!
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen a blog olvasói közül, aki Bud Spencer és Terence Hill filmjein nőtt fel. Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyűrő akaratot. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. Páncélautó nem, páncélautó igen. És még sorolhatnám. Szóval…..
(Aki alapból nem bírja a podcasteket, most be is csukhatja a posztot, mi pedig megígérjük, hogy podcastes napon mindig lesz más kontent is a blogon.) Az IDDQD egyik alapítójával, Grath cimbivel nagyjából fél éve folyamatosan beszélünk arról, hogy kéne csinálni egy jó kis gémer…..
Ken_Lee 2015.03.18 15:40:23
Ugye, senki nem felejtette el, hogy szombaton őrületes születésnapi bulit tartunk a Grundon? És ha azt hiszitek, hogy IDDQD-szülinap elmúlik nyereményjáték nélkül, hát nagyot tévedtek. Két szerencsés egy-egy páros belépőt nyerhet a Magyarországon először látható Video Games…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
Már elnézést a kérdésért, de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ezt váltotta ki belőlem az E3 utáni híreket böngészve. Láttam a játékot az expón, nagyon szép, mindenképpen várós, de amit itt olvastam, azon kicsit megütköztem: a játékban a lovak valós időben fognak…..
(Azt mondják, a sajtó ne foglalkozzon saját magával, és mi eddig példásan megálltuk, hogy egy bizonyos kolléga ügyes-bajos dolgait posztolgassuk, pedig higgyétek el, heti rovatot lehetne megtölteni a munkásságával. A mostani húzásánál viszont gyengének bizonyultunk, mert kollegialitás ide vagy oda,…..
Mivel mostanába kötelezö (vagy dívat) jellegel össze kel foglalni hogy kinek mi hogy tetcett az elmúlt gépekben ezér én is meg teszem. Szeremcsére sokal könyeb dólgom van hiszen csak föl kel lapoznom a testelős franszia kockás füzetemet és csemegézhetek a jobnál job…..
Ken_Lee 2013.07.02 09:52:24
@na cső skacok én leléptem!: Kedves olvasóm!

Elősször is köszön szépen a sok szép szót. Regel amikor olvastam fel merűlt benem a gyanu hogy alva járok és a bukta evés melett eszt a komentet is én írtam anyira egyet értek vele minden eggyes szavával. Enek köszönhetöen jól is eset mintha hájal kenegetnének végre nem eggy kötekedő fráter szólítot meg unalmába. Persze azal se veszekednék vagy ijesmi de azér vajjuk be hogy az ijesmi joban esik.

Az útolsó be kezdésre reflektálva csak a tényekel merek válaszolni (az álmaimat nem terhelem ki): jelelleg gyakraban fríssül a tumleres micsodám aminek az a linkje hogy kisebbharommindenlajhart.tumblr.com/ Sajnos igaz hogy oda is röviden irok és a családi ki beszélések mostanába hanyagúl hátérbe szorúltak de töb mint a semi még ha csak kicsikével is.
Plusszba be jelentem hogy enek a jelen ciknek van még 2-ő része amit a mi nap ki plublikálok hátha alapon.

Még egycer köszönöm a jelenkezést és a megértést valamint szép szókat!
Mindenki példát vehetne róllad (ezér is feltételeztem korában hogy nem-e én irtam? De nem.)
Ken_Lee 2013.07.02 14:06:49
@na cső skacok én leléptem!: Gratulálok a szinbiontához! Ha nem ember kel ki akor remélem azér tokra lessz velük jobb együtt élni (bár ez nem tapasztalat hanem hogy a tv-ből szerzett túdás.)
Örülök hogy a Star Trek-es irások is ki elégítettek. Én most fedezem föl és mit ne mondgyak le nyűgöz néha néha de ha nem akkor is eléggé tetcik általába (most nem az irásokra értem hanem a film sorozatra!).

A jó tanácst meg fogadom!
El érkezett a középső része is az össze foglalo trilógiámnak amiben meg ismerkedhetűnk a 8.diktól a 4. helyezettig mindenkivel. Nagy meglepetések vártak ránk reméllem ti anyira nem fogtok rökönyödni és fel háborodni ha olyant láttok ami nem tetcik kérlek ne bátsatok…..
Orbán Viktor (Hungária képviseletébe) a vértöl vöröslő Zöld ág partján révetegen szemléli az Ikreket. Vajon már testet öltöt elméjébe a gaz árulok meg leckésztetésének terve vagy valami egészen máson töri ravasz eszét?..
Orbán Viktor mély meg rendülésel fogadja tanácsadói Véres Nászról szoló beszámolóját. Nem erre szövedkezett Hungária a Lannister nagy hatalomal: ideje ujjra át gondólni a stratégiát és a gyöngék védelmére is föl kel készűni? Esetleg ajállatos fel veni a kapcsolatot…..
Orbán Viktor el gondolkozva tekint ki a fő septonnal egyetembe Baelor Nagy Szentéjének erkélyéről. Visenya hegyéről szép kilátás nyillik a Vörös Toronyra de vajon meg lehet bízni az állnok Zsoffri királyhercegbe vagy egészen más terveket szövöget Hungária ez ügybe?..
Kedves gyerekek és barátaim! Itt a tavasz és a meg újjulás ideje szóval ideje megin testelnem eggyet hogy ne érje szó a házam elejét. A szokatlansága a mai cikemnek az lessz hogy: nem Playstation 4-gyes gépre irok dolgozatot hanem eggy olyan régi gemmából amit még XBOX-ra jelentetek…..
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..
Únoka tesóm unszolására megin be vetettük magúnkat a dvd kazetta játszó micsodánk meg a tv elé még hozzá nem is egyszcer (a cimböl ki olvashatószor) és egy csomó filmt meg néztűnk. Néha családilag néha a jó rokonnyal néha magányoskodva ez változó volt ne irigyeljen senki ez…..
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
Ken_Lee 2013.02.27 09:01:35
@BadSector: A PS4 nem fúttat majd 4K fölbontásba gemmákat csak videót játcik maj le. (Hál a Jóistem mer igy ebbe a szenpontból közeleb marad a Kommodore 64-gyhez és kevésbé lessz ílyesztö a nagy gemmásoknak XD jó csak viccelek ne sértödgyön meg senki sem légycives!)
Ken_Lee 2013.02.27 17:36:26
@Bobby Newmark: Tulajdonképpen egy jóslatot hogyan lehet cáfolni? (Csak azér kérdem mer mos fog jönni az útolsó Római Pápa és mamám eléggé ki van bukva azon a jósláson hogy utánna jön a világ vége és szeretném meg nyúgtatni!)
SAJNOS NÉHÁNY KIS SPOJLEROK AKADHATNAK ÉN SZOLTAM! Kedves "internetes" "haverok"! Képzeljétek el hogy megin moziba látogattam és most erről számolok be hűen a történtekhez képest. Az elő készületeket satöbbit most nem osztom meg mer már-már rutin szerűen tudok fel öltözni az…..
Ken_Lee 2013.01.27 18:20:03
@hüjehalyó: Nagyon szépen köszönöm szépen!!
Ken_Lee 2013.01.28 13:45:49
@Banyapapa: Köszönöm szépen! Örülök hogy eggy régi jó hű-séges olvasom is láta és dicséröleg illette!
Ken_Lee 2013.01.29 09:17:52
@Banyapapa: El olvad a májam de azér jól esik a dicsérés köszönöm szépen!
Kedves Barátaim és lelkes ólvasók! (Bízom abba hogy nincsen lelketlen olyanom...) Mostanába kicsit retegve teltek a napjaínk mer bár hogy nem hiszűnk benne de azér a sötét árnya itt lebeg a fejűnk felett hogy mindgyár véget ér a világ. Azér persze igyekesztünk lelki ismeretesen…..
Kedves gyerekek! Ha jól látom idén alig tejjesitetem a rám szabótt köteleségem-et és nem testeltem színte semennyit! A csodába Dénes azonnal pótolod eszt most jó?! Kijálthatna fel míndenki aki csak itt van ebbe a pilanatba. Rendbe bele eggyezek ebbe a sikolyba és egy seciális…..
Ken_Lee 2012.11.23 09:09:07
@wmiki: Kedeves W. Miki!
Tulajdónképen nagyon jogos a kérdésed és elégé be hízelegsz hogy töllem várod a testeket!!! Köszönöm szépen de sajnos nem hiszem hogy ki foglak elégítni lécives ezér ne orrólj meg rám.
Annyira hihetetlen sztori, hogy valószínűleg igaz: szoftverkalózok – mintegy igazi kalózként – elloptak egy egész kamionnyi szállítmányt az Assassin's Creed III pc-s verziójából. A szállítmány Hollandia, Belgium és Luxemburg teljes készlete volt a játékból, így a bűntett…..