Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimpinella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Daily Mail adta hírül, hogy a King's College 1800 nőn végzett brit kutatása eredményeként a tudósok úgy vélik, a G-pont csak egy legenda.Mondhatnánk, hogy a kutatások mit sem érnek, ha a titokzatos G-pont nem éppen egy kutatás után kezdte volna el fergeteges karrierjét. A…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
pimpinella 2009.04.21 14:03:23
@hammasz: Valszeg ha nem lett volna az egész ilyen iszonyúan bántóan hatásvadászra megcsinálva, akkor nem generálna egy újabb sztereotípia halmazt. Ezzel csak fenntartják a csúnya, tehát tehetségtelen, illetve a legkisebb fiú történetét, hogyha legközelebb is lesz ilyen sztori, akkor megint gatyába csináljanak. Illúziók nélkül nem élet az élet? Hajrá nekik, én mentem ráflesselni a valóságra. :)
pimpinella 2009.04.22 13:05:01
@FitzChivalry: Az pont nem rosszindulatú cinizmus (maximum csak cinizmus, ami elé nem kell semmi jelző), ha megmosolygom. Nem szánalomból, nem sajnálatból és nem meghatottságból. Nekem nem Susannal van bajom, nekem tök közömbös a csaj, hanem azokkal, akik eljátsszák a nyitott, hűdepíszívagyok arcot (közönség, zsűri meg az egész tehetségkutató bagázs), aztán mégis fintorognak Susanra. Először. Mert utána természetesen már kötelező meghatódni rajta. Vajon mennyire lehet őszinte egy pár másodperces érzelmi váltás? Ellentmondásos és őszintétlen.De ez a mi kis magyar valóságunk, hogyha valaki felhozza, hogy gyerekek ez álnegédes, akkor biztos csak rosszindulatú cinikus lehet, nem pedig olyan, aki szerint Susan egyrészt előítéletmentességet, másrészt meg őszinteséget érdemelne. De ha valakinek jobb így, hát higgye. :)